Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ!


Έξαλλοι στη Νέα Δημοκρατία με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ, ζητούν την απόλυσή της. Απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ανάρτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ και παρουσιάστριας της εκπομπής "Αίθουσα Σύνταξης", που
παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν ζητιάνο που ζητάει εκλογές, έχει προκαλέσει σάλο και την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Το συγκεκριμένο post έχει "κατέβει" πλέον από τον λογαριασμό της κ. Ακριβοπούλου, ωστόσο... πρόλαβε να προκαλέσει την οργή της Νέας Δημοκρατίας, που ζητά την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την ΕΡΤ. 


"Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.


Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης. 

Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολούθησε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το επαίσχυντο «μαύρο» στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:Το θράσος των πολιτικων είναι φασιστογεννές. Τι παει να πει ότι ένα δημοσιευμα δεν μας αρέσει και ζητάμε την άμεση απολυση του δημοσιογράφου; Αυτό είναι το μέγεθος της δημοκρατίας που κάποιοι εκ των πολιτικών εκπροσωπούν;

2 σχόλια:

 1. Οι πολιτικοί είναι υπόλογοι σε μας και όχι το αντίστροφο. Κάνουν χρήση της εξουσίας τους ;Την κάνουν . Ναι την κάνουν. Αφού δεν είναι γνώστες του διαδικτύου , όπως βλέπω η κοινοποίηση της δεν χαλάει το φιλικό περιβάλον του facebook ...... Αδίκα κατέβηκε . Έως εδώ και όχι παραπέρα .
  Μετά Τιμής ,
  Παναγιώτα Βασιλοπούλου ,
  Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι πολιτικοί είναι υπόλογοι σε μας και όχι το αντίστροφο. Κάνουν χρήση της εξουσίας τους ;Την κάνουν . Ναι την κάνουν. Αφού δεν είναι γνώστες του διαδικτύου , όπως βλέπω η κοινοποίηση της δεν χαλάει το φιλικό περιβάλον του facebook ...... Αδίκα κατέβηκε . Έως εδώ και όχι παραπέρα .
  Μετά Τιμής ,
  Παναγιώτα Βασιλοπούλου ,
  Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή