Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΣΓΟΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ,ΠΑΛΑΙΌΤΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ ...ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ...

SEMIRAMIS-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ 2017


Η Σεμίραμις είχε προβλέψει την απόπειρα κατά Τράμπ από τις 7 Μαΐου
Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ  ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ... ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ....τι θα μας συμβει μέχρι τέλους του έτους.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!
Η Πανσεληνος της 9ης Ιουνιου αναταρασει τα νερα της παγκοσμιας ισσοροπιας .

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου, 2017 στις 18 μοίρες του Τοξότη και στο ζώδιο των Δίδυμων, είναι ίδια με την Πανσέληνο της 2 Ιουνίου 2015.
Τότε είχαμε παραίτηση Βαρουφάκη και Σαμαρά, κάπιταλ κοντρόλ, δημοψήφισμα, διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, εκλογές.
Σήμερα η Πανσέληνος αυτή είναι η πιο μικρή του έτους και ονομάζεται minimoon.
Έχει να κάνει με τη μαιευτική και τη θεραπεία πολλών γυναικολογικών παθήσεων, αλλά και με το DNA

Πραγματοποιείται στον οίκο των τραπεζών και της οικονομίας.
Έχει να κάνει με το ΑΕΠ, τις συναλλαγές και τα αποθέματα στις διπλωματικές σχέσεις.
Επίσης φέρνει αύξηση στη θνησιμότητα, έξαρση των βιασμών και της εγκληματικότητας.

Τρομοκρατία και Γεωπολιτική

Στη θρησκεία οξύνει τον θρησκευτικό πόλεμο. Στο στόχαστρο η Αίγυπτος.
Η τρομοκρατία, που ήδη βρίσκεται σε έξαρση, θα ενταθεί ακόμα περισσότερο.
Οι χώρες με τον υψηλότερο δείκτη επικινδυνότητας είναι η Βρετανία, με το Λονδίνο να παραμένει στόχος και ιδιαίτερα τα πολυσύχναστα σημεία γύρω από τον ποταμό Τάμεση και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στόχος πάντα είναι και η Γαλλία και ακολουθούν οι χώρες: Γερμανία, Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία, Βέλγιο, Τουρκία. Κοπεγχακη
Να σημειώσω κάτι σημαντικό. Στη Μέση Ανατολή ο πόλεμος για την Ενέργεια και το Νερό άρχισε.
Η Σαουδική Αραβία θα αντιμετωπίσει συνέπειες για τις επιλογές της. Η αραβική συμμαχία θα τρανταχτεί.
Ο Πρόεδρος Τραμπ θα βρεθεί στο επίκεντρο πολλών επιθέσεων που θα επιχειρήσουν να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει το αξίωμά του.
Τα σύνορα στη Μέση Ανατολή θα αλλάξουν.
Θα έχουμε όμως και στα Βαλκάνια θέματα με εστία αποσταθεροποίησης την Αλβανία. Ακραίοι κύκλοι της Αλβανίας ίσως στραφούν κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, κάτι που θα βυθίσει στην άβυσσο της ελληνοαλβανικές σχέσεις και θα καταστρέψει την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας.
Η πτώχευση στην Ιταλία είναι πιο κοντά από ποτέ.
Η πιθανότητα θερμού επεισοδίου ή στρατιωτικής αναμέτρησης με την Τουρκία κορυφώνεται.
Τριγμούς θα αντιμετωπίσει όμως και το εγχώριο πολιτικό σύστημα, ίσως ως αποτέλεσμα των παραπάνω γεγονότων. Πολιτικες συγκρουσεις στο κοινοβουλιο της Ελλαδος διασπασεις και παραιτησεις πολλων πολιτικων και κομματων
Ταρασσονται τα νερα του Συριζα και όχι μονο αλλα και σε ολο το ελληνικο κοινοβουλιο
Πιθανον να ξαναζησουμε το 2015.
O Πρωθυπουργος βρισκεται σε δινη θεση και τιγρης που είναι στο κινεζικο και εχει μια τελευταια εκαιρια να γινει ηρωας η ριψιασπις η να αποδρασει από το αλκατραζ.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ Ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΣΤΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
Κριος
.
Ίσως να σας πιέσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις όπως το να παντρευτείτε ή να χωρίσετε, ή ίσως να το σκέφτεστε και εσείς οι ίδιοι. Νιώθετε ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια αναβολών αλλά και πάλι δεν θεωρείτε τον εαυτό σας έτοιμο για ριζικές αλλαγές. Η σχέση σας με το σύντροφό σας παραμένει στάσιμη, αφού καταφέρνετε να κρατήσετε τους προβληματισμούς για τον εαυτό σας, αλλά από την άλλη μεριά δεν εκφράζεστε με ιδιαίτερο ερωτισμό
Ταυρος
Το τελευταίο διάστημα οι επαγγελματικές προτάσεις αλλά και οι συζητήσεις γύρω από την καριέρα σας δίνουν και παίρνουν. Αυτή η τάση θα διατηρηθεί και αυτή την εβδομάδα, με πολλά τηλεφωνήματα, συναντήσεις και σκέψεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σας στηρίζουν, και εσείς κάνετε ένα γενικότερο απολογισμό της πορείας σας.
Διδυμοι
Μέσα από την εργατικότητα, τη συνέπεια και το οργανωτικό πνεύμα σας, κερδίζετε την καταξίωση και την εκτίμηση των ανωτέρων σας ή των συνεργατών σας. Μπορείτε επίσης να καταστρώσετε νέα σχέδια για την επέκταση της δουλειάς σας, ή ακόμη και να ζητήσετε αύξηση από τον εργοδότη σας.
Καλό θα ήταν να μη μιλήσετε για οποιαδήποτε επαγγελματικά σας σχέδια σε πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.
Καρκινος
Σταθερές παραμένουν οι σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, χωρίς εκπλήξεις και δυσάρεστα γεγονότα. Το καθημερινό οικογενειακό πρόγραμμα δεν διαταράσσεται, και οι ρυθμοί παραμένουν εντατικοί. Η επικοινωνία με το σύντροφό σας είναι καλή και ανεβασμένη είναι και η ερωτική σας διάθεση. Όσοι σκέφτεστε το γάμο ,είναι ένα καλό διάστημα για να παντρευτείτε ή να αρραβωνιαστείτε.
Λεων
Μια πιθανή, ενδιαφέρουσα γνωριμία, θα σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά και να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Για το ερωτικό σας πάθος δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού αυτό είναι παρόν σχεδόν πάντα στη ζωή σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και διανύετε μια εβδομάδα με κυρίαρχο στοιχείο την ερωτική ρουτίνα, ετοιμαστείτε να αλλάξει η κατάσταση. Νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, που πραγματικά την αναστατώνουν, μάλλον προς το καλύτερο. Έχετε κουραστεί πολύ, όμως, οι κόποι σας από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Όσοι είναι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία να δεσμευτούν.
Ζυγος
Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα δεν φαίνεται να σας εγκαταλείπουν, αλλά για αυτό υπεύθυνοι είστε μόνο εσείς. Οι επιλογές που κάνατε στους συνεργάτες σας αποδεικνύονται κακές, ενώ πλούσιο είναι το παρασκηνιακό παιχνίδι που θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες. Αν δεν συνεργάζεστε με άλλους, αλλά σκέφτεστε να το κάνετε, καλό θα ήταν να το ξανασκεφθείτε.
Σκρπ[ιος
Έχετε όλη την ενεργητικότητα και το δραστήριο πνεύμα να προωθήσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Δείχνετε ιδιαίτερο ζήλο, είστε διπλωμάτες και αποτελείτε μια πηγή ανεξάντλητων ιδεών που μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος και να πραγματοποιηθούν. Το πρόβλημα είναι η τάση σας να μπερδεύετε την δουλειά με τη φιλία. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαγγελματικές σχέσεις όσο και αν είναι φιλικές δεν παύουν να αφορούν εργασιακά θέματα
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον παραμένουν και αυτή την εβδομάδα. Κάποιες υποσχέσεις που δώσατε και δεν κρατήσατε, γίνονται αιτία για νέες προστριβές, ενώ οι εξωτερικοί παράγοντες και τα λόγια τρίτων σας κάνουν να ξεσπάτε άδικα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, και για να κάνετε ένα γενικότερο απολογισμό της ζωής σας.
Αιγοκερως
Ήρθε ο καιρός να βγείτε από το καβούκι σας στο οποίο έχετε κλειστεί εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας γιατί έχετε χαθεί μέσα σε ένα λαβύρινθο σκέψεων και καταστάσεων που δεν σας οδηγούν πουθενά. Ξεχάστε το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά. Επίσης, είναι καιρός να εκδηλώστε τα πραγματικά σας συναισθήματα, γιατί εάν δεν το πράξετε θα πνιγείτε

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι ευκαιρία για μικρές αποδράσεις έξω από την πόλη, είτε με το σύντροφό σας, είτε με την οικογένειά σας, είτε ακόμα και μόνοι σας. Θα ανανεωθείτε και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Παρόλα αυτά πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις, καλό θα ήταν να ρωτήσετε και τη γνώμη του συντρόφου σας.
ΙΧΘΕΙΣ
. Οι απρόσμενες εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα δεν θα είναι λίγες, και αρκετές φορές θα δείτε την καριέρα σας να εμποδίζεται αλλά και άλλες φορές να παίρνει μια ξαφνική ανοδική πορεί


αντε ...ολα να σας πάνε καλά και τελικά ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ... (SORY...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου