Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ομαδικές καταγγελίες: «Πάνω από 5.000 Πακιστανοί έχουν ξεσηκώσει τη Νέα Ιωνία. Γιορτάζουν το Ραμαζάνι και φωνάζουν Αλλάχ, Αλλάχ»

ramazani-alaxΒΡΕ...ΒΡΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΟΥΧΑΜΕΤΗΔΕΣ  
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ         
«Ο δήμαρχος κομμουνιστής τηςπεριοχής, αυτό το κουμούνι ο Γκότσης, άνοιξε το γήπεδο και έδωσε τον δημοτικό χώρο για να γιορτάσουν οι Μουσουλμάνοι το Ραμαζάνι. Μας έχουν ταράξει από τις κραυγές και τις ιαχές. Πήραμε τηλέφωνο στην αστυνομία και μας είπαν: Υπομονή. Όταν φτιαχτεί το τέμενος και το τζαμί θα πάνε εκεί. Τα παράπονα σας στο δήμαρχο. Δεν είμαστε ακραίοι αλλά αυτή η κατάσταση είναι εξωφρενική.»
Κάτοικοι της περιοχής
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΡΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ!

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ανακάλυψε κάτι στα ελληνικά ΑΓΑΛΜΑΤΑ που δεν είχε προσέξει κανείς!!!- Και δεν είναι μικρό ΛΑΘΑΚΙ… (ΦΩΤΟ)αγαλμα

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας σμίλευαν πάντα τον αριστερό όρχι μεγαλύτερο από τον δεξιό και είχαν λόγο…. «Η επιστήμη είναι σαν το σεξ», συνήθιζε να λέει ο κορυφαίος θεωρητικός φυσικός Ρίτσαρντ Φάινμαν, «κάποιες φορές κάτι χρήσιμο προκύπτει, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που την κάνουμε». Στο πλαίσιο της επιστήμης για την επιστήμη, κάποιος παρατήρησε κάτι που διέφευγε από την ανθρωπότητα εδώ και τουλάχιστον 2.500 χρόνια! 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ...ΑΝΑΛΥΣΗ!



Ο Σουλτάνος, το τυρί και ίσως η φάκα…


Ιδού, λοιπόν, η Ευρώπη απόκτησε εκ νέου αυτοκράτορα, Μακρόν ο Α΄. Ίσως το πιστεύει, έχει τουλάχιστον τον αέρα. Η Τουρκία με τον Ερντογάν βρήκε τον Σουλτάνο της, έχτισε και ανάκτορο. Μόνο τον Πούτιν αποφεύγουν να τον πουν Τσάρο, αφού η υποψία και μόνο μιας αυτοκρατορικής Ρωσίας προκαλεί ανατριχίλες.

Γράφει ο Απόστολος Αποστολόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου