Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤOΥΣ ,,,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

ΔΕΚΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Με προεξάρχοντες την ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ Και δεν είναι οι μόνοι ασφαλώς
 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξίαχειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 01 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
monidadias-news.blogspot.com

Jennifer Aniston
Από   τον  Κρητικό πατέρα της, Janis Anasakis,..κληρονόμησε την αγάπη της για την ορθοδοξία  Jennifer βιώνει την εκκλησία και να κάνει  δωρεές στο ναό  της Μεταμόρφωσης, που ανήκει στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 011 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Τομ Χανκς
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Χανκς, Γεννήθηκε  καθολικός αλλά  βαφτίσκε Ορθόδοξος , όταν o Χανκς παντρεύτηκε την ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον,  με  βουλγαρο-ελληνικές οθόδοξες ρίζες. 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 012 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
David Gahan
Ηγέτης της διάσημης  ορχήστρας Depeche Mode David Gahan, τηρεί την ορθοδοξία αφού συνέδεσε την ζωή του με την  ελληνίδα  Jennifer Skliaz. 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 013 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Τζέιμς Μπελούσι
Διάσημος κωμικός James Belushi - Ανήκει στην αλβανική ορθόδοξη,εκκλησία. Επισκέπτεται τακτικά την  Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Λος Άντζελες, Πρόσφατα έλαβε την Αλβανική υπηκοότητα. 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 014 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Εμίρ Κουστουρίτσα
Το 2005, ο διάσημος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα ασπάστηκε επίσημα την Ορθοδοξία με το όνομα του Nemanja. Ισχυρίζεται ότι   μακρινοί  πρόγονοί του ήταν ορθόδοξοι Σέρβοι, και ως εκ τούτου η αποδοχή της Ορθοδοξίας ήταν μια πράξη την επιστροφή στις ρίζες του. 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 015 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Jonathan Jackson
Ηθοποιός του Χόλιγουντ Jonathan Jackson γεννήθηκε σε μια οικογένεια των Αντβεντιστών, αλλά πριν από λίγα χρόνια,  μεταστράφηκε στην Ορθοδοξία με την οικογένειά του  .
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 016 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Murray Abraham
ΣΥΡΙΟΣ  διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Murray Αβραάμ . Ο πατέρας και ο παππούς του ήσαν  Χριστιανοί Ορθόδοξοι. 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 017 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Bob Marley
Bob Marley θρυλικός χρόνο πριν το θάνατό του, 4η Μαΐου 1980 βαφτίστηκε στην Αιθιοπική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Κίνγκστον και πήρε το όνομα Berhane Sellasie (σε Αμχαρικά -. Το Φως της Αγίας Τριάδος) 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 018 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Christian Bale
Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο Christian Bale  εισήλθε στην Ορθοδοξία πριν από μια δεκαετία, μετά το γάμο του με τη Σάντρα Μπλάζιτς, η οποία προέρχεται από τη Σερβία. 
χειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 019 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Max Cavalera
Ο θρυλικός Βραζιλιάνος μουσικός, ιδρυτής του ομίλου Sepultura, Nailbomb, Soulfly και Cavalera Conspiracy Max Cavalera βαφτίστηκε στο Βατικανό σε ηλικία 9 ετών.  Σε μια συνέντευξη του 2009, παραδέχτηκε ότι πιστεύει στο Θεό, αν και δεν είναι ένας αφοσιωμένος καθολικός.  Σύμφωνα με με τον ίδιο, «αληθινή» πίστη  είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, και αυτός ενδιαφέρεται για τις σερβικές, ρωσικές και ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες. Η  σύζυγός του Max Gloria και τα παιδιά τους είναι Ορθόδοξοι, y Gloria έχει ρωσικές ρίζες -. η γιαγιά της είχε αφήσει τη Ρωσία μετά την επανάσταση.. (ΠΗΓΗ ΤΑΧΑΛΙΑ).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου