Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Τα πάθη του Αλτερ...συνεχίζονται..Ο Γώργος Κουρής έχει γερό Κεφαλωνίτικο στομάχι...

Αναβολή για τον Οκτώβρη πήρε η υπόθεση του Άλτερ


ALTERΤελειωμό δεν έχει το μαρτύριο τουλάχιστον 450 εργαζομένων
Για τις 8 Οκτωβρίου ορίστηκε τελικά δικάσιμος για την υπόθεση του πτωχευμένου Άλτερ, ύστερα και από τη σημερινή εκδίκαση, αφήνοντας και πάλι μετέωρη τη συντριπτική πλεοψηφία των πρώην εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρία χρόνια.
Να θυμήσουμε ότι παρότι δικαστική απόφαση για πτώχευση του Alter είχε τελεσιδικήσει μετά την απόρριψη από το δικαστήριο της έφεσης του Γιώργου Κουρή, μια αιφνιδιαστική εξέλιξη έθεσε και πάλι θέμα επαναλειτουργίας του καναλιού. 12 εργαζόμενοι του Alter, οι οποίοι για άγνωστο λόγο δεν φαίνεται να έχουν απολυθεί από την πτωχευμένη επιχείρηση, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι τους, κατέθεσαν αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να δοθεί άδεια επαναλειτουργίας του καναλιού για 6 μήνες. Στην αίτηση, αναφερόταν ότι σύμβουλος επιχειρήσεων είναι διατεθειμένος να επενδύσει 250.000 ευρώ για τη λειτουργία ενώ προτάθηκε και ΔΣ στο οποίο περιλαμβάνονται πρόσωπα του περιβάλλοντος του Γιώργου Κουρή, χωρίς όμως να αναφέρονται πουθενά οι αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα των 450 εργαζομένων, οι οποιοι πέτυχαν τη πτώχευση του καναλιού, στη προσπάθεια να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.
Η διαδικασία της πτώχευσης εν λειτουργία προβλέπεται στο πτωχευτικό δίκαιο με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα υπάρξει συναίνεση των πιστωτών. Ο δικηγόρος περισσότερων από 200 πρώην εργαζομένων του καναλιού, έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή παρέμβαση ώστε να απορριφθεί το αίτημα των 12, καθώς δεν εξασφαλίζονται τα συμφέροντα των πελατών του, διότι ουδεμία πρόβλεψη υπάρχει για την καταβολή των δεδουλευμένων και αποζημιώσεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου