Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014


Είναι 16 ετών και έχει το Mεγαλύτερο Στήθος στον Κόσμο!

Είναι 16 ετών και έχει το Mεγαλύτερο Στήθος στον Κόσμο!

Είναι μόλις 16 χρονών, ζει στο Πεκίνο και πηγαίνει ακόμη σχολείο. Ο λόγος για την Τινκ Ξιαφέν. Η κοπέλα έχει μια τεράστια ανατομική διαφορά από όλες τις συνομήλικες της, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο. Ο κάθε μαστός ζυγίζει 13 κιλά, επομένως 26 κιλά ολόκληρο το στήθος. Το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις.

Εξαιτίας αυτού η Τινκ πλέον έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Καταρχάς η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια παρά μόνο ανάσκελα. Επίσης όταν κάθεται, ή είναι όρθια μετά από ελάχιστη ώρα την πιάνουν αφόρητοι πόνοι στη μέση και στο θώρακα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, δεν μπορεί να κάνει γυμναστική δεν μπορεί γενικότερα να ευχαριστηθεί τη ζωή της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.
Για να κυκλοφορήσει έξω και να πάει σχολείο, χρειάζεται ειδικό και κατά παραγγελία στηθόδεσμο, ο οποίος απλά απαλύνει τον πόνο της. Και μπορεί να μοιάζει σαν ώριμη γυναίκα, αλλά δεν παύει να είναι ένα 16χρονο παιδί. Η Τινκ αντιμετωπίζει διάφορα άλλα προβλήματα, που έχουν τσακίσει την ψυχολογία της. Οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της, οι συμμαθητές της δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της και κάνουν διάφορους εφηβικούς συνειρμούς, ενώ όπως η μητέρα της έχει καταγγείλει έχει υποστεί και σeξουαλική παρενόχληση από κάποιους καθηγητές της. Η Τινκ Ξιαφέν πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο εδώ και 6 μήνες διότι η ζωή της έχει γίνει αφόρητη στο σχολείο, ενώ τον περασμένο μήνα, οι γιατροί στο Πεκίνο που την εξέτασαν της πρότειναν πως θα πρέπει να προβεί σε μερική μαστεκτομή, να αφαιρέσουν δηλαδή μεγάλο μέρος από το στήθος της προκειμένου να σταματήσουν οι οσφυαλγίες, οι μυϊκοί πόνοι και να μπορέσει να κοιμηθεί άνετα.
Το αποκορύφωμα όλων είναι ότι πριν λίγο καιρό προσέγγισαν τη 16χρονη διάφορες εταιρίες από τις ΗΠΑ, προκειμένου να μεταβεί εκεί και να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών για ενήλικες
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου