Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…Δείτε το θράσος των Αρχισιωνιστών… Ντάλα Ρατσιστών.. που συνεχίζουν να δίνουν εντολές σε Κυβερνήσεις της Ευρώπης! ΡΕ ΟΙ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗΔΕΣ.. ΠΉΡΑΝ ΤΑ ΠΆΝΩ ΤΟΥΣ.ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!! Μαζι με τον Κουβέλη που τα διαμερίσματα του τα έχει γραμμένα στο Κ. Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Αθήνας, …για να μην φορολογείται!
ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

Η Χρυσή Αυγή μετά την άνοδο που σημείωσε στις ευρωεκλογές πλησιάζοντας πλέον σε διψήφια ποσοστά, προκαλεί την παρέμβαση τωνεπικεφαλής των εβραϊκών οργανώσεων για την...πάταξη του φαινομένου!!! Ξαναθέτουν το θέμα να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή,
ζητώντας ταυτόχρονα από την ελληνική κυβέρνηση να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων!!! Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, σημειώνει ότι το πρόβλημα του νεοναζισμού πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από την Ευρώπη και τους ηγέτες της οι οποίοι όπως τονίζει "θα πρέπει να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού".
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, προκειμένου να καταλάβουμε ότι οι επιεκφαλής των Εβραίων, με τον Σαμαρά στην ηγεσία, θα επιδιώξουν να επιφέρουν το τελειωτικό χτύπημα στη Χρυσή Αυγή μέσω του εκτοπισμού της από την πολιτική σκηνή, ως παράνομου και εκτός νόμου κόμματος.
Όπως αναφέρει το news.in.gr, ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στις Βρυξέλλες και την «επιτυχία εξτρεμιστικών κομμάτων» στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, καλεί σε άρθρο του «Ξύπνα Ευρώπη!» και σημειώνει ότι «η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ανησυχητική».

Όπως τονίζει ο κ. Χάρις, «τα τελευταία 14 χρόνια, μαζί με τους φίλους μας στην Ευρώπη, έχουμε προσπαθήσει να προειδοποιήσουμε τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αυξανόμενη απειλή για τους Εβραίους, τις βασικές ευρωπαϊκές αξίες και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ενώ πολλοί άργησαν να αναγνωρίσουν αυτή την απειλή».
Επίσης, υπογραμμίζει ότι «το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο βαθύ από ό,τι πολλοί συνειδητοποιούν».
Αναφερόμενος σε μια σειρά αντισημιτικών εκδηλώσεων σε πολλές χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, ο κ. Χάρις καταγράφει κάποιες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στην Ελλάδα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, υποστηρίζοντας ότι μερίδα του ελληνικού Τύπου είχε προβάλει το επιχείρημα πως «όλο το θέμα ήταν μια σιωνιστική συνωμοσία», ότι «χιλιάδες Εβραίοι είχαν ειδοποιηθεί εκ των προτέρων να μείνουν μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου εκείνη τη μέρα» και ότι «θα μπορούσε η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) να αποστείλει κατάλογο των εβραίων θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων για να διαψεύσει τις μακάβριες φήμες που κυκλοφορούν στην Αθήνα».
Στο μεταξύ, στην «αποτελεσματικότητα καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.
Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, για τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένης της μικρής εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι «εξαιρετικά ανησυχητικό», ενώ γίνεται λόγος για «προφανή αποτυχία της στρατηγικής» αντιμετώπισης του «υπερεθνικιστικού κόμματος».
«Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων».
Στη συνέχεια, στο άρθρο του Πρακτορείου σημειώνεται: «Για την ταλανιζόμενη ελληνική κυβέρνηση, που αγωνίζεται ήδη να βγάλει τη χώρα από μια βαθιά οικονομική κρίση, εν μέσω μιας σκληρής λιτότητας που επέβαλε η Ευρώπη, το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα. Η Νέα Δημοκρατία, το κεντροδεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ρεύματος τού κόμματος, απέφυγε έως σήμερα να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και να φέρει προς ψήφιση ένα σκληρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».
Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω της «ευρύτερης ανόδου» του νεοναζισμού στην Ευρώπη, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, δήλωσε ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα και να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού».


http://indobserver.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου