Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο ΜΠΑΓΜΑΛΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ 
ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ
Η ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ: Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ 
ΖΗΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ 

«ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΥΠΕΞΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ»

Την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, ζητά ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞAΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Την σύγκληση θα την ζητήσει με επίσημη επιστολή, που θα αποστείλει μέσα στις επόμενες ημέρες στον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, βάζοντας στο τραπέζι την αντεθνική δράση του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που κινείται έξω από τις κόκκινες γραμμές της Διπλωματίας, σε συνδυασμό με τα γενικότερα σχέδια της Άγκυρας, χρηματοδοτούμενα με πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ, για το «γκριζάρισμα» της περιοχής, όπως συνέβη και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.
Η αναλυτική δήλωση του Τέρενς Κουίκ έχει ως εξής:
«Το Υπουργείο Εξωτερικών να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Και απευθύνομαι προσωπικά στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και επικεφαλής της Ελληνικής Διπλωματίας Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η απάντηση που μου έδωσε, σε ερώτημα μου για τις αντεθνικές δράσεις του τουρκικού Γενικού Προξενείου Κομοτηνής, είναι «χάδι» στα αυτιά της Άγκυρας. Την θεωρώ απαράδεκτη κι επί της ουσίας κενού περιεχομένου.
Κατόπιν τούτου, κι επειδή έχω απομείνει μόνος έναντι τοπικών Βουλευτών, Πολιτευτών, Δημοτικών αρχόντων, Περιφερειαρχών, αλλά και Κομμάτων, να καταγγέλλω δημόσια και να εκφράζω, επίσης δημόσια, την αγωνία μου για τις εξελίξεις στην Θράκη, όχι μόνο με τις αντεθνικές δράσεις του Προξενείου, αλλά κι από την λίαν ανησυχητική εμφάνιση του τουρκοπροσκυνημένου Κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), που για πρώτη φορά γκριζάρισε στις Ευρωεκλογές τον χάρτη της Ροδόπης και της Ξάνθης, σας ζητώ:
ΑΜΕΣΑ να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το εθνικό ζήτημα της Θράκης, που δεν είναι μόνο εσωτερικό, αφού έχουμε την ευθεία και απροκάλυπτη εμπλοκή της Άγκυρας».
Ταυτόχρονα με αυτήν την δήλωση, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έδωσε στην δημοσιότητα την εξής απάντηση, που έλαβε από τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, σε Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής για τις αντεθνικές μεθοδεύσεις της Τουρκίας στην Θράκη:
«Σε απάντηση επιμέρους υποερωτήματος της ως άνω Ερώτησης και κατά λόγο αρμοδιότητος του Υπουργείου Εξωτερικών, επισημαίνεται ότι είναι αυτονόητο – επαναλαμβάνεται δε για πολλοστή φορά – ότι το Υπουργείο Εξωτερικών πάντοτε προβαίνει στις ενδεδειγμένες ενέργειες, είτε αυτές ανακοινώνονται, είτε όχι, κάθε φορά που παρατηρείται συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα διεθνώς προβλεπόμενα εκ μέρους εδώ διαπιστευμένων Διπλωματικών ή Προξενικών Αρχών».
Με την ανάγνωση της σχετικής απαντητικής επιστολής του ΥΠΕΞ, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής πρόσθετη δήλωση:
«Δεν μπορεί το Υπουργείο Εξωτερικών να μας κοροϊδεύει, ότι «προβαίνει σε ενδεδειγμένες ενέργειες, όταν Προξενικές Αρχές στην χώρα μας έχουν συμπεριφορά, που δεν συνάδει με τα διεθνώς προβλεπόμενα».
Ποιες είναι αυτές οι «ενέργειες», όταν:
Το Προξενείο της Κομοτηνής κάνει πάρτυ, κυρίως στους δυο νομούς Ξάνθης και Ροδόπης;
«Ασχολείται» με τους Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα;
Ευθέως εμπλέκεται με τα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας και επί της ουσίας - κοινό μυστικό - επηρεάζει την εκλογή Βουλευτών, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, που σιωπούν σκανδαλωδώς, για να μην χάσουν ψήφους;»

ΣΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΟ’ΡΙΞΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ Ν’ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΞ …ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

Αναφορικά με τις αντεθνικές μεθοδεύσεις της Τουρκίας στην Θράκη μας, ο αρμόδιος (!) ΥΠΕΞ κ. Βενιζέλος δήλωσε προς τον κ. Κουίκ: "Είναι αυτονόητο – επαναλαμβάνεται δε για πολλοστή φορά – ότι το Υπουργείο Εξωτερικών πάντοτε προβαίνει στις ενδεδειγμένες ενέργειες, είτε αυτές ανακοινώνονται, είτε όχι, κάθε φορά που παρατηρείται συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα διεθνώς προβλεπόμενα εκ μέρους εδώ διαπιστευμένων Διπλωματικών ή Προξενικών Αρχών».
Ποιες είναι οι αυτονόητες και πάντοτε ενδεδειγμένες ενέργειες του Βενιζέλου; Τέτοιες και τόσες που να αυξάνουν την επιθετικότητα και αυθαιρεσία της Τουρκίας μέσα στην ίδια τη χώρα μας; 
Μήπως ο κ. Βενιζέλος το ‘χει ρίξει στα κοψίδια και τοις χοιρινές μπριζόλες και δεν βρίσκει χρόνο ν’ ασχοληθεί με τη Θράκη κύριε Κουίκ; Ρωτάμε! Γιατί πώς να εξηγήσει κανείς αυτή την…πέρα βρέχει απάντησή του για «ενδεδειγμένες ενέργειες» του ΥΠΕΞ την ώρα που η Τουρκία μας κάνει …κλύσμα και είναι προκλητική η στάση της μέσα στη χώρα μας! 


ΑΝΕΛ...ΔΗΜΑΡ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...

ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΙ ΑΝΕΛ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗ

Η κ.Ιατρίδη, αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ  κι εξηγεί σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο, τους λόγους που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το κόμμα. Διαβάστε την:

Προς: Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων
κ. Πάνο Καμμένο
ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

ΚΟΙΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΔΙΑΣΗΜΟΙ

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ "ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ': ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ"!!!

Το τραγικό τέλος του Ντ. Καραντάιν. Kρεμόταν γυμνός, μελανιασμένος στο πρόσωπο, με ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα

Μύκονος: Φεγγαρόψαρο 250 κιλών πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά


Ένα ψάρι που δεν αλιεύεται συχνά στις ελληνικές θάλασσες πιάστηκε στα δίχτυα ενός Μυκονιάτη ψαρά. Ο Νίκος Κοντιζάς δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρυσε στο παραγάδι του ένα τεράστιο φεγγαρόψαρο!

Το ψάρι πιάστηκε κοντά στην Ικαρία, μεταφέρθηκε στην Μύκονο και με την βοήθεια γερανού φορτώθηκε στο αγροτικό του κ. Κοντιζά φτάνοντας μέχρι την «Ανεμότρατα του Μαούνα» στον Ορνό, όπου οι ιδιοκτήτες Θεοχάρης και Άννα Κουσαθανά, οι συνεργάτες τους και πολλοί περαστικοί είχαν την ευκαιρία να το δουν και να το... θαυμάσουν!
Ο Τζον Γκρίφιν νέος πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα

Ο Τζον Γκρίφιν νέος πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα


Ο Τζον Γκρίφιν θα είναι ο επόμενος πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυστραλής υπουργού Εξωτερικών Τζούλι Μπίσοπ, ο κ. Γκρίφιν θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιούλιο και θα αντικαταστήσει την ελληνικής καταγωγής Τζένη (Πολυξένη) Μπλούμφιλντ.

Ο κ. Γκρίφιν ήταν πρέσβης της Αυστραλίας στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία κατά την περίοδο 2011-2013.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
Ο Αλέξης Μητρόπουλος, πριν από λίγα λεπτά ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι χθες το βράδυ ελήφθη απόφαση για μείωση 5,2% σε όλες τις επικουρικές συντάξεις από 1ης Ιουλίου, ενώ επίκειται απόφαση για κατάργηση όλων των οικογενειακών επιδομάτων. Ανεξαιρέτως όλων των επιδομάτων!
Να ξαναψηφίσετε τον Σαμαρά όλοι οι Έλληνες και αυτοί που δεν τον ψήφισαν, για να ολοκληρώσει ο άνθρωπος πιο γρήγορα το πρόγραμμα ολοκληρωτικού...ξεσκίσματος του λαού! 

ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ...

Σήμερα το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Σήμερα το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκαλεί το σημερινό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα στον Σκορπιό.

Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε οι –υψηλού προφίλ-προσκεκλημένοι όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η Σαρλότ Κασιράγκι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό να απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό την ημέρα τους στο νησί του Ιονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου