Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ... ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...

Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών

Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών

Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε στην αποψινή εκπομπή του το νέο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών που ειδικεύεται στην κοπτοραπτική (μην ξεχνάτε την τηλεμεταφορά Χρυσαυγιτών από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο σε άλλο γελοίο φωτομοντάζ της ίδιας εφημερίδας).
Οι «μοντέρ» και οι κοπτοραπτούδες υπολόγιζαν ότι η αυθεντική φωτογραφία είχε χαθεί αφού κατασχέθηκε. Δεν υπολόγισαν όμως ότι αντίγραφο είχε κρατήσει συναγωνιστής στο γραφείο του
ως κάδρο.

Στην πραγματική εικόνα τα πρόσωπα που απεικονίζονται κρατούν ένα κέλτικο σταυρό, που προπαγανδιστικά δεν κάνει τόσο ντόρο όσο μία σβάστικα. Αξίζει όμως να δούμε τα 7 σημεία που αποκαλύπτουν το φωτομοντάζ και την κοπτοραπτική:

1) Το δεξί χέρι του ατόμου που γονατιστό κρατά τη σημαία στα δεξιά της εικόνας είναι μισοσβησμένο.
2) Στην κάτω δεξιά γωνία της σημαίας παραμένει το κανονικό «θολό» χρώμα (που κάνει αντίθεση με το έντονο κόκκινο της σημαίας που προστέθηκε στη συνέχεια).
3) Στη δεξιά πλευρά της σημαίας έχει προστεθεί μία λευκή ταινία (προφανώς για να κρύψει τον ιστό που υπάρχει στην κανονική εικόνα).
4) Η σημαία με την σβάστικα «φουσκώνει» παρ’ όλο που δεν υπάρχει αέρας (ακόμα και αν υπήρχε θα τον έκοβαν τα σώματα των ατόμων που κρατούν την σημαία).
5) Η σημαία με την σβάστικα είναι ανάποδα (για τους παρατηρητικούς…).
6) Η νύχτα έχει γίνει μέρα (η κανονική φωτογραφία τραβήχτηκε ξημέρωμα, αλλά στο φωτομοντάζ έχει φωτιστεί για να είναι πιο εντυπωσιακή).
7) Η εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε ασπρόμαυρη την επίμαχη φωτογραφία, ενώ την είχε μοντάρει ως έγχρωμη, για να μη γίνουν αντιληπτές οι παραπάνω οφθαλμοφανείς αλλαγές.
Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στην έναρξη της αποψινής μας εκπομπής:
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-fwtomontaz-kai-anapodh-koptoraptikh-apo-thn-efhmerida-twn-suntaktwn#ixzz35VAVZAUm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου