Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΊ ΜΑΣ ...ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

TripAdvisor: τρεις ελληνικές παραλίες στη δεκάδα με τις καλύτερες της Ευρώπης

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΡΕΚΟΡ... ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη για το 2017, με βάση τα αποτελέσματα των Travellers' Choice awards.

Η παραλία Baia do Sancho στο βραζιλιάνικο αρχιπέλαγος Fernando de Noronha βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ των 25 καλύτερων παραλιών του κόσμου, αλλά μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται τόσο το Ελαφονήσι στην Κρήτη (9η θέση) όσο και η παραλία Fig Tree Bay στον Πρωταρά της Κύπρου (19η).   

Fig Tree Bay, Πρωταράς, Κύπρος 



Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης περιλαμβάνονται και τρεις ελληνικές: Το Ελαφονήσι, ο Μπάλος στην Κρήτη, αλλά και το Κλέφτικο στη Μήλο. 

Οι 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης 

1. La Concha Beach, Σαν Σεμπαστιάν – Ντονόστια, Ισπανία   


2. Ελαφονήσι, Κρήτη, Ελλάδα 



4. Fig Tree Bay, Πρωταράς, Κύπρος 

7. Μπάλος, Κίσσαμος, Κρήτη, Ελλάδα 




8. Κλέφτικο, Μήλος, Ελλάδα 

ΤΟ BUSINESS INSIDER...ΨΗΦΙΖΕΙ ...ΕΛΛΑΔΑ!

 

Τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018 συγκέντρώσε το Business Insider, αφού ζήτησε την γνώμη των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων και bloggers σε όλον τον κόσμο. 
Ανάμεσα στους γνωστούς και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως η Ρώμη και η Βαρκελώνη, βρίσκεται και μια ελληνική πόλη, το Ναύπλιο.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται: «πολλοί τουρίστες αγαπούν την Ελλάδα. Αλλά μόλις δείτε πώς περνούν τον χρόνο τους οι ντόπιοι- μακριά από τα γεμάτα τουρίστες μπαρ, τις παραλίες και τις αγορές- θα γνωρίσετε έναν διαφορετικό κόσμο.
Το Ναύπλιο είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας, έχει έντονη μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Θυμάμαι να περπατάω στα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης και να αισθάνομαι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από το παρελθόν. Το Παλαμήδι έχει θέα στο Ναύπλιο από την κορυφή ενός λόφου, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου