Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ...ΜΑΣ ...ΑΠΕΙΛΟΥΝ.. ΑΙ- ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ! ΚΩΛΟΜΕΜΕΤΗΔΕΣ!

«ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ – ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ». 

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΊΚΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ;


ΟΙ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. TOYΣ ΈΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ  ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ! (ΕΙΚΟΝΑ)

grizoilykoi-prokhryxi
Οι «Γκρίζοι Λύκοι» απειλούν τους Έλληνες «γκιαούρηδες» της Δυτικής Θράκης πώς θα βιάσουν τις γυναίκες τους και θα σκοτώσουν τα παιδιά τους και εν συνεχεία θα επιστρέψουν να δολοφονήσουν τους ίδιους σε ένα άκρως εθνικιστικό παραλήρημα που «κάρφωσαν» με την μορφή σημειώματος στις στάσεις των λεωφορείων της Κομοτηνής.

Ήδη, έχει επέμβει η Ελληνική Αστυνομία και έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τις σοβαρές αυτές απειλές που έρχονται σχεδόν έναν μήνα μετά την επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν στην Δυτική Θράκη και την αναφορά του ότι «όλοι είμαστε Τουρκία», αλλά και τις απειλές πολέμου που εκτοξεύονται από την Άγκυρα τόσο με αφορμή την χορήγηση ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που θεωρούνται «πραξικοπηματίες» όσο και την κλιμάκωση της έντασης που έχει να κάνει με την αμφισβήτηση παγίως των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τα απειλητικά μηνύματα εναντίον των Ελλήνων εντοπίστηκαν χθες το πρωί από πολίτες σε στάσεις αστικών λεωφορείων μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Στο ιδιόχειρα γραμμένο μήνυμα το οποίο φέρει υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» και το οποίο απευθύνεται στους Έλληνες «γκιαούρηδες» γίνεται λόγος για βιασμούς Ελληνίδων γυναικών, βασανιστήρια και δολοφονίες.
Αναλυτικά, στις προκηρύξεις που πετάχτηκαν αναφέρεται:
ΓΚΡΙΖΟΙ-ΛΥΚΟΙ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ1
«Ανακοίνωση Γκρίζων Λύκων Δυτικής Θράκης
Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!!
Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!!
Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».
Το σενάριο να πρόκειται για προβοκάτσια δεν έχει αποκλειστεί διότι το μήνυμα είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση οι αρχές εκφράζουν την ανησυχία του καθώς δημιουργείται ένα εκρηκτικό κλίμα στην περιοχή της Δυτικής Θράκης και παγιώνεται μία κατάσταση που ευνοεί μόνο την Τουρκία. Σημειώνουμε στο σημείο αυτό τον βρώμικο ρόλο του τουρκική Προξενείου της Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου