Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ....

ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! "ΕΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ..."

Η πνευματική ζωή δεν είναι επιφανειακή ή αισθησιακή, αλλά βαθύτερη και υπαρξιακή. Περνάει μέσα από την εμπειρία του θανάτου, για να προχωρήσει στην ανάσταση. Είναι ζωή που απαιτεί τη θυσία της σάρκας και των αισθήσεων, και καλλιεργείται με τη δύναμη και το φωτισμό του Αγίου Πνεύματος.

Η χριστιανική μας ζωή δεν νοείται χωρίς άσκηση. Στην ασκητική αυτή προσπάθεια ιδιαίτερα σημαντική θέση κατέχει η νηστεία.
Η νηστεία είναι εντολή του Θεού. Η πρώτη. Την έδωσε στον Αδάμ μέσα...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΙΟΛΟΥ....


psixi_4ΡΕ ΛΕΣ; Απέδειξαν ότι η ψυχή περνά σε άλλο παράλληλο σύμπαν μετά το θάνατο;

Ένα βιβλίο με τίτλο «Βιοκεντρισμός: Πώς η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος» έχει γίνει δημοφιλές στο Διαδίκτυο, επειδή περιέχει την αντίληψη ότι η ζωή δεν τελειώνει με τον θάνατο του σώματος, αλλά μπορεί να διαρκέσει για πάντα με την μετανάστευση της ψυχής.
_________________________________________________________________________
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!ΑΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΓΕΡΟ ΜΑΣ.... ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ: Γράφει:   
"...Σιγά.. η επιστήμη παρά πήρε φόρα...κοτσανολογούσα. Οι επιστημονικές διακριβώσεις...ορισμένως δεν αμφισβητουνται... ή μάλλον.. έχουν και πλάκα. Συνεπώς όντας εγώ προς μετάσταση σε μια άλλη διάσταση μετά τον βιολογικό μου θάνατο...που όπου νάναι έρχεται ΛΕΩ ΑΠΛΑ πως δεν...θα πάρω!Δεν μου ταιριάζει...η ψυχούλα μου να παραδέρνεται...με κανόνες επίγειας ζωής!
Αν και με το νιονιό που κουβαλάω δεν θεωρώ ότι μπορεί να συνεχίσω ...με μια άλλη διάσταση..να συνεχίσω να υπάρχω. Φτάνουν πια οι ασυναρτησίες επι γης!  Αν κάποιοι θεωρούν ότι επιθυμούν συνέχεια ύπαρξής τους...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
________________________________________________________________________
Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που ψηφίστηκε από τους τους NY Times ως ο 3ος πιο σημαντικός εν ζωή επιστήμονας , δεν έχει καμία αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πιθανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου