Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ....ΠΑΡΑΜΙΛΆΤΕ!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ…ΤΗΣ ΖΑΡΙΦΗ;

menegaki-620x330
Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ακόμα και όταν έπρεπε να
χειρουργηθεί παραδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον μισθό της.«Φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος. Γελάμε τώρα, αλλά είναι «νταρκίλα» όλο αυτό. Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου», λέει η πανελίστρια, που πρόσφατα έπρεπε να κάνει χειρουργείο σε σπόνδυλο που είχε διαλυθεί και έπρεπε να αφαιρεθεί.

Μιλώντας για τους μισθούς στην τηλεόραση, η Κατερίνα αποκαλύπτει πόσα παίρνει η ίδια, αν και μάλλον δεν έχει ενημερωθεί πως ο βασικός μισθός είναι πλέον στα 586,06 ευρώ μεικτά: «που νομίζεις ότι ανήκω; Στον μεροκαματιάτη ανήκω! Στον άνθρωπο με τα 1.000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι πέντε – δέκα. Έως εκεί».
«Φυσικά υπάρχει κόσμος που πληρώνεται μυθικά από την τηλεόραση και μερικοί δεν το αξίζουν. Αυτό κι αν είναι ένα φαινόμενο που δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ. Υπάρχει κύκλωμα στήριξης πίσω από αυτά τα άτομα», συνεχίζει η ίδια, ενώ συμπληρώνει πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα τηλεφωνήσει, αλλά δεν θα διστάσει να χτυπήσει την πόρτα στο καμαρίνι της για να συζητήσουν κάτι το οποίο την απασχολεί.

Ελένη Μενεγάκη Ο Alpha βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και αμείβει γενναιόδωρα την Ελένη! Η παρουσιάστρια βάζει στην τσέπη της το ποσό των 125.000 ευρώ σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα εφημερίδας. Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας της δίνει 75.000 ευρώ, ενώ περίπου 50.000 ευρώ εισπράττει από τους χορηγούς της εκπομπής αλλά και από τα bonus τηλεθέασης.
Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διεκδικεί υψηλές αποδοχές κάνοντας σκληρά παζάρια και διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι σταθμοί αναγκάζονται να διώξουν εργαζόμενους λόγω περικοπών. Η εκπομπή της κοστίζει κάθε μήνα 163.000 ευρώ, δηλαδή 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο χωρίς να συμπεριλαμβάνεται αυτό ο μισθός της.
ΠΗΓΗ: in-fo-stires.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου