Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"; Ο ΥΠΕΞ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΚΟΤΖΙΑΣ: "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Αυτό το πολιτικό γομάρι που προσποείται τον ΥΠΕΞ βιάζεται να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια απ'ότι βιάζονται τα ίδια τα Σκόπια, ενώ απέκλεισε το δημοψήφισμα! Οι Έλληνες θα χάσουμε....

Χαμός στο FACEBOOK με την ανάρτηση του Τατσόπουλου για τον Ζουράρι...

5 ΙΑΝ 2018

Έβγαλε silver alert ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Φατσαμπούκι για τον υφυπουργό Παιδείας και γίνεται χαμός..ΜΕΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ....


Petros Tatsopoulos
15 ώρες
SILVER ALERT
Ηλικιωμένος άνδρας 78 ετών, μετρίου αναστήματος, πάλαι ποτέ εκπάγλου καλλονής και αστραφτερού πνεύματος, εξαφανίστηκε προ δεκαπενταετίας. Έκτοτε, θρασυτάτη απόπειρα να υποκατασταθεί από έναν θλιβερό σωσία του, ένα ραμολιμέντο που αμολάει τη μία μαλακία μετά την άλλη, απέβη ανεπιτυχής και άκαρπη. Όποιος γνωρίζει πού βρίσκεται ο αγνοούμενος, ας επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές. Ευχαριστώ.

O,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ


ΑΠΑΙΧΤΗ Η ΚΑΙΛΗ!!!..Ετσι Πρέπει Να Ονομαστεί Η ΠΓΔΜ !

Τη δική της πρόταση για την ονομασία της ΠΓΔΜ κατέθεσε μέσω Facebook και η ευρωβουλευτής, Ευα Καϊλή.

Ετσι, μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα να ονομαστούν τα Σκόπια «Δακία», η κ. Καϊλη προτείνει να ονομαστούν «Μοισία».
Δείτε τι έγραψε η Εύα Καϊλή στο Facebook:

Η Βουλγαρία θα αποκαλεί τα Σκόπια «πΓΔΜ» για έξι μήνες…

9 ΙΑΝ 2018

Ο πρέσβης της Βουλγαρίας στις Βρυξέλλες Ντίμιταρ Τσάντσεφ  διευκρίνισε σήμερα ότι η Βουλγαρία θα αποκαλεί τα Σκόπια ως 
«Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» για το διάστημα των έξι μηνών,  που θα έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνει η NovaΤV των Σκοπίων. 
«Παρόλο που οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών βελτιώνονται και οι κυβερνήσεις πραγματοποίησαν κοινές συνεδριάσεις, ο πρέσβης Τσάντσεφ στις Βρυξέλλες δήλωσε ότι είναι καθήκον του. Η Βουλγαρία έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό όνομά τους  ως κράτος, αλλά στη διάρκεια της προεδρίας στην ΕΕ έχει υποχρέωση να μας αποκαλεί με την συντομογραφία  ΠΓΔΜ- ПЈРМ, όπως υποστήριξε», σημειώνει το δημοσίευμα.
(Στοιχεία από novatv.mk, lokalno.mk) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου