Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Με εντολή Μητσοτάκη οι επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή


Posted by netakias.com στο Ιανουαρίου 10, 2018
0E2A5E79-4C88-4355-B1F6-3A138A1FA67A
netakias
«Καρφώθηκαν» στην Νέα Δημοκρατία με το να επιτεθούν στο ΕΘΝΟΣ που έκανε το «τεράστιο λάθος» να υπερασπιστεί το αυτονόητο και αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει, ότι δηλαδή ο Σημιτης και ο Παπανδρεου οδήγησαν το Ελληνικό Έθνος στην καταστροφή και στα μνημόνια.
Άλλωστε στο Καστελλόριζο ηταν ο Παπανδρεου κι οχι ο Καραμανλής. 

Γιατί ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δεν έτρωγε κρέας; Τι αναφέρει η Αγία Γραφή για τη σάρκα των ζώων;

normal_ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ_ΧΡΙΣΤΟΣ_2_018


Διαβάστε μια εξαιρετική ανάλυση! Σύμφωνα με πολλούς μελετητές τα ιερά κείμενα επιτάσσουν τη χορτοφαγία και απορρίπτουν την κρεοφαγία. Άλλωστε στα μοναστήρια και κυρίως στο Άγιο Όρος δεν τρώνε ποτέ κρέας, ακολουθώντας μια πιο ασκητική διατροφή, αλλά και τα κείμενα των αγίων γραφών.




Η κυρία Ελένη Οικονομοπούλου, μάζεψε από διάφορες πηγές, αναφορές στην Αγία Γραφή και σε κείμενα αγίων και παρουσιάζει και την ερμηνεία που δείχνει, ότι ο Ιησούς εμμέσως απέρριπτε την κρεοφαγία. Ωστόσο, η επίσημη εκκλησία δεν ακολουθεί κάποιον κανόνα στο συγκεκριμένο θέμα και οι πιστοί επιλέγουν ελεύθερα τη διατροφή τους, τηρώντας βέβαια τις ημέρες νηστείας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο μικρο- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΆΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ!

tora eksofilo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου