Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε τη διαθήκη της – Σε ποιους αφήνει την περιουσία της;

85391f48-218c-4186-848c-8d97e8df3e5a
Συμβολαιογράφο προκειμένου να συντάξει τη διαθήκη της επισκέφθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει δικά της παιδιά, όμως ο Θεός την ευλόγησε με ανίψια τα οποία και όρισε ως κληρονόμους της.

«Λατρεύει τα ανίψια της, γι’ αυτό και ήθελε να τα εξασφαλίσει», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Ζωζώ έγραψε στα ανίψια της το περιβόητο εξοχικό που διατηρεί στην Κινέτα και στο οποίο μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η εντυπωσιακή κατοικία με τον καταπληκτικό κήπο από πέτρα και γκαζόν και θέα το απέραντο γαλάζιο, φέρει εξολοκλήρου τη σφραγίδα της, γι’ αυτό και θέλει όταν εκείνη δεν θα είναι πια εδώ, να περάσει στα χέρια των δικών της ανθρώπων. Το συγκεκριμένο μέρος αποτελείτο καταφύγιο της και το μέρος που γαληνεύει η ψυχή της, ξεχνώντας κάθε είδους έγνοια και σκοτούρα.
Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το τεράστιο οικόπεδο με τα πεύκα κατάλαβε ότι το μέρος αυτό θα αποτελούσε το ησυχαστήριο της, για να πραγματοποιεί τα όνειρα της και να χαίρεται τη θάλασσα που τόσο αγαπά.«Ήθελε το σπίτι αυτό να περάσει στα ανίψια της για να έχουν να θυμούνται όλες τις στιγμές που έζησαν μαζί της», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον. Αυτό όμως δεν θα είναι το μόνο ακίνητο που θα αφήσει στα ανίψια της. Μπορεί η Ζωζώ πριν από μερικά χρόνια να πούλησε κάποια από τα διαμερίσματα που είχε, όμως κράτησε ένα που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και το οποίο θα το δώσει στα ανίψια της.
«Τέσσερα (σ.σ είχα). Κράτησα μόνο ένα διαμέρισμα στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Το αγόρασε η μητέρα μου με λίρες όταν ήμουν δεκαπέντε ετών και φυσικά το σπίτι στην Κινέττα. Εξάλλου αυτή η πόλη είναι η ζωή μου. Η Κινέτα έγινε φίρμα από τη Ζωζώ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της. Εκτός όμως από τα παραπάνω, τα ανίψια της θα κληρονομήσου και τα πανάκριβα κοσμήματα της Ζωζώς, αλλά και τις απαστράπτουσες τουαλέτες και φυσικά τις πολυάριθμες γούνες. Τα ρούχα αυτά εκτός από τεράστια συναισθηματική αξία, κοστίζουν μια περιουσία, καθώς η αγαπημένη πρωταγωνίστρια είχε ξοδέψει υπέρογκα ποσά για να τα αποκτήσει. «Με έραβε ο Γιώργος Σκαλιντό, ο οποίος ήταν πανάκριβος. Ήταν από τους ράφτες του θεάτρου που έραβαν μόνο όσες είχαν οικονομική άνεση. Εγώ, επειδή δούλευα στα κέντρα και τα θέατρα, μπορούσα και τα έδινα. Ήταν αμέτρητα χρήματα», είχε παραδεχτεί η Σαπουντζάκη. Ενώ δεν έκρυψε πως τα ρούχα που έχει στην γκαρνταρόμπα της είναι σχεδόν… αμέτρητα. Επιπλέον η οικογένεια της Ζωζώς πρόκειται να κληρονομήσει και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει. «Αυτά είναι η σπουδαιότερη παρακαταθήκη της και ότι σημαντικότερο απέκτησε στην ζωή της», αποκαλύπτει φιλικό της πρόσωπο.
Πηγή: ciao, gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου