Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ! ΟΥΣΤ!

NA ΠOIOI XΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΡΜΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ…
Αν το κράτος μάζευε τα χρέη τους ..Δεν θα είχαμε πρόβλημα… Αλλά η πλάκα είναι ότι οι καταχρεωμένοι εμφανίζονται και ως οικονομικοί παράγοντες.. Ε, κι εμείς με ξένα κόλυβα(χρέη δάνεια) θα είμασταν Βεζίρηδες...

Εδω πάνε τα λεφτά μας. Σ΄αυτούς τους μεγαλοκαρχαρίες, που λαδώνουν πολιτικους, ώστε μόνιμα να είναι στο απυρόβλητο της λαμογιας και να κυνηγιέται ο έργαζόμενος και ο συνταξιούχος!
Ο Βαρδής, χρωστάει κι αυτός μερικά
δις
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ 2.000.000.000
χρωστάει


ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, χρωστάει
τα άντερά του, κομμουνιστής!
    

ΑΠΟΘΑΥΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥ.... ΠΑΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ....ΣΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ, ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ...
Και για να καταλάβετε το μέγεθος των κομπιναδόρων αυτών, θυμηθείτε το παράδειγμα της Αμμαρτωλής  siemens, που για να εξασφαλίζει μόνιμα  προνόμια πωλήσεων στην ελληνική αγορά λάδωνε πολιτικούς κι άλλα στελέχη. Τό ίδιο και οι δικοί μας μεγαλοσχήμονες οφειλέτες. Τό λάδωμα είναι πάγια θρησκευτική τακτική των επιχειρηματιών αυτών.
Κι κάτι άλλο: ΄Ολα τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών , που θα διαβάσετε πιο κάτω, θυμηθείτε ή παραξενευθείτε γιατί ηδημοσιογραφική τσιμπίδα δεν τους έπιασε ακόμη... Λίγο να σκαλίσει κανείς τις εταιρίες που κρύβονται πίσω τους, θα βγάλει απίστευτη μπόχα... Άς όψεται ο Λαδωμένος επίσης, ΤΥΠΟΣ... και οι αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι! Στην λίστα θα δείτε ότι σχεδόν όλα τα κανάλια ελέγχονται από τη σπείρα των κομπιναδόρων αυτών νταβατζήδων του έθνους.

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ... κι αποθαυμάστε το ρεπερτόριο των εγκλημάτων του!

H μεγαλύτερη και πλέον επικίνδυνη “εγκληματική οργάνωση” μεταπολιτευτικά με μόνιμη ασυλία λέγεται “πασόκ”

Κακουργήματα παντός είδους έχει διαπράξει το ΠΑΣΟΚ από τότε που ιδρύθηκε -και πολύ περισσότερο από το 1981 που άρχισε να κυβερνά- μέχρι σήμερα εις βάρος της πατρίδας μας και των Ελλήνων πολιτών. Σε εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό αλλά και ποινικό επίπεδο οι φάκελοι είναι δεκάδες και ως εκ τούτου το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και σήμερα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι το τελευταίο που μπορεί να κουνά το δάχτυλο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να μιλά για «εγκληματική οργάνωση». Πρώτα θα έπρεπε να αναγνωρίσει τον εαυτό του στη θέση του κατηγορουμένου για τα εγκλήματα και τις συμφορές που έχει προκαλέσει και που σε καμία περίπτωση δεν παραγράφονται!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΪΣΙΟΥ...ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!


paisios

Γέρων Παΐσιος:”Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες δεν είναι πολιτικός”

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!
Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Ελλάδα υπάρχει…Και δεν είναι πολιτικός! Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πού γρήγορα.
Γέρων Παΐσιος Κρητικός ο Αγιορείτης
“Οποιος εχει την ευλογια να τον συναντησει θα καταλαβει πως προκειται για εναν πεφωτισμενο Γεροντα.
Μεσα απο 24ωρες παρακλησεις για κοσμικους αλλα κυριως για την Ελλαδα προσφερει υψιστο πνευματικο εργο,και μιλα για πρωτη φορα ,για την Ελλαδα,την κατασταση στην Χωρα και για το τι πρεπει να κανει ο Ελληνας για να λυτρωθει:

ΣΤ΄ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ'ΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ

syria2

Ιστορική διακήρυξη του ποιμενάρχη Λουκά
O Eλληνορθόδοξος αρχιεπίσκοπος Δαμασκού και Πατριαρχικός τοποτηρητής κ.Λουκάς - Khoury μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πήρε την δύσκολη απόφαση που από καιρό περίμεναν οι νεαροί χριστιανοί της Συρίας.
Ανταποκρινόμενος στα εύλογα αιτήματα της νεολαίας για ένοπλη δράση στον πόλεμο της Συρίας, εκτός από την κατάταξη στο στρατό, καλεί όχι μόνο τους στρατεύσιμους ηλικιακά αλλά και κάθε χριστιανό να πάρει τα όπλα:

ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΟΥΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...


panas_136532

BOΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ: ΣΤΟ 12% ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!


Πριν απο λίγο ο γνωστός δημοσκόπος και καθηγητής στατιστικής του πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Πανάς εξαπέλυσε βόμβα-μεγατόνων για τα…πολικά ποσοστά του Μεσσήνιου και της συμμορίας του…Ο καθηγητής αναλύοντας τα μαύρα μαντάτα του ευρωβαρόμετρου για την Ελλάδα στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα ξεπαράσει το 12-13%, στη Δεύτερη θέση με 14% θα βρεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενώ στην πρώτη θέση θα βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20%… Τα ποσοστά αυτά να τα θυμάστε, γιατί ο Πανάς μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑΤΗΣ Ε.Ε.




ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ...ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ...ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
"Πρόκληση για την Αθήνα η προεδρία της Ε.Ε"


Για μια ακομη φορα οι φίλοι μας στη Δύση , αυτοί που μας οδήγησαν εδώ  για να μας καταληστεύσουν φιλικά....μας λοιωδωρούν...επειδή αναλάβαμε την Προεδρία της Ε.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου