Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΟΥ...ΤΥΠΟΥ! ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ!

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ..ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Καλά ...αν τελικά ξυπνήσει δημοσιογραφικά! ΤΡΙΧΕΣ! Είναι show man NEWS, Τίποτε ουσιαστικότερο! Βασικά Καραγκιοζ μπερντε-Νews!Kαι δεν είναι βέβαια ο μόνος από τη φαύλη κι ευτελισμένη πια  ελληνική δημοσιογραφία!


ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΑΜΥΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ...

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ... 
Εμείς παρά το ότι γνωρίζουμε το εύρος της κενότητας των 300 πολιτικών σαλτιμπάγκων της Βουλής, χωρίς καιμά εξαίρεση!ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΦΡΟΝΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ...ΕΝΟΤΗΤΑ! Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ !

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ...Η 

ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!

Ο ΝΙΚΟΣ έχει αρετές , αλλά δημοσιογραφικά
είναι φούσκας.. Απλά δεν έχει οράματα
στη ζωή του!.. Θέλει να βγαζει ..ΦΡΑΓΚΑ!

Σήμερα ο Μέγας "σχολιαστής" ..μετά Πρετεντέρη και τα χαζοβιόλια,- ορντινατσες:Τσίμας & Καψής (αυτός ακόμη θαρρεί πως είναι δημοσιογράφος), ο Χατζηνικολάου, που επίσης παριστάνει τον δημοσιογράφο.. στο σημερινό άρθρο του στη REAL NEWS,μιλάει για όσα εμείς φωνάζουμε επί έτη . Τέτοιο στουρνάρι!

Ζητάει, ο βραδυφλεγής δημοσιογράφος... ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ στο τραπέζι οι πολιτικοί, και να βρούν λύσεις! ΝΑ ...ΕΝΩΘΟΥΝ!
Καλά ξυπνητούρια Νικόλαε εξ Εβρου!..
Αν δεν σε έχουν χάψει οι Εβραίοι!
Μα αυτό, ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ,ΝΙΚΟΛΑΚΗ,  δεν φωνάζουμε και με συγκεκριμένη αφίσα, (ως βλέπετε στην κορυφή μας επί χρόνια) ; ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ;
Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΞ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ  ΕΒΡΟΥ ..μας υιοθετεί... βαναύσως. ΄Οχι δεν χαιρόμαστε, διότι πολύ απλά κάνει ο τύπος-δοτός δια πατρός στον Τύπο, (ικανός σίγουρα) θεατρινισμούς ... υποδυόμενος τον δημοσιογράφο. 

Μην φοβάσαι ΡΕ λαπά... του Τύπου... Αν περάσεις από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ της Ε.Δ.Μ ...μπορεί και να καταλάβεις τι εστί δημοσιογραφία!
Περίεργο είναι ότι ενώ αντιγράφεις την ΕΔ.Μ. ...πως και δεν συγκινήθηκες με την την πρωτοβουλία της ΕΔΜ για αναγνώριση της Ελλάδας ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ; ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ.. ΠΑΠΙΑ, όπως άλλωστε την κάνεις σε όλα τα σοβαρά θέματα;

(ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ: http://hellasnews-agency.blogspot.gr/p/h-e.html .. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου