Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: "Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ"! ΒΙΝΤΕΟ

dikaiosini
Τα όσα προοιωνίζονται από την Δευτέρα και μετά δεν θα είναι καθόλου ήρεμα και ευχάριστα για το κοινοβουλευτικό σύστημα ή για ότι έχει απομείνει όρθιο σε μια δεινή περίοδο με κατ’επάγγελμα κλέφτες, απατεώνες και καταχραστές δημοσίου χρήματος που καταλήστευσαν τράπεζες, ιδρύματα, ταμεία και
δημόσιους οργανισμούς. Μία από τις άγριες διαδικασίες σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα όσα θα καταμαρτυρήσουν-από αυτά που μαθαίνουμε-κατά της ανακρίτριας που χειρίζεται τις υποθέσεις με τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Α. Πρόκειται για την Ιωάννα Κλάπα.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!.. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ!

20140112-205026.jpgΣύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Δικαστικού Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου..
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ειδικό δικαστηριο αποφάσισε ότι δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Τα αδικήματα αφορούν κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Έτσι, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, ξεκινάει κανονικά η διαδικασία της ανάκρισης.
Το Δικαστικό Συμβούλιο συνήλθε με άκρα μυστικότητα το Σάββατο στον Άρειο Πάγο και αποφάσισε ομόφωνα ότι τα δύο κακουργήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και είναι αυτά της απιστίας στην υπηρεσία και της νόθευσης εγγράφου, όπως και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, δεν έχουν παραγραφεί.

Σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, «εάν έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι, χωρίς να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, επέρχεται αποσβεστική προθεσμία».

Νίκο Μάνεση, ώρα να φεύγεις.


Και δεν είναι ο μόνος που λιβανίζει τις σπείρες ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΊΩΝ... 

Ο Νίκος Μάνεσης έγινε σήμερα ο φορέας της αθλιότητας εξ αιτίας της “επαγγελματικής του δραστηριότητας”. Έβαλε στα σπίτια του κόσμου που τον εμπιστεύεται την προπαγάνδα των διεφθαρμένων που ευθύνονται για την προδοσία της πατρίδας και την εξαθλίωση του λαού.

Επειδή ο ίδιος έχει ήθος και αξιοπρέπεια, καλύτερα να φύγει παρά να… διαπράξει δεύτερη φορά τέτοιο ανοσιούργημα. Δεν αξίζει Νίκο ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου.

Ειδικά με τις αποκαλύψεις που έρχονται, δεν σου αξίζει να είσαι κοινωνός μίας συμμορίας καθαρμάτων. ΠΗΓΗ:olympiada

Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο Πεπόνης είχε απαγγείλει κακουργηματική κατηγορία για τον Προβόπουλο και τώρα πανε να την συγκαλύψουν!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada 
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν την καταστροφή.
Σε φοβερές καταγγελίες προχώρησε με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης κόσμος ο πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της ΤτΕ.
Ο κ. Καρχιμάκης έκανε γνωστό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης-Μουζακίτης μετά από κατάθεση του, απήγγειλαν κατηγορία στον κ. Προβόπουλο για κακουργηματική απιστία σε βάρος… του δημοσίου και σήμερα η υπόθεση αυτή μετατρέπεται σε πταίσμα όπως καταγγέλει το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
to video:

http://www.loizos.org/%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου