Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΘΑΨΤΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑ ΑΟΙΔΟ ΡΟΚΚΟ..ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΠΡΟς ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ!


NATOΣ Ο ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ,Ο ΡΟΚΟΣ …ΑΟΙΔΟΣ , ΣΑΝΣΟΝΙΣΤ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ….ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΑΗΔΙΕΣ..ο ανόητος!

ΑΚΟΥ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ! 



Ο Τύπος αυτός με τα... ευγενή χαρακτηριστικά, προχθές σε τηλεοπτική του πάρλα είπε την μεγαλύτερη κοτσάνα του αιώνα! Ούτε λίγο ούτε πολύ ξέρασε ο ανεγκέφαλος… πως οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές δεν θα υπήρχαν ,αν δεν υπήρχαν οι καλλιτέχνες, και οι διάφοροι ψυχαγωγοί της πλάκας όπως η πάρτη του.

Τόσο θράσος. Λησμονεί ότι αν κατέστη γνωστός, αυτός και όλο το καλλιτεχνικό σόϊ του μαζί με τους άλλους... καλλιτέχνες της εμετικής πολιτικής .. Λησμονεί λέμε πως βγήκαν σεργιάνι χάρις στους δημοσιογράφους.


Είναι και αγνώμων ο τυπάκος και μαχαλόμαγκας να θεωρεί ότι ευεργετεί, κάνει χάρη στους δημοσιογράφους , αυτούς δηλαδή που τον ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΠΌ ΤΗ ΑΦΆΝΕΙΑ ΤΟΝ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΉΝΙΟ για να τα κονομάει σε βάρος των μαλακοειδών της δημοσιογραφίας του θλιβερού LIFE STYLE!…

Κοντολογής ούτε Βουγιουκλάκη θα υπήρχε, ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ούτε κανένας άλλος κόπανος, οπως αυτός ο Ρόκος ,ούτε και τα αδέρφια του, ΑΝΕΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…
Βεβαίως όταν αυτοί οι τύποι της δημόσιας προβολής, αρχίζουν να πατάνε στα βρομοποδάρια τους και να συζητιούνται, ξεχνάνε ότι κάποιος –κάποιοι δημοσιογραφάκοι τους έστρωσαν το χαλί για να φτάνουν σαν αυτόν τον Ρόκκο και τα αδέρφια του, να ασχημονούν . 

Εν τάξει ,καβαλλήσαντες κάλαμο εκ μπαμπού.. επιδίδονται σε ασυναρτησίες. Διαφορετικά η δήθεν καλλιτεχνική εμβέλεια τους, θα ανθούσε μόνον σε τεκέδες ή πάλκα  όπου άδουν …Πέραν της συνοικίας τίποτε άλλο!

Καταλαβαινόμαστε Ρε Ρόκκο μαχαλόμαγκα… ΄Η θες να δευτερολογήσουμε;
Για να καταλάβεις τι λέμε εσύ και οι όμοιοί σου,χωνέψτε το ΑΠΑΝΤΕΣ.. γι αυτό που παριστάνετε ότι είστε, όπως είστε… το χρωστάτε σε δημοσιογράφους. Κομμένη ΤΑΡΙΦΑ!

Κλείνουμε με την ρήση του μεγάλου ρεπόρτερ Απ.Βραχ. σε κουβέντα που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:
--Τι είπατε κ. Βουγιουκλάκη; Θεωρείτε τους Έλληνες δημοσιογράφους …διαφημιστές σας;

--Ναι…Γράφουν για μένα κι η φήμη ως γνωστόν είναι χρυσός!
--Ναί ;…Τότε παρακαλώ, μια και με θεωρείτε διαφημιστή σας, να μού δώσετε τα νόμιμα διαφημιστικά ποσοστά μου.Τα δικαιούμαι…!
 Και το πονηρόν Αλικάκι, άρχισε τα γνωστά της ΧΑ-ΧΑ-ΧΟΥ....




Δεν ξέρουμε αν ο κ. Ρόκκος δίνει κανένα ρεγάλο στα δημοσιογραφάκια που τον κυκλώνουν. Αν όχι οφείλει να σκεφθεί πως ήταν και πως είναι σήμερα και ποιοί τον εκτόξευσαν σε φήμη, αν όχι τα δημοσιογραφάκια. ..(σίγουρα όχι το τάλαντό του) που τα απειλεί με αφανισμό, αν η αφεντικά του δεν θελήσει να ανταποκριθεί στις προσκλήσεις τους! 
Ναι ΡΕ ΡΟΚΚΟ ..θα τα βάψουν μαύρα οι δημοσιογράφοι … αν δεν τους κάνεις τη χάρη να πάς σε εκπομπή τους… Τσούρμο είναι στην ουρά άλλοι… Αυτός που θα εξαφανιστεί είσαι εσύ και μόνον!
Δεν σε ξέρουμε και δεν μας άγγιξες ποτέ από τη μέρα που ξεφύτρωσες ,με τα μπεγλέρια σου και τα σανσόν αμανέ σου!

Με το νιονιό και το... μέγα τάλαντο που κουβαλάς τι να καταλάβεις ταλαίπωρε!
Και δίνουμε σύνθημα προς δημοσιογράφους & μπλογκερς: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΉ ΣΑΣ…ΤΩΡΑ…..ώστε οι άνθρωποι να μην αισθάνονται και υποχρεωμένοι έναντι της μούρης σου...πως δα και τους ευεργετείς, όταν αυτοί πληρώνουν το λογαριασμό της προβολής σου! Κατάλαβες ρε ΡΟΚΚΟ ΑΝΟΗΤΕ;

ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ της αλαφροϊσκιωτης αμανέ-καλλιτεχνίας μας σοβαρευθείτε πια!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου