Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ!


Μάλιστα. Ο ΔΟΛ το 2011 δεν πληρούσε τα κριτήρια ούτε για 10 εκ. δάνειο. Σήμερα παίρνει πολλαπλάσια. Καταλάβατε γιατί ο τρόμος κυρία Πόπη Παπανδρέου;

βημα ποπη παπανδρεου

…και βεβαια, δεν πρέπει να στραφείτε στον ΔΟΛ, αλλά στους τραπεζίτες που τα έδωσαν. Όπως στην περίπτωση της FBB όπου ο τραπεζίτης (Ρεστης) δάνεισε την εταιρεία που συμμετείχε (ΔΟΛ). Το βίντεο που παραθέτουμε κυρία Παπανδρέου αρκεί για να στοιχειοθετήσετε τις κατηγορίες για απιστία. Τα υπόλοιπα θα έλθουν μόνα τους.

Μην ξεχνάτε, λεφτά των παιδιών μας δίνουν. Όχι των μετόχων τους. Δια τούτο και τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα στο πρόσωπο σας, που βεβαίως φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, αφού εάν δεν ενεργήσετε, μπορεί να σας κατηγορήσουν για διαπλοκή. Αναμένουμε λοιπόν να συνεχίσετε το…
εξαιρετικό σας έργο με αμείωτη ένταση.

ΥΓ. Κάντε μία σύγκριση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2010 και του 2012. Μαζί με το βίντεο που παραθέτουμε, θα βγουν πολύτιμα συμπεράσματα.

olympia.gr



EN KINΔΥΝΟΙΣ ...ΓΙΓΝΩΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ!

ΡΗΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ..ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΛΌΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗ ...ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ... ( Καλά τώρα τους θυμήθηκαν;)

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ - Έχει ο Θεός.«Έχει ο Θεός. Εκεί που απελπίζεσαι, σου στέλνει κάτι που δεν το περιμένεις... αρκεί να Τον πιστεύεις και να Τον αγαπάς. Όπως και Εκείνος μας αγαπά και φροντίζει για εμάς, όπως ο κάθε πατέρας για τα παιδιά του. και όλοι μας είμαστε παιδιά του Θεού. Και ό,τι καλό έχουμε, το έχουμε από τον Θεό. Είναι δικό Του δώρο. Δεν έχεις ακούσει στην Εκκλησία ότι: «Πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα τέλειον άνωθεν εστί καταβαίον, εκ σου του Πατρός των φώτων»;»

_________________

«Όπου επισκιάζει η χάρις σου Αρχάγγελε, από εκεί διώκεται η δύναμη του διαβόλου. 
Διότι δεν μπορεί να μείνει κοντά στο Φώς σου ο εωσφόρος που έπεσε στο σκοτάδι και παραμένει σ’ αυτό.
Γι' αυτό Μιχαήλ Αρχάγγελε, σε παρακαλούμε να σβήνεις τα βέλη του που είναι γεμάτα πυρ και κινούνται εναντίον μας»

«Μίλα όταν έχεις κάτι καλύτερο από την σιωπή». 
Αυτό κάνουμε κι εμείς...Μιλάμε και δεν σιωπούμε!..Κι έχει ο Θεούλης... 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ- Αυτό ειδικά ...για την Ανδρούλα της Πάφου

Τα Δώρα των Μάγων από το Άγιον Όρος στη Μόσχα



Περίπου 130.000 πιστοί, μέχρι στιγμής, έχουν προσκυνήσει τα Δώρα των Μάγων, τα ιερά κειμήλια που για πρώτη φορά «εγκατέλειψαν» τη Μονή του Αγίου Παύλου στο Άγιον Όρος και από την ημέρα των Χριστουγέννων (7 Ιανουαρίου) φιλοξενούνται στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα. Όπως ανάφερε ο Γιούρι Αρτγιούκ, επικεφαλής του τμήματος διαπεριφερειακής συνεργασίας, πολιτικής ιθαγένειας και θρησκευτικών θεμάτων της πόλης της Μόσχας, «έως τις 11 το πρωί της Παρασκευής περίπου 130.000 άνθρωποι προσκύνησαν τα Τίμια Δώρα», ενώ μέχρι εκείνη την ώρα η ουρά των πιστών έφτανε τα 25.000 άτομα.

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ...ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΑΒΩΣΕ;

Θα χυθεί αίμα στο Περιβόλι της Παναγιάς; Στο ΑΓΙΟ,ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ;



Τι ετοιμάζουν για την Μονή Εσφιγμένου οι Νεοταξίτες του Οικουμενιστή Βαρθολομαίου;




Γράφει η Πόπη Σουφλή
Περίεργα μηνύματα φτάνουν τις τελευταίες ώρες στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και αφορούν κινήσεις των μοναχών της νέας Μονής Κουτσουλιέρηδων, από τις οποίες προκύπτουν καίρια ερωτήματα, που το πιο πιθανό, είναι να μείνουν αναπάντητα ως ερωτήματα, αλλά οι εξελίξεις θα δείξουν αν ισχύουν..

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΣΟΚ στην διαχρονική απάτη των ΜΜΕ…




Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 

Για γέλια και για κλάματα !! Τελικά πάντα ήμασταν ηλίθιοι, απλώς τώρα το ανακαλύψαμε !! 
Ακρόπολις 9.6.1957 
Έτσι άρχισαν όλα. Η εκστρατεία της καλής εφημερίδας ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα. Μετά από πενήντα πέντε συναπτά έτη η μηχανοργάνωση και τα “κομπιούτερ” έλυσαν το πρόβλημα κι έτσι οι πολίτες δεν παθαίνουν πλέον “έλκος στομάχου” (γιατί έχουν ανακαλυφθεί στο μεταξύ ένα σωρό άλλες παθήσεις πιο πιασάρικες και ιατρικώς πιο προσοδοφόρες).


ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ








ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωντανή κάλυψη

ΠΌΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΔΑΣΚΆΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ

Newsit - ‎πριν από 15 λεπτά‎
Μέχρι το Μάιο θα πρέπει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, όμως το ποιος θα κάνει την αξιολόγηση είναι ένα άλλο θέμα, αφού ήδη έχει ξεκινήσει εμφύλιο που μπορεί να μπλοκάρει τη ...

ΑΊΓΥΠΤΟΣ: ΜΕΓΆΛΗ ΈΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΆΙΡΟ - ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΈΝΑΣ ΝΕΚΡΌΣ

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 23 λεπτά‎
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κατά την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε νωρίς σήμερα έξω από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας, ανακοίνωσαν επίσημες πηγές. Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε μαρτυρίες κατοίκων ...

ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ Γ. ΒΡΟΎΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ ΠΛΑΊΣΙΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΤΩΝ ...

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 1 ώρα‎
Όπως τονίζει ο κ. Βρούτσης (φωτ. αρχείου), η απόφαση του ΑΣΕ έχει τεράστια οικονομική και κοινωνική σημασία, καθώς θωρακίζει την αγορά εργασίας με καθαρούς κανόνες που εξασφαλίζουν την άσκηση της υγιούς επιχειρηματικότητας και την προστασία των ...

ΟΥΚΡΑΝΊΑ: ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΦΌΒΟΙ ΓΙΑ ΝΈΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΊΑ

Έθνος - ‎πριν από 7 λεπτά‎
Η Ουκρανία βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, δρόμοι του Κιέβου θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη από τις συγκρούσεις και οι διαδηλωτές εκφράζουν αμφιβολίες για το αν οι συνομιλίες του προέδρου της χώρας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς με την αντιπολίτευση θα έχουν πρόοδο.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΎ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ

NovaΣΠΟΡ FM 94.6 - ‎πριν από 1 ώρα‎
Ομπρέλα στο χέρι! Βροχές αρχικά στα δυτικά που βαθμιαία θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες και θα επεκταθούν ανατολικότερα. Νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 8 Μποφόρ στο Αιγαίο. Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 24 Ιανουαρίου. Μέγεθος κειμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου