Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ... ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ... Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ...

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣΆλλη  μια αθλιότητα: Συνταξιούχος δικαστίνα κυνηγάει δημοσιογράφους...στο Χολαργό! Μηνύει τους ντόπιους δημοσιογράφους. Φαίνεται ότι θα είναι καλό κουμάσι...η μανδάμ τέως δικαστίνα! Διότι η περίπτωσή της αποτελεί μοναδικό φαινόμενο...διότι Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..δεν έχει καταγεγραμμένη ανάλογη περίπτωση... δικαστής να κυνηγάει δημοσιογράφους... 
Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι στην παρακάτω δίκη που θα διαβάσετε... η συντεχνιακή Πρόεδρος του δικαστηρίου, έκανε πανάσχετες ερωτήσεις στους μάρτυρες, προκειμένου να...προασπιστεί την  μηνύτρια συνάδελφό της κι έτσι να βγάλει απόφαση καταδικαστική σε βάρος δημοσιογράφου... ΑΜ ΔΕ... δεν θα τσουλήσει έτσι! Διότι κατέστη καταγέλαστη στο ακροατήριο με τις ακροβασίες τις ολοφάνερα εμετικές ακροβασίες της... 
Περιμένουμε την απόφασή της... Διότι ως γνωστόν η ΕΣΔ  κυνηγάει τους ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΥΠΗΤΑ!.. Δεν θα χαριστούμε και στις προκλητικές αυτές δικαστίνες-συντεχνιακές  , πρόεδρο και μηνύτρια! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ... 

ΠΟΛΥΩΡΗ Η ΔΙΚΗ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "30ΜΕΡΕΣ" ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ...

Εκδικάστηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή της πρώην Εφέτου Ευγενίας Τσαρμποπούλου σε βάρος του εκδότη του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη. Η δίκη κράτησε πάνω από 2 ώρες με την εξέταση του μάρτυρα του Βραχιολίδη, Χάρη Κουγιουμτζόπουλου να διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα! Ο καταιγισμός ερωτήσεων που δέχθηκε ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, πολλές από τις οποίες έδιναν σαφή εντύπωση ότι γίνονταν για να τον μπερδέψουν, αλλά κυρίως η παροιμιώδης ψυχραιμία και ευστροφία με την οποία τις αντιμετώπισε όλες, ξεχώρισαν από τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης. 


Η κατάθεση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου ήταν
για σεμινάριο! Ο Βραχιολίδης του οφείλει ευγνωμοσύνη
Θυμίζουμε ότι ο Βραχιολίδης κατηγορείται ότι έθιξε την τιμή και υπόληψη της πρώην δικαστού γιατί, όπως ισχυρίζεται η ίδια, επιχείρησε μέσω υπαινιγμών (που έκαναν τρίτοι και τους υιοθέτησε ο δημοσιογράφος)  να την συσχετίσει με το"παραδικαστικό κύκλωμα", όπως επίσης υπαινίχθηκε ότι χρηματίστηκε και ότι υπαινίχθηκε ότι είναι άτομο διεφθαρμένο. (!!!) Πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο της αγωγής.  
Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρήτή" αντιθέτως, στα δημοσιεύματά του αναφέρει ότι 2 χρόνια μετά το παραδικαστικό κύκλωμα, οι δικαστές όφειλαν να έχουν αυξημένα αντανακλαστικά και σε θέματα ηθικής τάξεως να επιδεικνύουν υψίστη ευαισθησία. Μέσα στα πλαίσια αυτά, το δημοσίευμα θεώρησε ότι η κ. Τσαρμποπούλου δεν επέδειξε την απαιτούμενη αυξημένη ευαισθησία γιατί θα έπρεπε να είχε ζητήσει την εξαίρεσή της από την δίκη στην οποία ο ένας αντίδικος (Αντιδήμαρχος Χολαργού) ήταν ταυτόχρονα και ο άνθρωπος που είχε εγκρίνει την πρόσληψη της ανιψιάς της με σύμβαση έργου στο ΚΕΚ Χολαργού!  Με άλλα λόγια, η κ. Τσαρμποπούλου εκδίκασε μία υπόθεση στην οποία η ίδια ήταν δημότης Χολαργού, οι δύο αντίδικοι ήταν δημότες Χολαργού και η ανιψιά της αμειβόταν από έναν από τους δύο αντιδίκους (Δήμο Χολαργού-Αντιδήμαρχο)!  

Μερικές από τις ερωτήσεις-παγίδες που δέχθηκε ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος: 
1. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου ερώτησε τον μάρτυρα εάν η απόφαση που έβγαλε η ενάγουσα (Τσαρμποπούλου) ως δικαστής, βγήκε μόνον από την ίδια:"Ήταν Μονομελές το Πρωτοδικείο που εκδίκασε την υπόθεση; Ξέρετε μάρτυς;", ρώτησε η Πρόεδρος τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο. 
-- Όχι, απ'ότι γνωρίζω ήταν Τριμελές το Δικαστήριο. 
Πρόεδρος: Άρα την απόφαση δεν την πήρε μόνη της.
Κουγιουμτζόπουλος: Συγγνώμη, η εξαίρεση της κας Τσαρμποπούλου έχει να κάνει με το αν το δικαστήριο ήταν Μονομελές ή Τριμελές; 

Η απάντηση του Χάρη ήταν ΑΨΟΓΗ. Και η Πρόεδρος του είπε: "Σωστά, έχετε δίκιο". Βεβαίως και η Πρόεδρος του Δικαστηρίου γνωρίζει άριστα ότι οι εξαιρέσεις δικαστών δεν έχουν "αστερίσκους", δεν έχουν δηλαδή να κάνουν με το αν το δικαστήριο είναι Πολυμελές ή Μονομελές, εντούτοις την ερώτηση την έκανε προς τον μάρτυρα. Επρόκειτο για ερώτηση-παγίδα στην οποία θα μπορούσε ο καθένας να ...πέσει μέσα και να δώσει λαβή στον συνήγορο της ενάγουσας να εξαπολύσει σειρά άλλων ερωτήσεων-παγίδων. 

2. Από το Προεδρείο και τον συνήγορο της ενάγουσας  υπήρχε μια επίμονη προσπάθεια να εμφανιστεί ότι η ενάγουσα δεν είναι κάτοικος Χολαργού αλλά Αγίας Παρασκευής! Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος υπήρξε και πάλι ΑΨΟΓΟΣ! Τόνισε με απόλυτη πειθώ (και ως γνώστης των αυτοδιοικητικών θεμάτων που είναι) ότι δεν υπάρχει πιο επίσημο στοιχείο από τον εκλογικό κατάλογο. Ο εκλογικός κατάλογος που ισχύει και σήμερα δείχνει ότι η κ. Τσαρμποπούλου διαμένει στην επί της οδού 25 Μαρτίου 20 μονοκατοικία. Αυτήν έχει δηλώσει στο δήμο, εκεί μπορεί να την αναζητήσει ο δήμος, ή η Εισαγγελία, με βάση αυτή την κατοικία ψηφίζει στον Χολαργό και είναι δημότης Χολαργού. Εάν είχε αλλάξει κατοικία θα το είχε δηλώσει επίσημα και θα είχε πάρει τα δικαιώματά της από τον Χολαργό. 
3. Συνεχείς ήταν οι ερωτήσεις από το Προεδρείο για το αν η κα Τσαρμποπούλου γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει ότι η ανιψιά της είχε διοριστεί με σύμβαση έργου στο ΚΕΚ Χολαργού. Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος απάντησε ότι "προφανέστατα και το γνώριζε. Εγώ γνωρίζω όλα μου τα ανίψια και τα ξαδέρφια που εργάζονται. Πόσο μάλλον όταν έμεναν στην ίδια μονοκατοικία και η ανιψιά της ενάγουσας ήταν συναγωνίστρια στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Αντιδήμαρχο Γκοτσόπουλο. Ο κ. Γκοτσόπουλος ήταν δημόσιο πρόσωπο και τον ήξεραν όλοι...". .. Αχτύπητο!  Μένανε στο ίδιο σπίτι ...αλλά δεν ήξερε τίποτε ο χαλβάς...που έμενε!

Ο δικηγόρος υπέράσπισης του Μάκη Βραχιολίδη, Γιώργος Συλλούρης
Η ενάγουσα είχε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον σύζυγό της κ. Πανταζή, επί χρόνια καθηγητή στο Λύκειο Χολαργού! Είπε ότι εθίγη η οικογένειά του από τα δημοσιεύματα της εφημερίδος, γιατί οι πάντες συζητούσαν σε βάρος της συζύγου του ότι είχε σχέση με το παραδικαστικό (!) αλλά δήλωσε επίσης ότι δεν είχε ιδέα ότι η ανιψιά του είχε διοριστεί στο ΚΕΚ! Το έμαθε από την εφημερίδα! --(Σαϊνι ο μπαγασακος ...)
Όταν εκλήθη όμως να πει πού ακριβώς συκοφαντούσαν την σύζυγό του τα δημοσιεύματα (ο δικηγόρος υπεράσπισης του Βραχιολίδη, Γιώργος Συλλούρης) διάβασε λέξη-λέξη τα επίμαχα σημεία των δημοσιευμάτων, ο μάρτυρας δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις. 

Η απόφαση σε αστικές δίκες βγαίνει μετά από κάποιο διάστημα (από 1 μήνα έως και 6 μήνες) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου