Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014


Το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα συνελήφθη από τη Σκότλαντ Γιάρντ

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ Τ.Τ... ΓΡΙΒΕΑΣ ΚΑΙ ΒΑΤΣΙΚΑ

Το ειρηνοδικείο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο το ζεύγος Γριβέα που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης έπειτα από διεθνές ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος τους για την υπόθεση με τα δάνεια του ΤΤ.
Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο ειρηνοδίκης του επέβαλε χρηματική εγγύηση 50.000 λιρών στον καθένα ενώ τους ζήτησε να παραδώσουν τα διαβατήρια των ιδίων και των δυο παιδιών τους. Επίσης είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

ΝΑ ΜΙΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ Χ.Α

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΚΕ: "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ TH ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. THN ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ"! ΣΑΜΑΡΑ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ";

Ακούστε τον Κουτσούμπα και πείτε μας κύριε Σαμαρά εάν αυτά δεν συνιστούν "εγκληματική οργάνωση". Εάν αυτά που λέει ο γ.γ. του ΚΚΕ δεν συνιστούν προτροπή προς ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος! Σε ένα στάδιο γεμάτο. Ιδού τι λέει ο κ. Κουτσούμπας:  "Είναι ανάγκη ανατροπής της δικτατορίας των εκμεταλλευτών δηλαδή την ανατροπή της δικτατορίας μιας αστικής τάξης των εκμεταλλευτών και της αντικατάστασής της με τη δικτατορία της πλειοψηφίας που είναι το προλεταριάτο των εργαζομένων, όλοι εκμεταλλευόμενοι". 
Από την μια δικτατορία στην άλλη! Ο κ. Κουτσούμπας δηλώνει επίσημα ότι θέλει να εγκαταστήσει Δικτατορία. Αλλά ο κ. Σαμαράς κάνει την πάπια. Μόνο την Χρυσή Αυγή θεωρεί "εγκληματική οργάνωση". Στημμένο παιχνίδι!
Δείτε το βίντεο: 


το βίντεο το πήραμε από το oimaskespeftoun.blogspot.gr

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ...ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ
Σε απάντηση της επιστολής αυτής, ο εκδότης της ΖΑΓΑΛΙΣΑ και πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων κ. Ιμάμ Αχμέτ (φωτό), απέστειλε στον κ. Ε. Βενιζέλο την ακόλουθη επιστολή-χαστούκι:

ΠΡΟΣΑντιπρόεδρο της Ελληνικής 
Κυβέρνησης
και Υπουργό επί των Εξωτερικών
κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
Αθήνα
ΑΠΟ
Πανελλήνιο Σύλλογο Πομάκων
και
εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ
Ξάνθη 29.9.2013
ΘΕΜΑ «Δράση Τουρκόφωνων φασιστών στην Ελληνική Θράκη»

Αξιότιμε κ. Αντιπρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργέ των Εξωτερικών,
καταδικάζω με βδελυγμία την επιστολή (κεκαλυμμένο φασιστικό κείμενο) της Πολιτιστικής Εταιρείας Μειονότητας (Π.ΕΚ.ΕΜ ), η οποία φέρεται να απεστάλη σε Εσάς.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΞΗΡΟΣ! "ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ", ΠΡΟΒΛΕΨΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νικολόπουλος το φώναζε σήμερα από την εκπομπή του ότι τον "Χριστόδουλο Ξηρό θα τον πιάσουν λίγο πριν από τις εκλογές και θα το εμφανίσουν ως τεράστια επιτυχία του Σαμαρά για να πάει στις εκλογές με την ...κεφαλή επί πίνακι του Ξηρού και να κερδίσει έτσι.."
Η "δραπέτευση" του Ξηρού βρώμαγε από την πρώτη στιγμή ως φτιαχτή. Ο Γιωτόπουλος είπε ότι ο Ξηρός ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, ουσιαστικά ήταν σα να έλεγε ότι ήταν άνθρωπος της κυβέρνησης. Είπε δε ότι ο Ξηρός τό'σκασε αφού υπήρξε συνεννόηση της κυβέρνησης με την ΕΥΠ και τη CIA! 
Είναι δικός τους λοιπόν, είναι πράκτορας. 
Και θα εμφανιστεί ως το...έπαθλο στα χέρια του Σαμαρά για να πάει στις εκλογές με μια μεγάλη επιτυχία και να παραπλανήσει τα ...κουτάβια τους ψηφοφόρους να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ! 

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ


Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 3,5 μονάδες έναντι της ΝΔ

Capital.gr - ‎πριν από 33 λεπτά‎
Πρωτιά και μάλιστα με διαφορά δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της ΝΔ, η δημοσκόπηση της Public Issue για την «Εφημερίδα των συντακτών», όπως επισημαίνει το iefimerida.gr. Στην τηλεφωνική έρευνα πρόθεσης ψήφου, για την εφημερίδα, και στην εκτίμηση της ...

Ανησυχίες ΗΠΑ για το μήνυμα Ξηρού

SigmaLive - ‎πριν από 4 λεπτά‎
Την ανησυχία της για το μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό μήνυμα που απέστειλε ο καταδικασμένος για τρομοκρατικές πράξεις δραπέτης Χριστόδουλος Ξηρός και τις απειλές που περιέχει για νέο κύκλο βίας, εξέφρασε σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση.

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται το επίδομα των 1.000 ευρώ

Ημερησία - ‎πριν από 1 ώρα‎
Σημαντικό βοήθημα για την περίοδο των σπουδών τους αποτελεί για τους φοιτητές το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ. Φέτος, θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους οι δικαιούχοι στις γραμματείες των σχολών τους και όχι στις εφορίες. Παρά την αλλαγή που ...

Κίεβο: Αίμα στην πλατεία Ανεξαρτησίας - Ενας ακτιβιστής νεκρός

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 22 λεπτά‎
Με αίμα γέμισε σήμερα η πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο όπου ένας διαδηλωτής έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς. Όπως μετέδωσε η ουκρανική τηλεόραση, ο διαδηλωτής σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου