Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΟΡΘΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.-ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ Α.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Να μην ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής ζητά με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής (δημοφιλέστερος βουλευτής στην Β Άθηνών στην πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO) και νομικός Αλέξης Μητρόπουλος.\
Επίσης χαρακτηρίζει "λανθασμένη" την έως τώρα αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την Αριστερά.
Στην επιστολή του ο κ. Μητρόπουλος εκτιμά για τη Χρυσή Αυγή- όσον αφορά της λαϊκή της βάση- οτι «δεν πρόκειται περί κλασικού ναζιστικού κόμματος, αλλά ούτε και περί ναζιστικού εκλογικού σώματος. Ιστορικά, πρόκειται περί ενός φαινομένου που εξελίσσεται στα πλαίσια της ελληνικής καθεστωτικής Δεξιάς. Πρόκειται, δηλαδή, περί ενδοοικογενειακών διενέξεων, που, σε ορισμένες περιόδους και κάτω από κατάλληλες συνθήκες, ξεφεύγει από τα όρια της εσωτερικής- ενδοοοικογενειακής αυτής διαμάχης. Γιαυτό υποστηρίζουμε ότι η μέχρι τώρα αντιμετώπιση της ΧΑ από την Αριστερά ήταν λανθασμένη.
Η στάση της Αριστεράς πριν από τη σύλληψη της ηγεσίας της, η μονοθεματική επιθετική τακτική εναντίον της με αφορμή τραγικά περιστατικά του μεταναστευτικού, η απόλυτη ταύτιση με τη μνημονιακή κυβέρνηση στη δραστική, εσπευσμένη και απολυτοποιημένη πολιτική της δίωξη κ.τ.λ. προδίδουν ελλείψη ίδιας πολιτικής θέασης και ανάλυσης», αναφέρει και ζητά να μη συνεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τυχόν πρωτοβουλία της κυβέρνησης να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΧΘΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΙΔΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ:


apati

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εξιχνιάστηκε απάτη με “διαφημιστικά πακέτα διακοπών” στο Facebook!

Δημοσιεύθηκε: 
 
Εξιχνιάστηκαν, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τριάντα οκτώ (38) περιπτώσεις εξαπάτησης χρηστών του διαδικτύου, που αφορούσαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση υποτιθέμενων ταξιδιωτικών «πακέτων», τα οποία διαφημίζονταν στο διαδίκτυο.Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 31 και 59 ετών, για κατ’ επάγγελμα απάτη με υπολογιστή.

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ...ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ...

Σύμφωνα με μελέτες Ελληνων καθηγητών, η ελληνική φυλή δεν θα υπάρχει από το 2070 ΚΑΙ ΜΕΤΆ ... Ήδη το ξεπουπουλιασμα άρχισε από πολλού. Μέχρι και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ζήτησαν να δώσουμε για τα χρέη μας... και τώρα έρχεται το μεγάλο αμερικανικό  περιοδικό ΤΙΜΕ ΝΑ προτείνει:

Ξεπούλημα των Αρχαιολογικών μας χώρων, προτείνει το  "Time" 19/01/2014  [15:02]

Ξεπούλημα των Αρχαιολογικών μας χώρων, προτείνει το "Time" 
Άκρως προκλητικό για την Ελλάδα είναι το σημερινό άρθρο του περιοδικού "Time", το οποίο προτείνει στην χώρα μας να παραχωρήσει προς εκμετάλλευση τους αρχαιολογικούς χώρους σε ιδιώτες, με το αιτιολογικό ότι πλήττεται από τη λιτότητα.

Το κείμενο είναι στηριγμένο στη μαρτυρία ενός Αμερικανού αρχαιολόγου ονόματι Στέφεν Μίλερ, ο οποίος εργάζεται χρόνια στο ναό του Δία στη Νεμέα. «Το υπουργείο Πολιτισμού κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά: κάνει καλή συντήρηση των έργων και είναι πολύ καλή με το στήσιμο εκθέσεων αλλά είναι άθλιοι επιχειρηματίες» λέει στο περιοδικό ο Μίλερ.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι τα αναμνηστικά που πουλάει ο αρχαιολογικός χώρος στη Νεμέα δεν έχουν καμία σχέση με τον ναό του Δία.

Το περιοδικό αναρωτιέται εάν τελικά η ιδιωτικοποίηση θα έσωζε τους ελληνικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς σημειώνει ότι η πρόταση δεν θα φαινόταν τόσο ριζοσπαστική στην Ιταλία που επιτρέπει σε μία εταιρεία μόδας να είναι χορηγός για το Κολοσσαίο. «Αλλά οποιαδήποτε τέτοια πρόταση που επιτρέπει ο τεράστιος πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας να φύγει από τα χέρια της κυβέρνησης προκαλεί βαθιά εθνικιστικά συναισθήματα σε μία χώρα που έχει σημαδευτεί από επανειλημμένες λεηλασίες ξένων κρατών» τονίζει το περιοδικό.

Επιπλέον σημειώνει ότι στα τέλη του 2013 έστειλε γραπτή πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση με την οποία ζητούσε ιδιωτικές εταιρείες να αναλάβουν την ανάπτυξη, προώθηση και ασφάλεια ορισμένων αρχαιολογικών χώρων με αντάλλαγμα να λαμβάνει ένα μέρος από τα έσοδα των εισιτηρίων. «Ο Μίλερ έχει μία λύση που πιστεύει ότι θα φέρει δουλειές και θα προστατεύσει τον μεγάλο αρχαιολογικό πλούτο της Ελλάδας από την φθορά της οικονομικής κρίσης που έχει κλείσει αρχαιολογικούς χώρους, διέλυσε μουσεία και προκάλεσε κύμα λεηλασιών» γράφει, μεταξύ άλλων, το Time. (http://www.pelop.gr/ )

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 

Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Οι περικοπές για τους ένστολους είναι αντισυνταγματικές

Ημερησία - ‎πριν από 4 ώρες‎
Τα ποσά που παρακρατήθηκαν εξαιτίας των περικοπών με το τρίτο μνημόνιο αναμένεται να πάρουν πίσω στρατιωτικοί, λιμενικοί και μέλη των σωμάτων ασφαλείας. Γιατί αντισυνταγματικές κρίθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολομέλεια του Συμβουλίου ...

Καυγάς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και για τη Θρησκεία

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 5 ώρες‎
-Πόλεμος ανακοινώσειων με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη οτι ο Τσίπρας είναι άθεος- Νέα Δημοκρατία: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει την φορολόγηση των ορθοδόξων- Για... κατήφορο του Σαμαρά κάνει ...

Επίσημη επίσκεψη στη Μέση Ανατολή για τον πρωθυπουργό του ...

NewsBomb - ‎πριν από 5 ώρες‎
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ έφτασε την Κυριακή στο Ισραήλ για την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στη χώρα από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας του το 2006. Τον καναδό πρωθυπουργό και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο ...

Ο Μπεργκ τους κέρασε... ξυδάκι!

gazzetta.gr - ‎πριν από 3 ώρες‎
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βέροια, αποθεώνει τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ σχολιάζει και τη διαιτησία του αγώνα. Share. 0. Print; E-mail. A-; A+. 1068719.jpg. Ο Μπεργκ τους κέρασε... ξυδάκι! Ακολουθήστε μας στο Facebook.

«Σκληρό» μπρα ντε φερ Κουβέλη - «58»

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 25 λεπτά‎
Ποιοι μιλούν για αποχώρηση αν δεν συγκροτηθεί κοινό ευρωψηφοδέλτιο- Ψαριανός: Δεν είμαι ΠΑΣΟΚος που βρήκα καταφύγιο στη ΔΗΜΑΡ... Αρνητικός επιμένει να εμφανίζεται ο πρόεδρος τις Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης σε ό,τι αφορά στη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου