Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... ΤΟ MEGA

Το Mega έχει βάλει ενέχυρο ακόμη και προγράμματα-εκπομπες, ... έως και τις 3 Χάριτες, το Ρετιρέ & Τους Απαράδεκτους. Οι Απαράδεκτοι… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Σε προηγούμενη ανάρτηση λέγαμε πως γίνεται να έχουμε πλειστηριασμούς παντού, εκτός από το Mega με τις ευλογίες επτά τραπεζών, ενώ αυτό εχει ενέχυρο μέχρι και το σήμα.
Παραθέταμε και ένα δημοσίευμα από το Παρόν, όπου τώρα συνεχίζουμε παραθέτοντας και ένα μέρος του ενημερωτικού δελτίου που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2012.
Από την προηγούμενη ανάρτηση, διαβάζουμε:
«Θυμίζουμε πως στις 31.12.2011 η εταιρεία δεν είχε πετύχει τους χρηματοοικονομικούς δείκτες που ορίζονταν στη σύμβαση, πλην όμως το δάνειο δεν έγινε απαιτητό. Η δόση των 10 εκατ. ευρώ που είχε οριστεί για τις 14.09.2012 δεν καταβλήθηκε, και στη συνέχεια βρέθηκε η λύση του μεγαλύτερου δανείου των 98 εκατ. ευρώ»
Συνεχίζοντας λοιπόν, τον Δεκέμβριο του 2012, του δόθηκε νέο δάνειο για το οποίο πλέον ο Τηλέτυπος δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθει σε δυο από τους τρείς όρους.
Στο ενέχυρο που έχει βάλει το MEGA για αυτό το δάνειο είναι και το Ελληνικό του πρόγραμμα.

Τα σήριαλ δηλαδή και οι παραγωγές που έγιναν από Άνωση (πχ 50/50, Πολυκατοικία και MEGA HIT, MEGA STYLE, MEGA TOP, MEGA STAR), Studio ATA του ΔΟΛ (πχ Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρείς Χάριτες, Στο Παρα Πέντε, ή το Master Chef) και άλλες εταιρείες παραγωγής, έχουν ενεχυριαστεί. Και αυτά.
Οι εταιρείες αυτές θεωρούνται απλά εκτελέστριες παραγωγής και τα δικαιώματα των παραγωγών τα κατέχει το MEGA για 100 χρόνια.
Τώρα το πόσο ακριβώς τιμάται ξεχωριστά η Αναστασία, το Εσύ Αποφασίζεις , το Ντόλτσε Βίτα και το Ρετιρέ, θα σας γελάσουμε.
Και δεν μιλάμε για το Bravissimo, με την Ρούλα Κορομηλά, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Σίμο Κεδίκογλου. Αυτό είναι ανεκτίμητο!
Σύμφωνα πάντως με το ενημερωτικό δελτίο, το ενέχυρο για την Ελληνική ταινιοθήκη του MEGA, ανέρχεται σε 139.214 ευρώ

http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/08/mega-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου