Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΥΛΗ ΕΡΤ....

ME TA ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΒΛΑ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-Χαιρετα μας τον πλάτανο.

Ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το επίσημο όνομα της κρατικής τηλεόρασης... Πάντως το ΔΕΤ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) είναι το ευστοχότερο που πρότεινε στον Καψή η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς πνευματικά δικαιώματα1 Το Δ.Τ δεν σημαίνει τίποτε...

Διευκρινήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης έδωσε σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής. Όπως είπε, θα λειτουργήσει μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Είπε επίσης ότι ο βασικός διευθυντικός κορμός θα αποτελείται από στελέχη της πρώην ΕΡΤ!







Ο κ.Καψής, μιλώντας στο Μega είπε ότι αναβαθμίζονται τα στούντιο της Κατεχάκη και από εκεί θα βγαίνει το προσωρινό πρόγραμμα.

Πρόσθεσε ότι το 80% των εργαζομένων για το μεταβατικό θα προέλθει από το δυναμικό της ΕΡΤ.

Πρόσθεσε πως Διευθυντής Σύνταξης παραμένει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Στο ερώτημα της εκπροσώπου των εργαζομένων, Μάχης Νικολάρα για το τι θα γίνει με τους υπαλλήλους που θα εργαστούν στον ενδιάμεσο φορέα, όταν ολοκληρωθούν οι δίμηνες συμβάσεις, είπε ότι υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης για να μπουν στο ταμείο ανεργίας.



Απαντώντας σε ερώτηση τι θα συμβεί όταν εκπέμψει η νέα ΕΡΤ από την Κατεχάκη και οι πρώην εργαζόμενοι συνεχίζουν την εκπομπή τους από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο υφυπουργός είπε πως η μία εκπομπή θα είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι πειρατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου