Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ....

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ...ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ...ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣ...
poioys-proteinei-o-kapshs-gia-to-epoptiko-symboylio
ΚΑΨΗΣ, ο άνθρωπος μια ζωή ήταν υπηρέτης.
Δεν έχει να επιδείξει καμιά επιτυχία στη ζωή του!
Αυτός ο Τυπάκος ..του μπαμπά, ανέχεται να
έχει καταληφθεί η ΕΡΤ από τσογλάνια της αριστεράς... και δεν είναι σε θέση να αρπάξει
ένα ρόπαλο! Φραγγέλιο να τους ξεωπετάξει!
Τι περιμένουμε από τον "δημοσιογραφικό"
χαλβά;  Α,ρε Αληταρά!

Τις προτάσεις του, στο υπουργικό συμβούλιο, για το εποπτικό συμβούλιο της «Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ & Τηλεόρασης» δημοσιοποίησε ο Παντελής Καψής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης "η συγκρότηση του Εποπτικού Συμβουλίου της «Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ & Τηλεόρασης» αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για την εφαρμογή του νόμου που πρόσφατα ψηφίστηκε για τη Νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση".
Για το Εποπτικό Συμβούλιο η πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο είναι η ακόλουθη: Άννα Δαμιανίδη, Ανδρέας Ζούλας * (μπουμπούκι οικογενειοκρατίας κι όχι αξιοκρατίας στην ΕΡΤ0, , Τατιάνα Καραπαναγιώτη, (άλλο μπουμπούκι, κόρη του Λ.Καραπαναγιώτη του ευαγούς Ιδρύματος ΔΟΛ... Λουκάς Καρυτινός, Σίμος Σιμόπουλος, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Χωμενίδης... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ λεβεντόπαιδα και αγρίως διαπλεκόμενα ... υποκείμενα. Κάνουμε λάθος;

Ακολουθούν τα βιογραφικά των προτεινόμενων μελών του Ε.Σ.:
Άννα Δαμιανίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά και Γαλλική Λογοτεχνία στη Θεσσαλονίκη, και δημοσιογραφία στο Παρίσι. Από το 1975 έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην Αυγή, στα ΝΕΑ και στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Έχει μεταφράσει αρκετά βιβλία και έχει γράψει νουβέλες, διηγήματα, μυθιστορήματα και βιβλία για παιδιά. Το τελευταίο της βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ποταμός» και έχει τίτλο Το ωραιότερο πράγμα του κόσμου.
Ανδρέας Ζούλας
Ο Ανδρέας Ζούλας γεννήθηκε το 1942 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Δημοσιογραφεί από το 1965. Έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος αθηναϊκών εφημερίδων. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στην Καθημερινή και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Τατιάνα Καραπαναγιώτη
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει εργαστεί ως παραγωγός ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ, ενώ έχει συνεργαστεί και με αρκετούς εκδοτικούς οίκους ως φωτογράφος. Το 2011 ορίστηκε αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τον Μάιο του 2012 διετέλεσε υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού.
Λουκάς Καρυτινός
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Δυτικού Βερολίνου και στο Μοτσαρτέουμ του Ζάλτσμπουργκ. Είναι επίσης διπλωματούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1985 εργάζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Το 1992 έγινε μουσικός διευθυντής, και την περίοδο 1999-2005 καλλιτεχνικός διευθυντής. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τα λυρικά θέατρα Βερολίνου, Βαρκελώνης, Κολωνίας και Ρώμης, και έχει διευθύνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Τουρκία και Αίγυπτο. Για τις υπηρεσίες του στο χώρο της μουσικής τού έχουν απονεμηθεί διακρίσεις από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας και από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών κριτικών.
Σίμος Ε. Σιμόπουλος
Είναι Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων-Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρύτανης του ΕΜΠ από το 2010. Η ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στη ραδιοπεριβαλλοντική ανάλυση και τα ενεργειακά συστήματα. Το έργο του σχετικά με τη ρύπανση από το ατύχημα στο Chernobyl έχει τύχει αναγνώρισης από Διεθνείς Οργανισμούς. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει διοικήσει φορείς τόσο στον Ακαδημαϊκό Χώρο όσο και ευρύτερα στον Δημόσιο Τομέα. Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής «Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας». Το 2012 διετέλεσε Υπηρεσιακός Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Θεόδωρος Φορτσάκης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Είναι Πρόεδρος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει σπουδάσει νομικά στην Ελλάδα και τη Γαλλία (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Nancy II, Πανεπιστήμιο Panthéon-Assas/Paris II). Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού (2000-2003), εμπειρογνώμων του Συμβουλίου της Ευρώπης (1998-2004) και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα διοικητικού δικαίου (1990-1991).
Χρήστος Χωμενίδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Το 1990 τελείωσε τη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρακολούθησε μαθήματα νομικών στη Μόσχα και επικοινωνιολογίας στην Αγγλία. Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Το πρώτο του μυθιστόρημα, Το σοφό παιδί, κυκλοφόρησε το 1993 και η ενθουσιώδης υποδοχή που αμέσως γνώρισε από κριτικούς και κοινό επέτρεψε στον Χωμενίδη να αφοσιωθεί στη συγγραφή. Ακολούθησαν άλλα εννέα βιβλία, μυθιστορήματα και διηγήματα που όλα παρέμειναν επί βδομάδες στο νούμερο ένα στις λίστες των ευπώλητων. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, τα ιταλικά, τα λιθουανικά, τα τουρκικά και τα εβραϊκά. Ο Χρήστος Χωμενίδης έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά, και από το 2002 μέχρι το 2010 είχε δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο. Το 2013 η «Μασσαλία - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» τον επέλεξε για να εκπροσωπήσει τους έλληνες συγγραφείς. Ο Χρήστος Χωμενίδης μιλάει αγγλικά και ρωσικά.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΉσ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏς ΛΕΜΕ: 
1) Ο Καψής αυτός ο Παντελής, στην ζωή του ποτέ δεν είχε κανένα όραμα και για τίποτε! Έπαιζε πάντα μέσα στο γήπεδο των αθλίων διαπλεκόμενων που έφεραν τη ζώρα σ΄αυτή την κατάντια!.. Ενας κοινός λακές που μπήκε στη δημοσιογραφία χάριν του πατρός του! ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΔΕ δημοσιογραφική αξιοσύνη επέδειξε. Ενας λακές του αφεντικού του ήταν πάντα, του Λαμπράκη!(ΔΟΛ)
2) Με την τέως ΕΡΤ γίνεται πλάκα αυτή τη στιγμή. Το κράτος που διευθύνει ο ηλίθιος ΣΑΜΑΡΑΣ, επιτρέπει περιουσιακό στοιχείο του κράτους (ΕΡΤ) να έχουν καταληφθεί από αριστερούς κατσαπλιάδες της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, αυτής της νταβατζήδικιας πουτανέσκας... που μάλιστα με την κρατική περιουσία, διαχειρίζεται την παλαιά ΕΡΤ, και εκπέμπει προγράμματα ... που ΚΑΝΕΊΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΊΑ ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ, όπως πάντα ήσαν αυτοί της συνδικαλιστοσυμμορίας της ΠΡΟΣΠΕΡΤ ..
Και η Κυβέρνηση της πλάκας Σαμαρά αφήνει αυτήν τη συνδικαλιστική κι άλλη αλητεία, να νέμεται περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού και δεν κάνει  ΕΝΑ ΜΠΟΥΓΙΟ  για να τους διαλύσει...Και λέει , η άθλια κυβέρνηση του κ. διορισμένου Καψή, ότι τώρα τον Αύγουστο η επίσημη κρατική Τηλεόραση θα αρχίσει να εκπέμπει...από κτιριακό παρακλάδι της ΕΡΤ (ΥΕΝΕΔ) επί της γωνίας Κατεχάκη!
Όλα αυτά είναι παρακρουστικά ..Δεν είναι δυνατόν τα κωλοανρωπάκια συνδικαλιστές να πολιορκούν κρατικές  υπηρεσίες .Είναι αριστεροί αλήτες, και σταθρά καταστροφείς της χώρας αυτής.
Δεν καταλαβαίνουμε τον μαλάκα πρωθυπουργό, που δεν δίνει εντολή να αδειάσει ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ το καταληφθέν κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ!
Μπορεί ρε ο κάθε πούστης επαγγελματίας συνδικαλιστής 


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/260557/poioys-proteinei-o-kapshs-gia-to-epoptiko-symboylio#ixzz2b6i4PdBK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου