Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΑΙΟΙ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΎΝ...

Νέα 24ωρη απεργία στον ΣΚΑΙ


kskai apergiaΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και των άλλων σωματείων στον χώρο του Τύπου, αποφάσισαν 24ωρη απεργία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ...
Διαβάστε την ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ):
"Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ κηρύσσουν νέα 24ωρη απεργία, από τις 13.00 σήμερα Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013 έως τις 13.00 του Σαββάτου, 3 Αυγούστου 2013 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΙ», στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ 100,3» και στην ιστοσελίδα « skai . gr », λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει η εργοδοσία στους συναδέλφους, καθώς προέβη σε 15 παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές απολύσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Λεωνίδας Σακλαμπάνης, μετά δε και την άρνηση της εργοδοσίας του ΣΚΑΙ να προσέλθει σε διάλογο με τα σωματεία.
Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων, την επαναφορά της εργασιακής ειρήνης και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και της επαγγελματικής υπόστασης των συναδέλφων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου