Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

ΟΙ κατά φαντασία μπλογκερς ... έχουν χάσει το παιχνίδι. ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΣΤΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!..ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΎΣΑΝ ΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΆ ... ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!..και ΔΩΡΕΑΝ! ΟΙ ΑΓΝΟΙ bloggers..KΑΠΕΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΝΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

ΚΑΙ ...ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΗΞΙΔΑ ΤΟΥΣ, 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΦΕΛΩΣ..ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:


ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ... ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΥ ΜΊΣΤΕΡ ..ΧΙΟΣ!

 #6 ellinas 26-06-2013 23:41
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ!ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΠΡΕΠ ΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΕ Σ ΟΜΩΣ,ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!
+1#5 stathis 26-06-2013 23:40
ΡΕ ΧΙΟ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ BLOGGERS;;;
ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;
ΠΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΑ . ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ!!! 

Άντε...φλογισμένε τσίφτη συνδέσου τώρα....με την Ε.Σ.Δ.

ΣΩΣΤΟ...ΜΕΝ ΑΛΛΑ Μαλακία ΔΕ... ΔΙΟΤΙ:

Προς τι όλο αυτό το κατεβατό; ..από την ιστοσελίδα του Χίου- Μα υπάρχει η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, η μοναδική ιστοσελίδα & ΣΩΜΑΤΕΙΟ, που ενώνει από το 2008 τους πάντες που δρούν στο διαδίκτυο.
Είναι ενωμένοι όμως οι μπλογκερς; ΑΡΧΙΔΙΑ είναι... Ο καθένας τραβάει τη ρότα ..του ανεγκεφαλισμού του! Νομίζει, δηλαδή... ανακάλυψε, ο ατυχής πως στη ζωή κάποιο ρολάκο μπορεί να παίξει! ,,Νομιζει μεν, αλλά δεν του βγαίνει! Και γιατί να του βγεί; ... Αν ανατρέξει στο παρελθόν  του...θα βρεί την ταυτότητα του... που είναι σε επίπεδο πλάκας. Και το ξέρει... αλλά με το blogging, ξάφνου ανακάλυψε πως κάπως μπορεί και να γίνει σπουδαίος. Σκατά! Οι εξελίξεις  τον καπέλωσαν!!!
Ε, τι άλλο να πούμε;... Υπάρχει φορέας που ενώνει τους μπλογκερς... αλλά οι μπλογκερς έχουν τον χαβά τους, άλλοτε της  φοβικής ανωνυμίας, άλλοτε του απίστευτου ερασιτεχνισμού τους στα της ενημέρωσης και πολλά άλλοτε! Έχουν ευτελιστεί, και καπελωθεί από τα σαϊνια της επαγγελματικής δημοσιογραφίας αλλά δεν καταλαβαίνουν. Παραμένουν στο δόγμα που διατυπώσαμε εδώ και πολλά χρόνια: Μια νοσοκόμα δεν μπορεί να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις... Θα είναι πάντα ΝΟΣΟΚΟΜΑ... Δεν μπορεί ΡΕ ερασιτέχνε μπόγκερ.. να κάνεις τον δημοσιογραφο... όταν απλά ήσουν μια ζωή παστουρματζής ...!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΟ ΠΙΑ!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο ενημερωτικό διαδίκτυο!.. Πρωτοπόροι κι ενθουσιώδεις μπλογκερς στα της ενημερωσης... ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΞ-ΑΕΡΩΘΕΙ... ΓΙΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΤΙ...ως εισβολείς... σε χώρο που δεν καταλάβαιναν!
Αν θέλουν να καταλάβουν και να πάρουν πάλι τα απάνω τους να επικοινωνήσουν με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...΄Οχι δεν θα τους κάνουμε σαϊνια ενημέρωσης..Αλλά σίγουρα θα συμβάλουμε να ανακτήσουν κάτι από το χαμένο έδαφος τους, που αυτοί πρωτοξεκίνησαν  Και φυσικά όχι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι!
Καλά τα λέμε; Αν ναι... τότε επικοινώνησε με το την Ε.Σ.Δ :web.pressunion.@gmail.com , Ή pressliberty@gmail.com ..ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ θα είναι ΔΩΡΕΑΝ προς τιμήν της πρωτοποριακής εξέγερσής σου! Που τιμούμε... Γι αυτό και δεν θέλουμε να πεθάνει, αν και ορισμένως είναι ψωφισμένη... Τί είπες ότι είσαι blogger ΚΙ ΌΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ... Τέτοια χαζά συνθήματα  δεν κοπανούσες στην ιστοσελίδα σου; Εκεί σ΄αυτήν την αποκοτιά έφτασες... Η νοσοκόμα  να λέει ότι είναι και γιατρός...
Η ενημέρωση ανοίκει στους δημοσιογράφους... Αλλά και σε όσους bloggers ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ! Η ενημέφωση ΡΕ δεν είναι ούτε χαβαλέ, ούτε κολπάκι, για να περάσουμε από την ατομική μας αφάνεια σε σπουδαιοφάνεια.. δηλαδή πως κάτι ..κάνουμε.
Αποδείχθηκε ήδη πως πλην ελαχίστων, οι λοιποί μπλογκερς που πουλούσοαν ...ζαρζαβατικά κλοπυ-παστ ...ενημέρωση εξαφανίστηκαν, ως δια μαγείας!
Κάνουμε λάθος Ρε παιδιά; ..Αν είναι δυνατόν!ΤΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΠΡΑΙΡΩΡΙΑΝΟΙ...ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


«Λουκέτο» σε 2 επιχειρήσεις για 48 ώρες

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ-ΕΛΕΓΧΟΙ- ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΘΕΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ...  ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ" ΤΟΥ ...ενικος ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ ...άλλου αντικειμενικού δημοσιογράφου του συστήματος...

«Λουκέτο» σε 2 επιχειρήσεις για 48 ώρεςΣε σφράγιση δύο επιχειρήσεων για 48 ώρες, μία στα Σύβοτα Θεπρωτίας και μία στη Θάσο, προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), καθώς οι εν λόγω εταιρίες δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.Ειδικότερα σε ελέγχους που διενήργησε το ΣΔΟΕ, χθες 11.8.2013 στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου για την πάταξη της φοροδιαφυγής και σε εκτέλεση Ειδικών Εντολών Ελέγχου του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, διαπιστώθηκε ότι μία επιχείρηση εστιατόριο-καφέ-ομπρέλες στην τουριστική περιοχή Σύβοτα Θεσπρωτίας, καθώς και μία ατομική επιχείρηση- ταβέρνα στη Θάσο δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.Το ΣΔΟΕ προέβη σε σφράγιση των επιχειρήσεων αυτών για 48 ώρες, παρουσία των αρμοδίων αστυνομικών Αρχών, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκαν οι εισαγγελείς υπηρεσίας των αντίστοιχων περιοχών. Στη δεύτερη επιχείρηση κατ’ εντολή της εισαγγελέως, η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του ιδιοκτήτη.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ...ΘΕΣΕΙΣ
Έμείς που διακονούμε τον Τύπο, προ γέννεσης Χατζηνικολάου κι άλλων τεθλασμένων έχουμε να πούμε τα εξής απλά:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Πρακτορευει ο μπάσταρδος ..Τούρκους, Σκοπιανούς, Εβραίους..Για Ελλάδα το θλιβερό κτήνος δεν βγάζει ΚΙΧ! ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ...ΕΙΔΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΜΑΣ...

Το άνοιξε το «τζαμί» ο ΆΘΛΙΟΣ Μπουτάρης

Να τον Χαιρόμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες αλλά ειδικά οι πολίτες της συμπρωτεύουσας που τον εκλέξατε για «άρχοντα» τους!  Για μια ακόμη φορά ο Άθλιος Μπουτάρης προδίδει την Ορθόδοξη Ελλάδα και την Βυζαντινή Θεσσαλονίκη! Πόσες Ορθόδοξες Εκκλησίες έχετε φτιάξει κύριε Μπουτάρη! Φαίνεται ότι η ευαισθησία σας είναι επιλεκτική μόνο για τα


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ... Το παρακάτω εντάσσεται μέσα στο πλάνο αποδόμησης της Γερμανικής επικυριαρχίας... στην Ελλάδα και στο πλήρες πια χάψιμό της από την Αμερικάνικη ομπρέλα!

ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Η 
ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ 
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΪΧ!
ΔΕΙΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις πιέσεις στην Γερμανία για να αλλάξει πολιτική εντός της ευρωζώνης και ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, φοβούμενες τα χειρότερα: Εσωτερική κατάρρευση, αποδόμηση της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και "αλλαγή στρατοπέδου" προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, όπως έγινε με την Σερβία, την Ουκρανία και πιθανόν να συμβεί και με την Βουλγαρία.
Σε άρθρο του κατά της πολιτικής εξαθλίωσης του νότου και του κοινού νομίσματος ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Observer, Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος βρίσκεται "κοντά" στον Λευκοί Οίκο και τις θέσεις των ΗΠΑ σε διάφορα θέματα, χαρακτηρίζει την ευρωζώνη “Tέταρτο Ράιχ” και την Ελλάδα ως “σκηνή εγκλήματος” του Τέταρτου Ράϊχ!
Αλλά σφυροκοπά και τους Έλληνες πολίτες που έχουν σκύψει το κεφάλι στην τρόικαχαρακτηρίζοντάς τους "δειλούς" και καλεί να υπάρξει "μια διαφορετική φωνή στην Ελλάδα για να τοποθετηθεί κατά του ευρώ. Ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει "συμβιβασμένο που έχει υποκύψει πλήρως"!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΕΦΤΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αγνοήστε τις οφειλές σας στην eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

http://www.katohika.gr/


Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank ανήκει πλέον από την 30-04-2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρημ/κής Σταθερότητας (ΤΧΣ). 
Συνεπώς, η Eurobank δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης.

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πόνεσε η Αλήθεια για τον ψευτοεθνάρχη... Κων.Καραμανλη.Παραποιούν την Ιστορία και τα ΜΜΕ! ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Μόνο το 3% του ελληνικού εδάφους είχε καταληφθεί στην Κύπρο, όταν ανέλαβε ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής!
Πιστοί στην τακτική τους να κάνουν το άσπρο - μαύρο παραμένουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ λόγω του κομπλεξισμού τους απέναντι στις αλήθειες της Χρυσής Αυγής, αλλά και κατόπιν εντολών τους από το Μαξίμου. Ακόμα και την σημερινή αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής στην Βουλή προσπάθησαν να αλλοιώσουν, παραπλανώντας έτσι το κοινό.

Πόνεσε η Αλήθεια για τον ψευτοεθνάρχη... παραποιούν την Ιστορία και τα ΜΜΕ!


ΤΑΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ… ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΛΛΙΕΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Ξάνθη: Πότιζε τον κήπο του όταν αντίκρισε...τον «γίγαντα»Σύμφωνα με το ThrakiToday.com, ένα αγγούρι μισού μέτρου καλλιεργούσε στον κήπο του ένας αγρότης στον κάμπο της Ξάνθης.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, εντόπισε το λαχανικό το πρωί της Τρίτης μέσα στον κήπο του, διαπιστώνοντας το ασυνήθιστο μέγεθός του. 


Το αγγούρι, που μοιάζει με μεγάλο κολοκύθι, ζυγίζει σχεδόν τέσσερα κιλά και έχει μήκος 48 εκατοστών.
Περιχαρής ο 56χρονος δήλωσε ότι «δεν είχα αντιληφθεί ότι είχε μείνει ένα αγγούρι αμάζευτο και ξαφνικά βρήκα μπροστά μου αυτόν τον γίγαντα». 


«Εγώ τα πότιζα όλα τα λαχανικά μου καθημερινά, χωρίς να χρησιμοποιώ χημικά ή άλλες ουσίες. Απλώς νερό», δήλωσε ο 56χρονος αγρότης από την Ξάνθη. http://www.newsvolos.com/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου