Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ… ΓΥΡΙΣΤΗ – Πως «απάντησε» ο Κοντομηνάς στον Λαζόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)



Στην πρώτη σειρά του
θεάτρου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Alpha για να χειροκροτήσει τον γνωστό ηθοποιό, παρά την όποια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ τους τους τελευταίους μήνες.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε λαμπερή πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο Γκλόρια, για την παράσταση «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο». Καλλιτέχνες και άνθρωποι της τηλεόρασης τίμησαν τον ηθοποιό. Ήταν όμως μία παρουσία που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων… Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ανάμεσα στους θεατές της παράστασης!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΙ ΕΔΩ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ 


Ντορέτα Πέππα


 Δεν ξέρω αν ο γενναίος αυτός ζει ακόμα. Ελπίζω πως ναι, γιατί έπεσαν, στην κυριολεξία, να τον φάνε, οι "δημοκράτες" και κανακεμένοι της Δύσης Τουρκομογγόλοι "βουλευτές" κατ' ευφημισμόν! Δείτε το βίντεο! Αξίζει!




ΚΟΥΡΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,,,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΉΣΑΝ ΜΕΙΟΨΙΑ ...ΣΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! 
YOUTUBE.COM

ΤΟ ...ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ...ΟΙ ΚΩΛΟΦΙΛΟΙΜΑΣ!!!

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ -ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  
Ναι, έχουν δίκιο οι "συστημικοί" αριστεροδέξιοι, που λένε ότι δε μας ψεκάζουν, γιατί, απλούστατα, δε μας ψεκάζουν... ΜΟΝΟ, αλλά κάνουν κι άλλα κόλπα με την ατμόσφαιρα! Αυτό ΤΙ είναι;;;; Λίγο πριν, στον ουρανό της Αττικής... σαν να τράβηξαν τα σύννεφα κάποια απαίσια γαμψά νύχια! Αυτό, κύριοι... της ορθότητας, που έχετε πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου λόγω ιδεοληψίας, δε γίνεται από ΜΟΝΟ του! Και μην ακούσω τίποτα ηλίθιες θεωρίες περί του "σπάνιου" φαινομένου, γιατί, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να το θες πολύ για να... βρεις. Έχει μπει "χεράκι" και φαίνεται, που να πάρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου