Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016


ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΥΣ 
ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΔ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ......

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Χθες 22-11-2016 συνελήφθη αργά το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 77χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το απόγευμα, στα Καμίνια Πατρών, μετέβη στην οικία που διέμενε ο 45χρονος και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Πάτρας και το βράδυ της ίδιας ημέρας κατέληξε.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη μέσα σε αστικό λεωφορείο με προορισμό το κέντρο της Πάτρας και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνες σε ακίνητο του 77χρονου, στην ίδια περιοχή, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα και πενήντα εννέα φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου