Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ...ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ...

Offsite news             
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

7 Νοεμβρίου 2016

 
Ώρα για το εδαφικό στην Ελβετία - Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαπραγματεύσεων (φωτογραφίες)
Σε μια συνεχή και εντατική ολοήμερη διαπραγμάτευση επί του εδαφικού και όλων των άλλων εκκρεμούντων ζητημάτων που είναι αλληλένδετα εισέρχονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών οι συνομιλίες για το Κυπριακό, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίες θα διεξάγονται μέχρι και την Παρασκευή στο ελβετικό θέρετρο Μοντ Πελεράν. Μάθετε περισσότερα για το σημερινό πρόγραμμα εδώ.


Ακιντζί και Ερντογάν επιμένουν στις εγγυήσεις στην Κύπρο
Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το σύστημα εγγυήσεων, επεσήμαναν κατά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας. Διαβάστε τι αναφέρουν οι πληροφορίες εδώ.

«Οι ηγέτες θα διορίζουν τους πάντες αμέσως μετά τη λύση, μέχρι τις εκλογές» (έγγραφο)
Σύμφωνα με έγγραφο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, τέθηκε ως αίτημα οι δύο ηγέτες να διορίζουν τους πάντες την αμέσως επόμενη μέρα της συμφωνίας για λύση του Κυπριακού, μέχρι τη διεξαγωγή εκλογών. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για επιθυμία της τουρκικής πλευράς για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, που εκφράστηκε προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Δείτε το έγγραφο και τις πληροφορίες εδώ.

Σεισμός μεγέθους 4,0 βαθμών έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Κύπρου
Στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ και έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές του νησιού. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα νοτιοανατολικά του νησιού και εστιακό βάθος τα 27 χλμ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τραγικό ατύχημα που σχετίζεται με την Κύπρο συνέβη στο Μοντ Πελεράν πριν από 37 χρόνια (φωτογραφία) 
Η Ιστορία περιτριγυρίζει περίεργα τους ανθρώπους, τα κράτη και ενίοτε παρουσιάζεται προκλητική. Κάποτε επαναλαμβάνεται σαν φάρσα , πολλές φορές μοιραία και στιγματίζει τις ζωές ανθρώπων. Η Κύπρος πάντως έχει πολλές περιπέτειες στην Ιστορία της με φάρσες, μοιραίες συναντήσεις και συγκρούσεις που προκάλεσαν καταστροφές. Διαβάστε περισσότερα για το τραγικό ατύχημα που σχετίζεται με την Κύπρο εδώ.

Ο πρώτος μεταμνημονιακός έλεγχος της Κύπρου στο Eurogroup 
Τα ευρήματα το πρώτου μεταμνημονιακού ελέγχου για την Κύπρο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν στη συνεδρία του Eurogroup που αρχίζει σήμερα στις 16.00 ώρα Κύπρου στις Βρυξέλλες. Διαβάστε τι θα συζητηθεί εδώ.


Γεν. Εισαγγελέας για Βγενόπουλο: Σέβομαι το γεγονός του θανάτου, κανονικά θα συνεχιστούν οι έρευνες
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, με δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, εκφράζει μεν τον σεβασμό του για τον θάνατο του Ανδρέα Βγενόπουλου, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται θα συνεχιστούν κανονικά. Διαβάστε τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα εδώ.

ΓΓ ΑΚΕΛ: Σίγουρα κάποιοι βολεύονται από τον θάνατο Βγενόπουλου
«Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου», δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν απ’ αυτή την ιστορία». Διαβάστε τις δηλώσεις του Άντρου Κυπριανού εδώ.

Ανδρέας Βγενόπουλος: Το βιογραφικό και ο μεγάλος έρωτας του Έλληνα επιχειρηματία που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή (φωτογραφίες)
Την τελευταία του πνοή άφησε στα 63 του χρόνια ο Ανδρέας Βγενόπουλος, από καρδιακή ανακοπή, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Διαβάστε το βιογραφικό του Ανδρέα Βγενόπουλου εδώ.



CNP Pilakoutas B



Ολοταχώς με εκλογές πενταετίας στις 18 Δεκεμβρίου - «Εκτός αν γίνουν σεισμοί, λοιμοί ή καταποντισμοί»
Ολοταχώς βαδίζει το Υπουργείο Εσωτερικών με εκλογές πενταετίας στις 18 Δεκεμβρίου, ύστερα από την προκήρυξη με δημοσιεύσεις των σχετικών διαταγμάτων στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας. Διαβάστε τι αναφέρει ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών στο Υπουργείο Εσωτερικών εδώ.

Κύπριος πολιτικός: Αν αγοράζαμε πυραύλους Έξοσετ θα αντιμετωπίζαμε το Μπαρμπαρός (εικόνα)
Με αφορμή τη νέα περιδιάβαση του Μπαρμπαρός ανοιχτά της Κύπρου, γνωστός Κύπριος πολιτικός εκφράζει την άποψή του μέσω των social media για το πώς θα μπορούσαμε ως Κύπρος να το αντιμετωπίσουμε, όπως και τις τουρκικές απειλές. Δείτε τι έγραψε και σχολιάστε εδώ.

«4 χρόνια χωρίς εσένα» - Η απώλεια στη ζωή του Νίκου Χριστοδουλίδη και το συγκινητικό tweet (εικόνα)
Μια μεγάλη απώλεια μοιράστηκε μαζί μας ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος μέσω twitter επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα προς το πρόσωπο που του λείπει πολύ, εδώ και τέσσερα χρόνια, με την ελπίδα ότι θα το λάβει. Δείτε το συγκινητικό tweet εδώ.

Θανατηφόρο τροχαίο στον Αστρομερίτη - Νεκρός ο 20χρονος Νικόλας
Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία έχασε τη ζωή του ο Νικόλας Διακούρτης, 20 χρόνων, κάτοικος Αστρομερίτη. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, μεταξύ του 25ου και 26ου χιλιομέτρου στον Αστρομερίτη. Διαβάστε λεπτομέρειες για το τροχαίο εδώ.

Νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό: Προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο και τον χτύπησε φίλος του
Τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό μετά τον αγώνα Απόλλων – Εθνικός στην περιοχή Αγ. Φύλας. Ο 78χρονος Στέλιος Μεσιήττης προσπαθούσε να διασταυρώσει την οδό Αγίας Φυλάξεως για να πάει σπίτι του, έχοντας κλειστή τη μύτη και το στόμα με μαντίλι εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που είχαν δημιουργήσει τα δακρυγόνα που έριξε η αστυνομία στο Τσίρειο. Διαβάστε πώς συνέβη το δυστύχημα εδώ.
 


«Θέλω να πάω σπίτι μου, να πάω και τη μητέρα μου» - Συγκλονίζει ο γιος της γυναίκας που δολοφονήθηκε με οξύ (βίντεο)
Ο 18χρονος Ζαχαρίας, γιος της άτυχης 54χρονης από τη Ρουμανία που δολοφονήθηκε με καυστικό οξύ, βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς ήταν μάρτυρας στο περιστατικό της δολοφονίας της μητέρας του από τον πρώην σύντροφό της. Η τηλεοπτική εξομολόγησή του προκάλεσε αισθήματα συγκίνησης και κινητοποίησε τους συμπολίτες μας, που έσπευσαν να βοηθήσουν αμέσως. Διαβάστε όσα είπε ο 18χρονος εδώ.

Συγκινεί ανάπηρος Κύπριος - Το περιστατικό που τον έκανε να νιώσει περήφανος - «Εκοίταζεν με σάννα ‘μουν σκουλουτζιασμένον σάντουιτς» (φωτογραφία)
Μια συγκινητική ανάρτηση, η οποία ομολογουμένως κατάφερε να μας συγκινήσει, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε την ανάρτηση εδώ.

«Με εξευτελίζει καθημερινά» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση Κύπριας για την κακοποίηση από τον σύζυγό της (βίντεο)
Σε κλάματα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Ξυπνήσατε» η κυρία Μαρία, η οποία εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της την κακοποιεί καθημερινά. Δείτε το βίντεο εδώ.


Παραδίδεται σήμερα η ανακαινισμένη μονή του Αποστόλου Ανδρέα – Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε επισκέπτες 
Παραδίδεται σήμερα στην Τεχνική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομιά η ανακαινισμένη μονή του Αποστόλου Ανδρέα. Την παράδοση της μονής ανακοίνωσε και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook το ελληνοκυπριακό μέλος της Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά Τάκης Χατζηδημητρίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Όλα τα κριτήρια για τις θέσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική
Η Αστυνομία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι σύντομα θα γίνει η προκήρυξη των κενών θέσεων σε Αστυνομία και Πυροσβεστική. Ποια είναι όμως τα κριτήρια, ποια θα είναι τα αθλητικά γυμναστικά αγωνίσματα και τι θα περιλαμβάνουν οι γραπτές εξετάσεις; Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε εδώ.

Ξενόγλωσσοι μαθητές αποβλήθηκαν και έβρισαν την Κύπρο στους τοίχους γυμνασίου στη Λεμεσό (φωτογραφίες)
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Γυμνάσιο Νεάπολης Λεμεσού, καθώς υβριστικά και χυδαίου περιεχομένου συνθήματα αναγράφηκαν στους τοίχους κατά διεύθυνσης και καθηγητών, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, ενώ αρμόδιοι έκαναν λόγο για «γκετοποίηση». Δείτε φωτογραφίες και σχολιάστε εδώ.



Στολίδι για τη Λεμεσό η νέα αίθουσα επιβατών του λιμανιού (βίντεο)
Ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό στολίδι φιλοξενεί πλέον το λιμάνι Λεμεσού, το οποίο μάλιστα θα υποδέχεται το κοινό, δίνοντας την πρώτη εντύπωση της πόλης. Ένα κτίριο μοναδικό, με υψηλή αισθητική και μελετημένη λειτουργία πρόκειται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του.Δείτε το εντυπωσιακό οικοδόμημα εδώ.

Δελτίο Καιρού - Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ώς βορειοδυτικοί, ασθενείς ώς μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Χάρτης: Ποιες χώρες καταναλώνουν περισσότερο κρέας στον κόσμο – Πού βρίσκεται η Κύπρος;
Η «Telegraph» δημιούργησε έναν διατροφικό χάρτη, ο οποίος παρουσιάζει πού καταναλώνουν το λιγότερο και πού το περισσότερο κρέας στον κόσμο. Η Κύπρος βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης στις χώρες με τη μεγαλύτερη κατανάλωση κρέατος, αφού σύμφωνα με την έρευνα καταναλώνουμε 104,4 κιλά ανά άτομο τον χρόνο και υστερούμε κατά πολύ έναντι χωρών όπως οι ΗΠΑ (126,6 κιλά τον χρόνο), το Χονγκ Κονγκ (134,2 κιλά) και το Λουξεμβούργο που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 142, 5 κιλά τον χρόνο ανά άτομο.Δείτε τον διαδραστικό χάρτη εδώ.

Νέο τζακ-ποτ στον Τζόκερ - 13,5 εκατομμύρια στην επόμενη κλήρωση
Μετά από 14 σερί διαγωνισμούς με τζακ-ποτ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κλήρωση του Τζόκερ, η οποία είχε ένα κίνητρο… 11.700.000 ευρώ για τους παίκτες. Δείτε ποιοι αριθμοί κληρώθηκαν εδώ. 



Είμαστε στα τελευταία μέτρα ενός μαραθωνίου, είπε ο Τσίπρας στην πρώτη συνεδρία του νέου Υπουργικού
«Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα ενός μαραθωνίου», ανέφερε στην εισαγωγική του ομιλία κατά την πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τη νέα του σύνθεση ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έθεσε τις βασικές προτεραιότητες και κατευθύνσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. Διαβάστε τις δηλώσεις Τσίπρα εδώ.

Ενώπιον Παυλόπουλου ορκίστηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό - Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση (βίντεο)
Ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Διαβάστε για τον ανασχηματισμό στην Ελλάδα εδώ.


Στείλτε τη δική σας «πικρία» στον Πίκρη και αν τον «θυμώσετε» αρκετά θα τη δημοσιεύσει.


Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Χίλαρι - «Όπλο» σε συγκέντρωση του Τραμπ - Δείτε την αντίδρασή του (βίντεο) 
Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον εμφανίζεται να έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, με 48% έναντι 43%, στην τελευταία δημοσκόπηση της «Washington Post» και του τηλεοπτικού δικτύου ABC.Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις εδώ.

Ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις για την απελευθέρωση της Ράκα
Σε εξέλιξη είναι οι πρώτες επιχειρήσεις για την απομόνωση της Ράκα, του προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, επιβεβαίωσε ένας Αμερικανός αξιωματούχος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. Διαβάστε λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις εδώ.

Επεισοδιακές διαδηλώσεις Κούρδων στην Τουρκία - Χρησιμοποίησε βία η αστυνομία (βίντεο)
Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις συλλήψεις και τις απολύσεις που πραγματοποιεί η κυβέρνηση του Ερντογάν από το πραξικόπημα και έκτοτε. Ωστόσο, αυτό που πυροδότησε τα πνεύματα ήταν η σύλληψη των 12 Κούρδων πολιτικών, υπό το πρόσχημα της συμμετοχής τους σε τρομοκρατική οργάνωση, αλλά και η αποπομπή δημοσιογράφων και εκπαιδευτικών από τις θέσεις τους. Δείτε βίντεο από τα επεισόδια εδώ.



Αιφνιδιαστικά στην Άγκυρα για συνομιλίες ο επικεφαλής των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ συναντήθηκε αιφνιδιαστικά στην Άγκυρα με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, ανακοίνωσαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Διαβάστε περισσότερα για την επίσκεψη εδώ.

Η Ευρώπη υποθάλπει την τρομοκρατία, υποστηρίζει ο Ερντογάν
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την Ευρώπη ότι υποθάλπει την τρομοκρατία με τη στήριξη που προσφέρει στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν οι Ευρωπαίοι θα τον αποκαλέσουν δικτάτορα επειδή καταστέλλει την κουρδική αυτονομιστική οργάνωση και τους συμπαθούντες της. Διαβάστε τις δηλώσεις Ερντογάν εδώ.

Γιούνκερ κατά Τουρκίας: «Έχω ανοσία στις απειλές των Τούρκων ηγετών» για το μεταναστευτικό
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απέρριψε τις απειλές της Τουρκίας ότι δεν θα τηρήσει τη συμφωνία του Μαρτίου για τον περιορισμό της ροής παράτυπων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη στην περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους Τούρκους πολίτες στη ζώνη Σένγκεν. Διαβάστε την απάντησή του στις τουρκικές απειλές εδώ.



Σερβιτόρος περιέλουσε μια πελάτισσα με βραστό νερό και άρχισε να τη χτυπά με λύσσα επειδή παραπονέθηκε για τη σούπα! (Βίντεο - Φωτογραφία)
Τη σοκαριστική επίθεση ενός σερβιτόρου, που την περιέλουσε με μια μεγάλη λεκάνη βραστού νερού και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε άγρια, δέχτηκε η πελάτισσα ενός εστιατορίου στην Κίνα, μόνο και μόνο επειδή «τόλμησε» να παραπονεθεί για τη σούπα της. Δείτε το βίντεο εδώ.

Ρώσος έφηβος αποκεφάλισε τον ερωτικό του αντίζηλο και... χάρισε το κεφάλι στην καλή του
Στα άκρα έσπρωξε έναν 16χρονο έφηβο στη Ρωσία το ερωτικό πάθος για την αγαπημένη του, αφού ο νεαρός όχι μόνο σκότωσε τον 19χρονο ερωτικό του αντίζηλο, αλλά στη συνέχεια έκοψε και το κεφάλι του για να το χαρίσει στην κοπέλα του, ως άλλη (απρόθυμη) Σαλώμη. Διαβάστε τι έγινε εδώ.

Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα: Αγώνες για γερά νεύρα στη 10η  αγωνιστική (βίντεο)
Σημαντική νίκη πέτυχε η Ομόνοια επί της ΑΕΖ στο Παφιακό με 0-1. Το γκολ για τους πράσινους, οι οποίοι με τη νίκη τους έπιασαν την ΑΕΛ στην 3η θέση με 21 βαθμούς και διατηρούν επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο Χριστοφή στο 26’. Δείτε όλα τα τέρματα εδώ.


Εσείς γνωρίζετε τα... αποφθέγματα του Γιάννη Πολίτη; - Ο 23χρονος Κύπριος που σαρώνει στα socialmedia! (Βίντεο)
Εάν είστε συχνός επισκέπτης στο facebook, σίγουρα έχετε πετύχει κάποιο απόφθεγμα του Γιάννη Πολίτη... Δείτε το βίντεο εδώ.

Μόνο στην Κύπρο: πάρκαρε και «κρέμασε» το BMW (φωτογραφία)
Θύμα της επιθυμίας του Κύπριου οδηγού για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον προορισμό του έπεσε το πολυτελές αυτοκίνητο της φωτογραφίας, η οποία το δείχνει με τον έναν τροχό κρεμασμένο, παρκαρισμένο στον πιο δύσκολο για εκείνο σημείο. Δείτε το παρκάρισμα και σχολιάστε εδώ.

Γιατί συγκινήθηκε on-air η Κύπρια παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου (βίντεο)
Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ. Δείτε το βίντεο εδώ.


Μισό εκατομμύριο likes πήρε αυτή η φωτογραφία της Έμιλυ Ραταϊκόφσκι - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε
Υπάρχουν γυναίκες που ακόμη και στις πιο... περίεργες στιγμές τους έχουν τον τρόπο να προκαλούν... απανωτούς σεισμούς γύρω τους. Μία από αυτές είναι η Emily Ratajkowski. Τι απλό έκανε η κοπέλα; Δάγκωσε -με άγριο τρόπο είναι η αλήθεια- μία μπουκιά... φαγητού!Δείτε γιατί μαγνήτισε τους followers της εδώ.

Κυπριακή πρόταση για το σπασμένο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου σας (φωτογραφία)
Ο Κύπριος πολίτης ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα εφευρετικός κι αυτό αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που θα δείτε στη συνέχεια. Ένα παλιό αυτοκίνητο που θεάθηκε στον Στρόβολο στη Λευκωσία είχε σπασμένο τζάμι, αλλά ο οδηγός του είχε την καλύτερη λύση, υπό τις περιστάσεις! Δείτε την απίστευτη κυπριακή πατέντα εδώ.

Τα κορίτσια από τη Σουηδία που «τρέλαναν» την Κρήτη! (Βίντεο)
Η καλύτερη διαφήμιση αποδεικνύεται ότι είναι πλέον τα βιντεάκια που γυρίζουν στις διακοπές τους οι επισκέπτες και τα ανεβάζουν στο YouTube. Μετά τις Γαλλίδες μπλόγκερς και τον έκπληκτο νεαρό, είναι η σειρά τεσσάρων κοριτσιών από τη Σουηδία που πήγαν για διακοπές στα Χανιά και το καταδιασκέδασαν! Δείτε το βίντεο εδώ.

Ελληνίδα μοντέλο αποκαλύπτει: Δέχθηκα προτάσεις για να «πάω» με χορηγούς (φωτογραφίες)
Μια νεαρή Θεσσαλονικιά κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε κοπέλες από όλο τον κόσμο σε παγκόσμιο διαγωνισμό στον Λίβανο και να κατακτήσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Tourism Universe. Μιλώντας στο Seleo, αναφέρει πώς νιώθει για τον τίτλο αυτό, μόλις στα 19 της, αλλά και τις στιγμές που την έφεραν σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Διαβάστε τι αποκάλυψε εδώ.


Λέξη Ημέρας - Τι σημαίνει «μαγάρι»;


 Μεγάλωσε ως χορτοφάγος, δοκίμασε κρέας, αλλά μάλλον δεν ενθουσιάστηκε (βίντεο)
Η Stephanie Potakis αποφάσισε να πάρει μέρος στο πείραμα της A.V. Club, που θέλησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της μετά από κάθε μπουκιά «απαγορευμένου»  κρέατος για εκείνη. Η ίδια μεγάλωσε ως χορτοφάγος και δεν είχε γευτεί κρέας για τουλάχιστον 22 χρόνια. Δείτε τις αντιδράσεις της στο βίντεο εδώ.
 Είναι το πιο τρομακτικό μέρος στον κόσμο, αλλά όλοι το αψηφούν (Φωτογραφίες)
Όχι ότι κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα έπινε καφεδάκι στο γκρεμό του Lake Poway Park, αλλά σίγουρα οι υψοφοβικοί έχουν έναν λόγο παραπάνω να ονομάσουν αυτό το σημείο στο Σαν Ντιέγο στην Καλιφόρνια, το πιο τρομακτικό μέρος στον κόσμο. Δείτε τις τρομακτικές φωτογραφίες εδώ.
 Πιγκουίνος έπιασε την «σύζυγο» με άλλον και ακολούθησε σοκαριστική μάχη (Βίντεο)
Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι το πιο τρομακτικό βίντεο του 2016, παρά το γεγονός πως πρωταγωνιστές είναι οι τόσο αγαπητοί σε όλους μας...πιγκουίνοι. Όταν όμως δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic θα αντιληφθείτε αμέσως γιατί πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν πως αυτό είναι ένα πολύ τρομακτικό βίντεο. Δείτε την επική μονομαχία εδώ.
 Η μεγαλύτερη αράχνη των τελευταίων χρόνων τρομάζει την Αυστραλία (Φωτογραφία)
Το καταφύγιο διάσωσης ζώων Barnyard Betty's Rescue, στο Κουινσλαντ της Αυστραλίας ανέβασε μία φωτό με την τεράστια αράχνη Σάρλοτ στο facebook και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί έδειξαν να ξαφνιάζονται από τις αντιδράσεις που αυτή προξένησε.Δείτε την τεράστια αράχνη εδώ.
   

  To νέο εξώφυλλο του Time για τις αμερικανικές εκλογές είναι απλά επικό - αν και λίγο τρομακτικό (Εικόνες)
Στις ΗΠΑ έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου προέδρου και στις 8 Νοεμβρίου οι ψηφοφόροι- όσοι δηλαδή πάνε μέχρι την κάλπη- θα απαντήσουν στο δίλημμα που εδώ και μήνες πλανάται σχεδόν απειλητικά από πάνω τους: Ντόναλντ Τραμπ ή Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία; Δείτε το εξώφυλλο εδώ..
 Γιατί... κολλάνε στο μυαλό μας μερικά τραγούδια
Σίγουρα σας έχει συμβεί να σιγοτραγουδάτε ένα κομμάτι, το οποίο έχει κολλήσει στο μυαλό σας και δεν φεύγει με τίποτα. Μια νέα έρευνα που έγινε στη Βρετανία έρχεται να δώσει απαντήσεις στις αιτίες αυτού του... κολλήματος. Μάθετε την εξήγηση εδώ..
 Κάνει γυμνόστηθη «ηλιοθεραπεία» στο καπό ενώ το αυτοκίνητο τρέχει! (Βίντεο)
Ριψοκίνδυνη και τολμηρή αποδείχθηκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ η οποία αποφάσισε να κάνει μια διαφορετικού είδους ηλιοθεραπεία πάνω στο καπό ενός εν κινήσει αυτοκινήτου. Δείτε το βίντεο εδώ..
 Ολόγυμνες Βρετανίδες παίκτριες παίζουν ράγκμπι και τρελαίνουν (Φωτογραφίες 18+)
Κάθε στοιχείο του εξοπλισμού τους αλλά και του... ρουχισμού τους «ξεφορτώθηκαν» Βρετανίδες παίκτριες ράγκμπι από το Χέρτφορντσαϊρ, στο πλαίσιο της φωτογράφισης ενός τολμηρού ημερολογίου για το 2017 που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες της ομάδας τους, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Δείτε τις ολόγυμνες παίκτριες εδώ.



6 tips – Κόψε τη ζάχαρη μια για πάντα!
Η ζάχαρη είναι τελικά κακό πράγμα. Είναι εντάξει να την λαμβάνεις με κάποιο μέτρο μια φορά στο τόσο, διότι την χρειάζεται ο οργανισμός σου, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την κόψεις ή τουλάχιστον αν δεν μπορείς να την μειώσεις! Άλλωστε η ζάχαρη είναι υπεύθυνη για τα extra κιλάκια αλλά και για τα σημάδια γήρανσης! Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σχεδόν παντού και είναι ύπουλη διότι είναι κρυμμένη και σε τροφές που δεν φαντάζεσαι! Ωστόσο όμως αν το έχεις πάρει απόφαση και θέλεις να την κόψεις τότε σου δίνουμε 6 tips για να τα καταφέρεις! Δες ποια είναι αυτά εδώ.

Το γρηγορότερο Lotus Evora με 410 ίππους
Ως supercar χαρακτηρίζει η Lotus την έκδοση Sport της μέχρι σήμερα γνωστής Evora, η οποία εκτός των άλλων διεκδικεί τον τίτλο της ισχυρότερης αλλά και της ελαφρύτερης στο είδος της. Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με τον γνώριμο από τις συμβατικές εκδόσεις του αυτοκινήτου V6 κινητήρα της Toyota, ο οποίος με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει πλέον 410 ίππους και 410 Nm ροπής. Ο εξακύλινδρος κινητήρας συνοδεύεται από ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με την κίνηση στην περίπτωση αυτή να καταλήγει στους πίσω τροχούς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σου αρέσουν τα θέματα αυτοκινήτου; Για να λαμβάνεις δωρεάν κάθε Πέμπτη το newsletter της Offsite Auto, πάτησε εδώ.

Gaming Κυκλοφορίες - Νοέμβριος 2016
Βρισκόμαστε ίσως στην πιο καυτή περίοδο του χρόνου από άποψη gaming κυκλοφοριών. Μέσα στο Νοέμβριο, πέρα από δεκάδες παιχνίδια, έχουμε και νέο hardware. Το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro από την Sony έρχεται στις 10 του μήνα και το NES Classic Edition από την Nintendo στις 11 του μήνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

   Διαγωνισμός Offsite – Σε στηρίζουμε να συνεχίσεις να διασκεδάζεις τη ζωή σου με την ορθοπεδική ζώνη μέσης Futuro
Η αγαπημένη σας ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite θα κληρώσει σε δυο τυχερούς αναγνώστες δυο ορθοπεδικές ζώνες μέσης Futuro, μια προσφορά του Ομίλου MSJ Jacovides. Η FUTURO™ Ρυθμιζόμενη Ζώνη έχει σχεδιαστεί ειδικά με ένα σύστημα έλξης με κορδόνι για να προσαρμόζεται κατάλληλα στους περισσότερους τύπους σώματος. Mε πλευρές που μπορούν να τεντώσουν για επιπλέον άνεση και καλύτερη εφαρμογή. Αφαιρούμενα μαξιλάρια στήριξης, για να στοχεύσετε ακριβώς στο σημείο που θέλετε. Λάβετε μέρος εδώ.


   Προσφορά GUM PAROEX - Mέγιστη προστασία από την οδοντική πλάκα και για τη διατήρηση άριστης υγείας στα ούλα σας
Υποφέρετε από ουλίτιδα; Αντιμετωπίζετε προβλήματα περιοδοντίτιδας; Έχετε συνήθως πλάκα στην επιφάνεια των δοντιών σας λόγω της συσσώρευσης βακτηριδίων στους περιοδοντικούς ιστούς και συνεπώς δημιουργούνται κακώσεις στα ούλα σας; Το πρόβλημα στα ούλα είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα παγκοσμίως, από το οποίο πάσχει το 70% του πληθυσμού. Δείτε την προσφορά εδώ.


   Προσφορά Babyline FrezyDerm - Για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του μωρού σας
Το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία, γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην καθημερινή φροντίδα και περιποίησή του. Τα προϊόντα που θα επιλεχθούν θα πρέπει να είναι συμβατά με τη βρεφική επιδερμίδα και να σέβονται τη φυσιολογία της, να είναι ιδιαίτερα απαλά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και να μην περιέχουν αμφισβητούμενης ασφάλειας συντηρητικά. Δείτε αναλυτικά την προσφορά εδώ!


  Προσφορά Power Health - Μαστίχα, ένα δώρο υγείας… ελληνικής φύσης
Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και γερό στομάχι για να ανταποκρινόμαστε, ειδικά σήμερα, στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Γι’ αυτό η Power Health δημιούργησε τα Power Foods, μία νέα σειρά προϊόντων που κλείνουν μέσα τους τη δύναμη της ελληνικής φύσης και αποτελούνται από φυσικές τροφές που από μόνες τους λειτουργούν ευεργετικά στον οργανισμό. Δείτε εδώ την προσφορά!  



ΛευκωσίαΛεμεσόςΛάρνακαΠάφοςΑμμόχωστος
weatherweatherweatherweatherweather
25 C25 C25 C25 C25 C




Ανακοίνωση Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) προωθεί σύγχρονες μεθόδους για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων, με τη χρήση Αειφόρων Συστημάτων Διαχείρισης Ομβρίων. Στo πλαίσιo της εφαρμογής του Σχεδίου Διαχείρισης Ομβρίων της μείζονος Λεμεσού, με την οικονομική βοήθεια του Κράτους και της Ε.Ε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε η Λίμνη Κατακράτησης Ομβρίων Κάτω Πολεμιδιών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Shur Breath: Η νέα ολοκληρωμένη λύση για την κακή αναπνοή
Πρόβλημα με κακή αναπνοή; Το Shur Breath, είναι η νέα ολοκληρωμένη λύση στην αντιμετώπιση και την πρόληψη της κακοσμίας που προέρχεται τόσο από το στόμα, όσο και από το στομάχι. Χάρη στη τεχνολογία capsule in capsule, το Shur Breath έχει διπλό μηχανισμό δράσης, με ευεργετική επίδραση στη φρεσκάδα της αναπνοής στο στόμα και το στομάχι. Η πρώτη κάψουλα διαλύεται και απελευθερώνει τη δράση της στο στόμα. Μόλις η πρώτη κάψουλα διαλυθεί, η μικρή εσωτερική κάψουλα απελευθερώνεται και διαλύεται στο στομάχι σας, προσφέροντας μακράς διάρκειας φρέσκια αναπνοή, από μέσα προς τα έξω.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

TEDxNicosia – It was about TIME
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε πως τη ζωή μας τη διαμορφώνουν ο χρόνος και τα πράγματα που έχουν πραγματική ουσία. Το φετινό TEDWomen, με θέμα ‘It’s about time’, παρουσιάστηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και μεταδόθηκε ζωντανά στη Λευκωσία, μέσω του TEDxNicosiaWomen 2016. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
 


Ανέκδοτο Ημέρας - Άτυχος παντρεμένος διηγείται
Διηγείται ο φουκαράς o παντρεμένος:
– Άστα φίλε μου, είμαι φοβερά άτυχος. Παντρεύτηκα τρεις φορές. Η πρώτη μου γυναίκα το ‘σκασε με τον κουμπάρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.


Απόφθεγμα Ημέρας -  Μη μιλάς για ό,τι δεν ξέρεις...
Μη μιλάς για ό,τι δεν ξέρεις. Και όταν μάθεις, σιώπα.
Σόλων, 630-560 π.χ., Αρχαίος Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος
Μοιράσου το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου