Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΩ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙς ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΈς ΤΟΥ! ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΑΝΘΡΩΠΟΥ!- ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !~ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ! ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ!



Με βίντεο από την Ακρόπολη το μήνυμα Ομπάμα για τη Δημοκρατία

Ένα βίντεο από την Ακρόπολη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο υμνεί τη Δημοκρατία και τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε.
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΟΣ είναι ο ΛΟΓΟΣ που η ΑΜΕΡΙΚΗ τρέμει την Ρωσία! 
ΔΕΙΤΕ τα νέα ρωσικά «θανατηφόρα» όπλα του Βλαδίμηρου Πούτιν! Όταν αποφασίσει να ΠΑΤΗΣΕΙ το ΚΟΥΜΠΙ θα τους ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΠΑΝΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ-ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ..APO TOQ .http://www.crashonline.gr/i-agnosti-oikogeneia-obama

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΑΣΧΗΜΗ" ΙΣΤΟΡΙΑ!... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!...και φυσικά ΕΜΕΙΣ ...δεν κακίζουμε κανέναν απο τους πρωταγωνιστές!


H ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ: «Η λευκή και η μαύρη ζωή μου…» (Φωτογραφίες από το προσωπικό του album)

1700_obama_bbg02
Η ζωή του Μπάρακ Ομπάμα του 44ου και 45ου  Προέδρου των ΗΠΑ και του πρώτου Αφροαμερικανού, θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για κινηματογραφική ταινία.

Tης Κάτιας Τσιμπλάκη
Η μητέρα του, μια λευκή από το Κάνσας, η Ανν Ντάνχαμ (An Dunham) και ο πατέρας του ένας μαύρος Kενυάτης ο Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama), ο οποίος ανήκε στους Luo, μια εθνική ομάδα που ασχολείται κυρίως με το ψάρεμα και τις μικρής κλίμακας καλλιέργειες, για να καταφέρει να ζήσει είχε κοπάδι με κατσίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου