Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!



Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 
_________________________


ΑΣΤΕΙΟΙ  ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!- ΤΟ ΘΛΕΒΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ!

*** Λοιπόν; ΄Εχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το στραπάτσο αυτών των διεθνών πολιτικών κλόουν που παριστάνουν τους ηγέτες λαών; Ούτε καν τα προσχήματα τηρούν.Παραμιλούν  καταγέλαστα. Μα ούτε ένας "ηγέτης " στάθηκε στο ύψος των επιβαλλομένων ως προς την εκλογή ΤΡΑΜΠ! ΟΛΟΙ , οι ευρωπαίοι ηγέτες της φαύλης και πουτανέσκας γηραιάς  Ευρώπης συνεχίζουν και σήμερα ακόμη μετά την νίκη Τράμπ να λένε ασυναρτηίες. Μα τόση γενική παράκρουση; ΄Εχαψαν τις στημένες προεκλογικά "μετρήσεις υπερ της χαζοβιόλας γηραιάς Χίλλαρυ Κλίντον" ...εν ενί και ομοουσίω στάση ... Είχαν δεδομένη την εκλογή της... γι αυτό και παιδαριωδώς ...πιάστηκαν στον ύπνο με το αμερικάνικο αποτέλεσμα! Kαι συνεχίζουν να καραγκιοζοπαικτούν.
Η πλάκα θα είναι... αύριο, με δεδόμενο την εκδικητικότητα του χωριάτη Τράμπ...
Αν τον αφήσουν να λειτουργεί με το ...εθιμικό του, μην εκπλαγεί κανείς πως πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες της πλάκας... θα υποστούν απ΄αυτόν πολλές και σπαρταριστές ΠΛΑΚΕΣ!... ΄Ιδομεν.

***Μαζί με τους θλιβερά ατυχείς Ευρωπαίους ηγέτες της πλάκας, στη λούμπα έπεσε και ο Ευρωπαϊκός Τύπος... Έπαιξε στην ίδια ρότα, έπεσε στην ίδια λούμπα και ο Ευρωπαϊκός Τύπος. ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Τώρα αρχίζουν να τα μασάνε...

Εκτός από μας φυσικά που ως ΑΝΕΝΔΟΤΑ ΛΕΥΤΕΡΟΙ...θα λαλούμε τα δέοντα... μέχρις ότου μας κλεισουν... ΄Ηδη άλλωστε ... η φαύλη GOOGLE μας ΕΚΛΕΙΣΕ  μια ιστορική ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ  τηνPRESS-VISION... έχει αδρανοποιήσει  την ιστοσελιδα ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ, την PRESSLIBERTY.WORDPRESS.COM   και μας παρενοχλεί άλλες...πολλές!!! 
Eπειδή η ιστορία του συγκροτήματος μας PRESS-BANK... είναι μεγαλύτερη αυτής της google... κ.λ.π  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ για να δώσουμε το ΠΡΕΠΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ στην αμερικάνικη αυτή πουτανέσκα που μας το παιζει ως ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ  στο διαδίκτυο... εκτος κι αν μας επαναφέρει την ιστορική- επιστημονική  PRESS-VISION ....και τις λοιπές ...υπό αδράνεια ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ! Και να μην ξεχνάει η μαλάκω... GOOGLE... είναι ΑΠΛΩΣ μεταφορέας κι ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,όπως εμείς!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ... Οι ιστοσελίδες του ΔΙΚΤΥΟΥ PRESS-BANK αποτελούν πρότυπο και φαναρι δημοσιογραφιας! Και φυσικά οι googlaΝΘΡΩΠΟΙ δεν σκαμπάζουν απο δημοσιογραφία... ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ μονον αγωνιζόμενοι μόνον για τον ΕΛΕΓΧΟ της πληροφορησης! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.... 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

    ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ ΓΚΑΒΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
    ΓΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ- ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ.

    Ο ΑΝΤΧΙΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΗΔΕΝΣΙΤΗΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ.
    ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΟΡΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΤΗ ΓΗ.ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΑΝ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ....ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ...

    ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com

    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ....ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΝΑΙΚΟ ΕΥΡΩ Η ΣΕ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

    ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ...ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΑΓΕΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ.

    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΗΤΑΝ ΟΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΣ ΕΚ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.

    ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ....ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΧΡΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

    Ο ΓΑΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΧΡΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

    ΑΝΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΝΟ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ,,ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΟ....ΑΛΑΧΟ...ΑΣΙΑΤΟ..ΑΦΡΙΚΑΝΟ....ΖΗΤΙΑΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή