Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ,,,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΤΣΙΠΡΕΪΚΗ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ...ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.... ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ...ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ! ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Δ. ΠΕΡΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ: "ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΤΑ....                                                 


Μια σημαντική πρόταση για έκδοση γραμματοσήμων με τους 7 ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΟΦΟΥΣ που σφράγισαν την πορεία της ανθρωπότητας! ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΜΕ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΆ Της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!...ΠΟΥ ΉΔΗ ΑΛΛΩΣΤΕ…ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ!










Πριν μερικές εβδομάδες είχε γνωστοποιηθεί προς τα φιλοτελικά σωματεία πως μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις έκδοσης...
γραμματοσήμων.
Τώρα εμείς ως διαδικτυακός ενημερωτικός χώρος stamps-philatelic.blogspot.gr ερχόμαστε να υποβάλλουμε την δική μας πρόταση για την έκδοση μίας σειράς γραμματοσήμων με τους «Επτά σοφούς της αρχαιότητας».




Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου



ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ...Ακόμη κι αν νηστεύετε να τα τρωτε! Μέγας ιεράρχης τα συνιστούσε!ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ είναι αμόλυντα!



Ο τρόμος της χοληστερίνης των αυγών που έχει διαδοθεί τις τελευταίες δεκαετίες στέρησε από πολλούς ανθρώπους, ανάμεσά τους δυστυχώς και παιδιά, την καλύτερη και ποιο υγιεινή ίσως τροφή που μπορούν να καταναλώσουν και μάλιστα με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση, στοιχείο πολύ σημαντικό σε περίοδο οικονομικής κρίσης. 

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΝΤΕΛ... ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ - Video Results

  • Ο ζωντανός θρύλος / FIDEL CASTRO
    youtube.com
  •  
  • ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ...
    youtube.com
  •  
  • Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ λαό του: Σύντομα θα πεθάνω ...
    news.makedonias.gr
  •  
  • Αποχαιρετά ο Φιντέλ: Σύντομα θα πεθάνω, ας μείνουν ...
    msn.com


Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Κάστρο, Τσε και οι απατεώνες της παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς

Ο Κάστρο μαζί με τον Τσε πρωτοστάτησαν στην τελευταία επανάσταση του 20ου αιώνα: την Κουβανέζικη Επανάστασηπου στηρίχτηκε από τη Σοβιετική Ένωση, η οποία, παρά το ότι το 1959 δεν ήταν πια η μετεπαναστατική Ρωσία τού 1917, δεν έπαυε να έχει την ίδια (όπως στην αρχή της Επανάστασης) ιδεολογία και να συνεχίζει να δημιουργεί μια κοινωνία όπου οι βασικές ανάγκες όλων των πολιτών καλυπτόντουσαν. Με αυτή την έννοια εξακολουθούσε να αποτελεί για πολλούς τον φωτεινό επαναστατικό φάρο ανά την Υφήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου