Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ (;) ΤΩΝ ΕΠΤΑΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 21, 2016

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ(?) ΤΩΝ ΕΠΤΑΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Δεν είμαι θιασώτης της θεωρίας των «ιστορικών κύκλων», ούτε έχω μελετήσει ιδιαίτερα κατά πόσο μετρήσιμα είναι τα κυκλικά φαινόμενα, στη διάρκεια των οποίων αλλάζουν οι συρμοί και οι κυρίαρχες πεποιθήσεις και κοινωνικές συμπεριφορές σε οικουμενικό ή τοπικό επίπεδο.

Αυτό που παρατηρώ όμως είναι κάποια σημεία καμπής, κατά τα οποία αλλάζει καταλυτικά το πολιτικό-οικονομικό πλαίσιο σε παγκόσμια βάση. Και αυτά τα «σημεία καμπής» είναι απόλυτα διαπιστωμένα και μετρήσιμα –σύμπτωση; Δεν ξέρω- και εντοπίζονται σε πολύ συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία, αν επιχειρήσει Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΝΤΟΡΑ : ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ: " ΔΕΝ ΈΧΩ ΜΕΤΑΔΕΊ ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΜΟΥ... ΠΙΟ ΤΖΕΝΤΛ-ΜΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΑΠΟ ΣΑΣ κ. ΒΡΑΧΙΟΛΊΔΗ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Πέθανε ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ  Κωστής Στεφανόπουλος...ο πλεον αξιοπρεπής Πρόεδρος της Δημοκρατιας μας....ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ!



ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ...ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ

  
Την τελευταία του πνοή άφησε στις 23.18 της Κυριακής ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου είχε μεταφερθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.
TΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ!...ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΝΔΡΩΝ!!!
Όταν δυο άνδρες είναι ακομπλεξάριστοι και έχουν διάθεση για πλάκα, τότε δεν τους νοιάζει τίποτα...
Ακόμα κι όταν προσποιούνται ότι ...φιλιούνται σε κοινή θέα, προκαλούν γέλιο σε όλους -που τους γνωρίζουν καλά και τους συναντούν σχεδόν κάθε μέρα στη μικρή κοινωνία της Νάξου. Στο κάτω κάτω, αυτό είναι το νόημα, να περνάμε καλά όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο και κάτι τέτοιο συνέβη στις κερκίδες του ΔΑΚ Νάξου στον αγώνα Πανναξιακός - Ολυμπιακός το Σάββατο.
Δυο φίλοι έκαναν πλάκα μεταξύ τους και... φιλήθηκαν στο στόμα (με χέρι ανάμεσά τους βέβαια), αναπαριστώντας το kiss cam που κάνει θραύση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Έστω και με αυτό τον τρόπο, όπως και να το κάνουμε... υπήρξε άρωμα Αμερικής στο Κλειστό ΔΑΚ της Νάξου!
(βίντεο-απόσπασμα από το live stream του καναλιού του Πανναξιακού ΑΟΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου