Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ....

«Πάνε να με βγάλουν τρελή»

Ηθοποιός με το ζόρι στο ψυχιατρείοΜια περίεργη υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο διαδραματίστηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα όνειρα» του Mega.

Από τον
Αλκίνοο Μπουνιά

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!



Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 
_________________________

*** Δεν αντέχω. Μέχρι κι ο ισχνός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε το 'ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ" ! ΜΟΥ!
Τέλος πάντων... Όσο περνάει ο καιρός ...τόσο και περισσότερο βεβαιώνομε ...για τους αλχημιστές-καραγκιόζηδες της πολιτικής! ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑΘΕΡΑ...  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ρέστα ασυναρτησιών! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΊ ΑΡΧΗΓΊΣΚΟΙ! Κρίμα στο παιδίον και στα λοιπά τσογλανάκια! ΑΣΚΟΥΝ-υποτίθεται πολιτική... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...ΓΡΙ!! Αλήθεια...έχετε δει το σκηνικό των πολιτικών μας; ΤΖΟΒΕΝΑ ΟΥΛΟΙ τους! Κοιτάξτε τον πολιτικό μας χάρτη και θα καταλάβαιτε... ΓΙΑΤΙ σκαλώνουμε ΟΥΛΟΙ μας ως...λαός! ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ...ΤΖΟΒΕΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:Θεοδωράκης, Γεννηματά, Τσίπρας, Μητσοτάκης... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ...ΑΣΠΡΟΜΑΛΗΣ! (Μεγάλη ατυχία για όλους μας!)

*** Όχι δεν είναι ό μόνος...Ο Κυριάκος! Σύμπας ο σημερινός πολιτικός κόσμος παραμιλάει ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ!.. Η μία μαλακία πέφτει επι της άλλης! Είναι εξωπραγματικά ΦΑΝΤΑΣΟΠΛΗΚΤΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ: τυχοδιωκτικής ...κουλτούρας! ΑΤΥΧΩΣ!...και δυστυχώς για τον απλό κόσμάκι!

*** Για τον Τσίπρα και την παρέα του... δεν γίνεται λόγος.Ο ανθρωπάκος από τις δυό πρώτες μέρες -Το έχω γράψει- της διακυβέρνησής του έδωσε το μπολσεβίκικο σχήμα τους.Είναι ήδη πελαγωμένος και συνεχίζει ...ΑΦΡΟΝΩΣ!
*** ΝΟΜΙΖΩ πως ο άνθρωπος έχει χάσει ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ... 
*** Η πτώση του προ της προδιαγεγραμμένης ώρας του... όπου νάναι ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ παταγωδώς. 
*** Ξέρετε γιατί μας συμβαίνουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ; 

***Διότι πολύ απλά... Νεαρά...αμούστακα παιδάκια (Μητσοτάκης- Τσίπρας) ειχαν πολλές φαντασιώσεις εν ...κρανίω!..
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι... ο ελληνικός λαός- ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ- που τους ψηφίζει
δίνει ΡΕΣΤΑ απέραντης ανοησίας κι αφροσύνης!...ΣΥΝΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ παιδικές ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!...
Εγώ ... ρε άλλο να κάνω;ΛΑΛΩ μεν τα δέοντα... αλλά... δεν φτουράω περισσότερο με τέτοια ΤΖΟΒΕΝΑ κι ομορφόπαιδα... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ! 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΟΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ υπαλληλισκοι να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ... και την εκτελούν εν ψυχρώ; ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ!...


milonakis-antonis

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ- ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
 &  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΠΙ ΦΑΥΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Κυνηγάνε τώρα και τον ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ!....

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας κατ΄εντολή του προϊσταμένους της Υποδιεύθυνσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας «Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», Αθανασίου Πράππα,  βρίσκονται στον τηλεοπτικό σταθμό Art για να συλλάβουν τον τηλεπαρουσιαστή του δελτίου, Αντώνη Μυλωνάκη, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου