Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015


ΡΕΤΡΟ ΜΕΝ ..ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΔΕ…

Το αηδόνι του Παρισιού Πιάφ

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ … Η REAL ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΙΘ ΠΙΑΦ.. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση της!...

αλλα οι προπαγανδιστές συντάκτες της έχουν μεσάνυχτα για τον μεγάλο έρωτά της με τον ΄Ελληνα ΤΕΟ ΣΑΓΚΑΠΟ… και λένε αρλούμπες…

Σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή του real fm… η συμπαθής Μάρω Λεονάρδου δεν είχε ιδέα ότι η Πιάφ ήταν ερωτευμένη με ΄Ελληνα … Ο ραδιοφωνικός παρτενέρ της, κάποιος Κουναλάκης, υποτίθεται πιο ενημερωμένος , έκανε την υπόθεση κουϊζ μεταξύ των ακροατών τους, χωρίς να πάψει κι ο ίδιος να λέει …αρλούμπες.Έ, η παλαιά δημοσιογραφία είχε ένα άλλο γοητευτικότερο άρωμα… Πως να το κάνουμε!


΄Ομως εμεις έχουμε και πάλι άσσο στο μανίκι μας… Χάρις στο μέντορά μας, θυελώδη ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ…σας έχουμε τα πάντα , όπως τα λέει ο ίδιος Τέο Σαγκαπώ στην αποκλειστική συνέντευξή του. 
Ας τη διαβάσουν εκεί στη REAL…για να είναι περισσότερο ακριβείς.


ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΟΥ ΤΕΟ ΣΑΓΚΑΠΟ ΤΟ 1964!
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΟ ΣΑΓΚΑΠΟ (έτσι τον φώναζε η Πιάφ, ή της έμαθε …να τον φωνάζει ) ΗΤΑΝ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΜΠΟΥΚΑΣ

Πρώην μπαρμπέρης και μετέπειτα τραγουδιστής, αλλά που εξαφανίστηκε!Τα κείμενα είναι του 1964!Σε φωτοτυπία: 

 
Ο ΤΕΟ ΣΑΓΚΑΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΟ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ(1964) 

Προσπαθήστε να τα διαβάσετε...Σκόρπια.. Θα έχετε όλη την πληροφόρηση


Επειδή την πιο πάνω φωτοτυπία θα δυσκολευθείτε να τη διαβάσετε ..τη σπάσαμε λοιπόν σε τρία και καλή ανάγνωση:Ακολουθεί η συνέχεια  στη δεξιά 3η στήλη της αρχικής άνω φωτοτυπίας... Με ψιλά γράμματα.


Σκέπτεστε να... 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου