Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο Λεβέντης διόρισε όλα του τα σόγια στη Βουλή

Posted by Cassandra στο Δεκεμβρίου 7, 2015

λεβεντηςΕκτός των άλλων είναι και ξεχασιάρης ο Βασίλης Λεβέντης.Πριν μπει στη Βουλή «έσκιζε τα ιμάτιά του» ότι μία από τις προτάσεις του θα ήταν η εξής: άμεση απόλυση από τη Βουλή υπαλλήλων που διορίστηκαν με συμφωνία των κομμάτων και έχουν συγγενική σχέση με νυν ή πρώην βουλευτές! Λίγους μήνες μετά φαίνεται ότι αναθεώρησε κι έτσι προχώρησε και ο ίδιος στην πρόσληψη εκτός από συγγενών του και  δύο μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή διόλου άγνωστους στον ίδιο. Δύο υποψηφίους του κόμματός του, οι οποίοι δεν εξασφάλισαν τις απαραίτητες ψήφους για να «καπαρώσουν» μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, «διορίζονται, μετά την κατά νόμο πρόταση του προέδρου της Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κ. Βασιλείου Λεβέντη, σε υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις μετακλητών υπαλλήλων οι: α) Ειρήνη Σημαδοπούλου του Ηλία, με Δ’ βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού, της ΔΕ κατηγορίας, στην Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, και β) Κυριαζής Κωτάνογλου του Ιωάννη, με Δ’ βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού, της ΥΕ κατηγορίας, στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ»!
Μπορεί φυσικά η σχετική απόφαση να είναι καθ’ όλα νόμιμη, όταν όμως προεκλογικά λες άλλα και μετεκλογικά κάνεις τα ακριβώς αντίθετα, τότε προκύπτει θέμα! Προς επίρρωσιν των παραπάνω, η κυρία Σημαδοπούλου ήταν υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια του νομού Χαλκιδικής, ενώ ο κ. Κωτάνογλου στην εκλογική περιφέρεια του νομού Σερρών.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο κ. Λεβέντης εκτίμησε δεόντως τον πρότερο έντιμο βίο και των δύο και «ξέχασε» όλα όσα προεκλογικά διακήρυττε. Μάλιστα, όλη αυτή η μετάλλαξη δεν του πήρε παραπάνω από δυόμισι μήνες, δηλαδή από την 20ή Σεπτεμβρίου, οπότε διεξήχθησαν οι εθνικές εκλογές. Για να δούμε τι θα κάνει και με την άλλη εξαγγελία του, ότι θα αλλάξει σε ένα χρόνο όλους τους βουλευτές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου