Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ...ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΦΙΑ! Οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες καλά κρατούν!


Αποτελέσματα στο 31% επικράτειας

ypopsifioi-nd

400.000 ΓΙΔΙΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!
Με τέτοιο νιονιό ψηφοφόρων βασίμως προβλέπεται ότι η Ελλάς δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ορθοποδήσει! Ο άθεος μπολσεβίκος Τσίπρας θα χορεύει Πεντοζάλη! Η Ν.Δ. είναι ξοφλημένη, παρά το εντυπωσιακό ποσοστό ηλιθιότητας των... εριφίων της.
Επισήμως δεν υπάρχουν αποτελέσματα με το καραγκιοζ θήατερ των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. Θα εκδοθούν το απόγευμα της σήμερον.  Η σειρά κατάταξης από τους μονομάχους έχει ως εξής:  Μειμαράκης 44%,Μητσοτάκης 24,9 %,Τζιτζικώστας 22,6%,Γεωργιάδης 10% (Τα ποσοστά μην τα λαμβάνετε υπόψη, αλλά η σειρά είναι ξεκθαρισμένη κι αμετακίνητη.
ΟΙ δύο πρωτεύσαντες θα ξανα-αναμετρηθούν την 10η Ιανουαρίου για να δούμε ποιός θα είναι ο αρχιτσομπάνης του μαντριού.
Αναμένεται μετά βεβαιότητας, ότι θα υπάρξει σοβαρή μείωση των εριφίων που θα οδηγηθούν στην κάλπη της 10/άτης Ιανουαρίου! 

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ... Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

aekhΤο Σάββατο 19.12.2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προσεκάλεσε στο Επισκοπείο τους Προϊσταμένους των Ιερών Ναών της πόλεως του Αιγίου.
Αντικείμενο της συναντήσεως ήταν η ενημέρωση περί των νεωτέρων εξελίξεων που αφορούν την ψήφιση του νόμου διά το σύμφωνο ελευθέρας συμβιώσεως, το οποίο πλέον προβλέπεται να επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου