Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ : ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΟΥ Κ.Κ.Ε --ΑΛΛΑ ΕΦΡΙΞΕΟ ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!


Ο ρόλος του βασιλιά Κωνσταντίνου στη νομιμοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος!
Για τις αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του ο βασιλιάς Κωνσταντίνος σχετικά με την πρόταση για νομιμοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος που είχε υποβάλει στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Μega ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ-ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2015 
Μια Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή για την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης 
ΑΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣ! 

 Όλο το σατανικό πλάνο των Βρυξελλών, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ... με πρόφαση την τρομοκρατία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκδίδει σήμερα μια σημαντική δέσμη μέτρων για τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και την προστασία του χώρου Σένγκεν χωρίς εσωτερικά σύνορα. Οι σημερινές προτάσεις θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της μετανάστευσης, στη βελτίωση της εσωτερικής ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη διασφάλιση της αρχής της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων. Η Επιτροπή προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, ώστε να εξασφαλιστεί η ισχυρή και από κοινού διαχείριση των εξωτερικών συνόρων. Προκειμένου να αυξηθεί περαιτέρω η ασφάλεια των πολιτών της Ευρώπης, η Επιτροπή προτείνει επίσης να καθιερωθούν συστηματικοί έλεγχοι όλων των ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τον χώρο του Σένγκεν με τη χρήση κατάλληλων βάσεων δεδομένων.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ...ΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ όπου οι ιατροί είναι είδος εν ανεπαρκεία..

ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Rania Liaga
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ

Πρωτ΄απ΄όλα η σημαντική είδηση:

47 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν απο άνοια. 
Σε έκθεση του Alzheimer's Disease International, ερευνητές δήλωσαν ότι στις μέρες μας ζουν παγκοσμίως με άνοια σχεδόν 47 εκατομμύρια άνθρωποι, έναντι 35 εκατομμυρίων το 2009. 
Συγκεκριμένα, το 58% των ατόμων μα άνοια, ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες και ΟΤΙ μέχρι το 2050 σχεδόν οι μισοί πάσχοντες θα ζουν στην Ασία. 
Προειδοποιούν ότι χωρίς ιατρική εξέλιξη, πιθανολογείται ότι ο αριθμός θα διπλασιάζεται κάθε 20 χρόνια. 
________________________________

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο τη στρογγυλή τράπεζα που είχε θέμα την επιτυχημένη υλοποίηση Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔΙΤ) στη 2η ΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου κατά τρόπο ισότιμο με τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων και χωρίς τους περιορισμούς που προκύπτουν από τη γεωγραφική ιδιαιτερότητα του τόπου διαμονής. Από τη λειτουργία του έργου μπορούν να προκύψουν πολλαπλά οφέλη τόσο για τους νησιώτες, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας, την εθνική οικονομία και τη βελτίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την προώθηση του βασικού παραγόμενου προϊόντος της χώρας μας που είναι ο τουρισμός.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΛΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΦΟΡΟΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΑΥΤΟΣ!
Σε νέες τραγικές δηλώσεις προέβει για ακόμα μια φορά ο Θ.Πάγκαλος ο οποίος 
τώρα φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα σύμβολα του έθνους...
καθώς δηλώνει  υπερ της καταβολής εισφοράς από τους πιστούς για τη μισθοδοσία των ιερέων τάχθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα της Γερμανίας όπου το 1% επί του φόρου που καταβάλουν πάει στην Εκκλησία που δηλώνουν οι πιστοί. «Εάν δεν δηλώνουν καμία εκκλησία, πάει σε φιλανθρωπικά έργα του ομοσπονδιακού κρατιδίου τους» συμπλήρωσε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου