Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015


ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΩΠΙΧΟΣ; ΤΟΝ …ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΣ BLOGGER και τον διατηρεί στην Επικαιρότητα.. (πολύ όμορφο αυτό να θυμόμαστε τις ρίζες μας…)
www.asopichos.gr ΕΝΑ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ SITE ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΖΑΝΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ!

Συμπλήρωσε ήδη ένα χρόνο θητείας στο διαδίκτυο το blog www.asopichos.gr…που καλύπτει τα ενδιαφέροντα του ιστορικού Ορχομενού με ένα ξεχωριστό τρόπο και πολλές ιδιαιτερότητες αξιών. Ο δημιουργός του Μπάμπης Ζαννιάς είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος του Τύπου με πολλά οράματα για τον γενέθλιο τόπο του.Κατέχει το σημαντικό πόστο του Υπεύθυνου Τύπου του ΣΕΓΑΣ, ενώ παράλληλα δίνει τη μάχη του για πον Ορχομενό του, μέσα από τη νοικοκυρεμένη και αξιοπρεπέστατη ιστοσελίδα του ..τιμής έννεκεν επ΄ονόματι του Ορχομένιου Ολυμπιονίκη ΑΣΩΠΙΧΟΥ!
Αν και ιδιόμορφη –ως; δομή- ιστοσελίδα εμείς τη χαιρόμαστε και φυσικά και οι αναγνώστες της..

Ο ίδιος κάπου λέγει:,
”Στον ωκεανό της πληροφόρησης θελήσαμε να είμαστε κι εμείς μια σταγόνα.
Να βρούμε χώρο να επιδείξουμε τις δυνατότητές μας, με γνώμονα την τόλμη να υπερασπιστούμε την αλήθεια και την αντικειμενικότητα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, με σεβασμό στην κρίση και την αισθητική των αναγνωστών.
Βρήκαμε τελικά το χώρο μας, η αγάπη του κόσμου μας στήριξε εκτιμώντας την προσπάθειά μας και σήμερα μπορούμε να γράφουμε με φόντο τον ένα χρόνο που πορευτήκαμε.
Η ιστοσελίδα μας www.asopichos.gr έχει το όνομα του Ορχομένιου Ολυμπιονίκη, Ασώπιχου, νικητή στο αγώνισμα ενός σταδίου στην 73η αρχαία Ολυμπιάδα το 488 π.Χ.
Η πολυφωνία αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας, η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης και η ελευθερία ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας.”


Αυτές είναι οι αρχές του απόγονου του Ασώπιχου, που ξαναζεί χάρις στον φλογερό Μπάμπη Ζαννιά. Ασκείται και ο ίδιος σε ένα ολυμπιακού αναστήματος άθλημα, όπως είναι η ενημέρωση στο Διαδίκτυο και είμαστε βέβαιοι ότι έτσι όπως πάει… θα ζήσει πολλές άλλες επετείους, αρκεί να συνεχίσει να αφουγκράζεται τους συμπατριώτες του.

Το άθλημα είναι επίπονον, ενίοτε τραχύ και ασκείται άνευ προσδοκιών οικονομικών ανταλλαγμάτων, παρά μόνο το στεφάνι από ελιά των ενθουσιωδών αναγνωστών του… ( που εμείς θα τους συνιστούσαμε να βάζουν στο πόστο του Ασώπιχου καμιά διαφημισούλα..έστω κι αν ο ίδιος ο Ζαννιάς κλωτσάει ακόμη..)

 Τα Ολυμπιακά αθλήματα ως γνωστόν, πέραν από το αγαθόν πάθος και ικανότητες του αθλητού απαιτούν και…τεχνική υποστήριξη.

Στην καθημερινότητά μας ο Ασώπιχος δεν είναι οικείος, μας ήταν παντελώς άγνωστός ως Ολυμπιονίκης.. γι αυτό και η ιστοσελίδα με το όνομά του μας ξαφνιάζει…Ευχόμαστε στον Μπάμπη Ζαννιά  μαζί με την "ανάσταση" που έκανε στον Ορχομένιο συμπατριώτη του Ολυμπιονίκη, να κομίζει κι άλλες δαφνοστεφείς νίκες στην αισθαντική ιστοσελίδα του.


ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ Πρόεδρος Ε.Σ.Δ. 

Για να δείτε την ιστοσελίδα ΑΣΩΠΙΧΟΣ εδώ>
Μπάμπης Ζαννιάς
6934516121 - asopichos@asopichos.gr
asopichos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου