Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ..πως τον Μάρτη ο Τσιπράκος και οι συμμορίτες της αριστεράς τερματίζουν!

BILD: Τρεις μήνες ζωής δίνει στην κυβέρνηση Τσίπρα

BILD: Τρεις μήνες ζωής δίνει στην κυβέρνηση Τσίπρα

Την κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης και μάλιστα σύντομα προβλέπει η γερμανική εφημερίδα Bild, σε σημερινό της άρθρο.

Η εφημερίδα επικαλούμενη έρευνα που έκανε η ίδια στην Αθήνα, υποστηρίζει ότι η διάρκεια ζωής που απομένει στην κυβέρνηση Τσίπρα είναι τρεις μήνες
.
«Ελπίζατε ότι η κρίση στην Ελλάδα έχει τελειώσει; Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική», αναφέρει η Bild. «Οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν ήδη δύο φορές στη διάρκεια της χρονιάς τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς τον εξέλεξαν πρωθυπουργό τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο. Τώρα όμως οδεύει προς το τέλος. Οι βουλευτές του δεν τον ακολουθούν, τα κόλπα του δεν πιάνουν πια», γράφει η γερμανική εφημερίδα.
«Ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες», αναφέρει το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας.
Εν τω μεταξύ, χθες ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στους New York Times, τόνισε πως η κρίση της ευρωζώνης δεν έχει επιλυθεί και ότι η «συνταγή» της λιτότητας αποδείχθηκε το λάθος φάρμακο. Επέκρινε τις πολιτικές του Βερολίνου και των Βρυξελλών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελούν έναν «ζουρλομανδύα» ενώ διερωτήθηκε γιατί η οικονομική ανάκαμψη ήρθε πολύ πιο γρήγορα στις ΗΠΑ από ό,τι στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου