Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

peiraos
Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Ἡ κατάθεσι στό Ἐθνικό Κοινοβούλιο καί ἡ συζήτηση στήν ἁρμόδια Ἐπιτροπή τοῦ Βουλῆς καί μάλιστα μέ τήν διαδικασία τοῦ ἐπείγοντος πού κατά τήν Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει νά ἔχει ψηφισθῆ πρό τῶν Χριστουγέννων, τοῦ νομοσχεδίου «Σύμφωνο συμβίωσης καί ἄλλες διατάξεις» μέ τήν σύμφωνη κατ’ἀρχάς γνώμη τῆς πλειοψηφίας τῆς ἀντιπολιτεύσεως (Νέα

Για απάτη μέσω διαδικτύου προειδοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης προς αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών, ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.

ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Διακίνηση μεταναστών στον Έβρο: Έτσι λειτουργούν τα κυκλώματα


Ολοένα και αυξάνεται η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη, με τους οικονομικούς μετανάστες να μπλέκονται πλέον με τους πρόσφυγες πολέμου, και τα κυκλώματα διακινητών να εκμεταλλεύονται και τις δύο ομάδες στο έπακρο.
 

Μέχρι τώρα, τον λόγο είχαν οι Τούρκοι διακινητές που μετέφεραν τους μετανάστες στα ελληνικά νησιά, οι οποίοι έπειτα με τις προσφυγικές ροές μέσω Αθήνας, εισέρχονταν μέσω της Ειδομένης στον "βαλκανικό διάδρομο", με προορισμό την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ "LASER" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Επιτέλους ελληνικέ λαέ. Ας κάνουμε τώρα την αντίστασή μας! Είναι η ευκαιρία να πούμε πάλι ΟΧΙ και να ορίσουμε εμείς τις τύχες μας! ΟΜΑΔΙΚΌ ΟΧΙ στις νέες ταυτότητες της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Τους Έλληνες τους έχουν για πειραματόζωα σε όλα τα επίπεδα! Αφού μας μακέλεψαν με τα Μνημόνια, τώρα θα μας περάσουν από το Laser-τσιπάκι...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...

«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε αφρικανική χώρα»

Του Ανδρέα Γιαννόπουλου
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΝόμιζα ότι βρισκόμουν σε αφρικανική χώρα». Τάδε έφη ο εκ Λιθουανίας  Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας για τη χώρα μας, αναφερόμενος σε όσα είδε στη  Λέσβο και τον τρόπο – μη – υποδοχής των προσφύγων από το ελληνικό κράτος. Δεν είναι ο μόνος ξένος επισκέπτης της Ελλάδας που νιώθει κάτι ανάλογο. Και δεν αφορά αυτή η εντύπωση έκτακτες καταστάσεις όπως η προσφυγική  κρίση...

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ...


 

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Rania Liaga
ΓΡΑΦΕΙ Η ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ 

1ον- ΤΟ ΠΑΡΟΝ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


bigstock Pain In The Female Foot 624965332ον- Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΑΣ


Η συνεδρία για τα Πρότυπα και τις Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4/12, και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ.Γιώργος Βασιλακόπουλος. Η συνεδρία ξεκίνησε με την εισήγηση του κ. Αλέξανδρου Μπέρλερ, ο οποίος εκπροσωπώντας το HL7 Hellas, περιέγραψε συνοπτικά τη λειτουργία και τις εργασίες του φορέα στη Ελλάδα και διεθνώς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, 
ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ή ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ 2015 Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., το Ίδρυμα Ωνάση θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί και να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες 2015, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ελληνικής Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ωνάση (Αμαλίας 56, Αθήνα)

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν οΥπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκος Φίλης και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση Δρ. Αντώνης Παπαδημητρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι, συνολικά, στις φετινές Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες συμμετείχαν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση 46 μαθητές και 21 συνοδοί καθηγητές, ενώ 18 μαθητές κατάφεραν να διακριθούν αποσπώντας Μετάλλιο (Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο) ή Εύφημο Μνεία. 
Περισσότερες Πληροφορίες 
Γραφείο Τύπου | 210 3713019 

pressoffice@onassis.org

ΟΠΟΙΑ ΑΙΣΧΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ..

ΜΕΜΟ: ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΝ ΟΦΦΙΤΣΑΡΙΟ: ΜΙΝΙΣΤΡΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ... ΕΝΩ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ άπλειστα ΤΟ ΛΕΡΟ ΠΟΥΓΚΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

Πλην ασημάντων εξαιρέσεων οι περισσότεροι από τα ερπετά αυτά εισέρχονται στη Βουλή πειναλαίοι και εξέρχονται εκατομμυριούχοι... 

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (που τον έφαγαν τα λαμόγια της εποχής )ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ! 


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΝ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟΝ ΕΧΕΙ...

ΛΑΒΑΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ..ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ... ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Και για να μην παραμιλάτε κάνουμε αμέσως μπάσιμο με τα κάλαντα των Αρχαίων προγόνων μας... 

Και μετά... συνεχίζετε για να δείτε τι μας κρύβουν!


Τα Ηλιούγεννα των Ελλήνων που έγιναν ο μύθος των Χριστουγέννων

Τα Ηλιούγεννα των Ελλήνων που έγιναν ο μύθος των Χριστουγέννων
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο , η παρθένος , το θείο βρέφος , ο ιπτάμενος Άγιος Βασίλης ακόμα και τα κάλαντα αποτελούν μια αντιγραφή της θρησκείας των Ελλήνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου