Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA KANALI!

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA με 98 εκ. ΕΥΡΩ...έτσι για να μη λέτε ότι υπάρχει ισονομία  , δικαιοσύνη κι άλλα πίτουρα... αυτά που πουλάει το MEGA!

Η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε. ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega διέψευσε σήμερα, με ανακοίνωσή της το γεγονός ότι έλαβε δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ.Οπως τονίστηκε και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το δάνειο που συνάφθηκε με πέντε τράπεζες ήταν ύψους μόλις 10 εκατομμυρίων από τα οποία εκταμιεύθηκαν τα 8,5 εκατομμύρια. Για το σκοπό αυτό μάλιστα, όπως τονίστηκε, υποθηκεύτηκαν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Κι όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών χθες λίγο μετά τις 12το μεσημέρι η Τηλέτυπος Α.Ε. Φέρεται να έχει γνωστοποιήσει στις αρμιες αρχές του ΧΑ ότι έχει συνάψει ομολογιακό δάνειο 98 εκατομμυρίων ευρώ.


 Η ίδια ανακοίνωση είχε μεταδοθεί στις 14.17' από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αριθμό είδησης 12144176. Και αυτό δεν είχε διαψευσθεί έως σήμερα το βράδυ που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με δική του ανακοίνωση κατά του Mega με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ και την εμπλοκή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σε αυτήν.
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου