Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΝΕΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ... ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΜΕ 3.500 το μήνα!


ΝΑΤΟ ... Η ΠΑΣΟΚΑ  ΒΟΥΛΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ..ΜΕ 3500 ευρουλάκια τον μήνα.
Έχει τη δεύτερη δουλειά στα ΝΕΑ... 
Από τη μια απολύουν -τα προηγούμενα αριστερά  κοματόσκυλα , που είχαν μπουκώσει την ΕΡΤ   κι από την άλλη διορίζουν ...τα  δικά τους φερέφωνά -τσανάκια!

Και έπειτα  μιλάμε για αξιοκρατία κι αντικειμενική ενημέρωση! ΟΥΣΤ!
Το έχουμε υπογραμμίσει πλειστάκις. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να αναβλέψει ο τόπος αυτός. Τα λαμόγια πνίγουν κάθε ηθική και δίκαιο! Το ειδησάκι:

"Συνεχίζονται οι προσλήψεις ειδικών συμβούλων στην ΕΡΤ. Όπως προκύπτει από τη Διαύγεια η δημοσιογράφος , Βούλα Κεχαγιά προσελήφθη στην ΕΡΤ, ως ειδικός σύμβουλος με μικτές αποδοχές ύψους 3.500 ευρώ το μήνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται δώρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως και επίδομα αδείας.

Η πρόσληψη έγινε στις 4 Ιανουαρίου 2013 και αντικείμενό της θα είναι τα «θέματα ενημέρωσης»...Και της αυτής τον κάγκελο... η αοριστία των καθηκόντων της λεγάμενης Πασόκας!

ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ η μανδάμ Κεχαγιά; Και βεβαίως, αν όχι και τριπλοθεσίτης... ΄Εχει όμως τα επιχειρήματά της το κορίτσι:
ΛΕΕΙ: Κατά της μονοθεσίας προσέφυγε χθες Τετάρτη, τελευταία ημέρα των ενστάσεων για τους συμβασιούχους της ΕΡΤ, η Βούλα Κεχαγιά που είναι είναι αντίθετος!Μαθαίνουμε ότι η δημοσιογράφος που καλύπτει για την εφημερίδα, «Τα Νέα» το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ, στο σκεπτικό της αναφέρει ότι θεωρεί..  απαράδεκτο τον συγκεκριμένο όρο και αιτιολογώντας το υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να μην εργάζεται παράλληλα και να βασίζεται οικονομικά ως συμβασιούχος στα χρήματα της ΕΡΤ που θα είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή για όσο θα διαρκεί η σύμβασή της!

Σχετικά το μπλοκ ΣΚΑΝΔΑΛΟ παρατηρεί:

"Αλλά ακόμη και σήμερα, υπάρχουν ανάλγητοι 'συνάδελφοι' που προτάσσουν το ατομικό συμφέρον μπροστά από το συλλογικό καλό. Εαυτούληδες, παρτάκηδες, ατομιστές, συμφεροντολόγοι, χοντρόπετσοι, αναίσθητοι, απάνθρωποι."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου