Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ!



ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ... ΤΟΥΣ 

ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ! 

KAΛΕ... ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, 

ΚΑΤΑ ..ΠΑΓΚΑΛΟ, ΣΥΡΙΖΑ... ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΤΟ 

ΒΓΑΖΟΥΝ ΌΣΟ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!


Τις μέρες αυτές βλέπουμε μια κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ με κάποια κανάλια  που κρίνουν να μη μεταδίδουν ανακοινώσεις του... !
Το στόρι είναι τουλάχιστο φαιδρό για τους εξής λόγους:

1)  Από που βρήκε το δικαίωμα Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαιτεί από τα Μ.Μ.Ε να δημοσιοποιούν όποια ανακοίνωση του κατέβη;
Τα Μ.Μ.Ε είναι ανεξάρτητα και κάνουν αυτό που θεωρούν επωφελέστερο για την ενημέρωση των αναγνωστών, ακροατών και τηλεθεατών. Τα περί "πλουραλισμού, & δεοντολογίας" που επικαλείται το κουκουλοφόρο αυτό σχήμα, έχουν απήχηση μόνον στο ΕΣΡ, το οποίο επίσης αριστεροκρατείται.
2)ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό χάρις στα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους-πρακτορίσκους του που έσπειρε σε κάθε ενημερωτικό πόστο! Μπούκωσε ο κόσμος από τέτοιους παρδαλούς! 
3) Το αν οι αίολες θεωρίες της αριστεράς εμφανίζουν μια διεύρυνση οφείλεται στο θράσος και τις φωνασκίες  της φασιστικής  Δικτατορίας της μειοψηφίας... που έχει εξελιχθεί σε κατοχικό πια καθεστώς. Οι τίποτε, οι ελάχιστοι. Ρίξτε μια ματιά στα Πανεπιστήμια και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας , όπου με τους βανδαλισμούς της αριστεράς, το πάλαι ποτέ ζωοδότρο εμπορικό κέντρο εξαφανίστηκε... δια των επελάσεων των Κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
4)Λάθος είναι η τακτική να καλούνται σε συνεντεύξεις και πάνελ ..εκπρόσωποι όλων των κομμάτων...κατ΄αναλογία!
Τέτοια καραγκιοζλίκια δεν συμβαίνουν στα  ξένα Μ.Μ.Ε. Οι δημοσιογράφοι καλούν εκείνους που κρίνουν ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον.. Εδώ οι κεκλημένοι σπανίως έχουν να πουν κάτι ενδιαφέρον ,αλλά επιδίδονται σταθερά  στην προπαγάνδα των δοξασιών τους... Είναι λάθος η αντίληψη της αναλογίας... διότι με την εφαρμογή της ανατρέπεται και η λογική, και η ισότητα  και κάθε έννοια δημοκρατίας. Οι αριστερόφρονες είναι μωσαϊκό και πανσπερμία, αναρίθμητα κομματίδια.... και φλάμπουρα. Π.Χ.. Στα Πάνελ καλούν , έναν της Ν.Δ. έναν του ΠΑΣΟΚ, κι από κει και πέρα έπεται το τσούρμο των κομμουνιστο-αριστεροφερνων ορδών, που ως φωνές αποτελούν την πλειοψηφία!:ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, οικολόγοι κι άλλα τσιμπράγκαλα. Για ποια αναλογία μπορούμε να μιλάμε... όταν την παράσταση καπελώνουν, λόγω επιπέδου, οι φωνασκίες των προοδευτικών της αριστεράς; ..που κατά πάγια στρατηγική τους ομιλούν περισσότερη ώρα από όσο οι λοιποί..;
Για ποια ισότητα μιλάμε; Αλλά θέλει και τα ρέστα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε πιο κάτω το στόρι της κόντρας ΣΥΡΙΖΑ MEGA .. Kαι βασικά ..ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ... Είναι κατσαπλιάδες, ..Μην κοιτάτε που προς στιγμή ανέβηκε σε ψήφους.. και ψάχνεται να καταλάβει τι του γίνεται κι άκρη δεν βρίσκει. Καραγκιοζοπαικτεί! Το βλέπετε... Αναμασάει τα ίδια και τα ίδια, χώρια που κάνει και κωλοτούμπες για το πάρουν στα σοβαρά οι Ευρωπαίοι... Αμ,  δε γίνεται... Μια ζωή ξυπόλητη διμοιρία ήταν..που να έβρισκε καιρό ...για να σοβαρευτεί πολιτικά; 

"Φουντώνει ο Πόλεμος που έχει ξεσπάσει για τη λίστα Λαγκάρντ και τον τρόπο που ορισμένα ΜΜΕ διαχειρίζονται τις πολιτικές εξελίξεις που απορρέουν από την δυναμική που αναπτύσσεται μεταξύ των πολιτικών πρωταγωνιστών.
Με μία ανακοίνωση που στοχεύει ευθέως τον σχολιαστή – δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Γιάννη Πρετεντέρη, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται με δριμύτητα και αναφέρεται στα σχόλια του δημοσιογράφου σχετικά με την στάση της Κουμουνδούρου στο ζήτημα των ποινικών ευθυνών του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Εμμέσως πλην σαφώς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιτίθεται και κατά του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και του βασικού μετόχου στην «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ» Φώτη Μπόμπολα του οποίου το όνομα, μαζί με εκείνο του πατέρα του, Γιώργου Μπόμπολα, συμπεριλαμβάνονται στην περιβόητη λίστα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται το εάν έχει ελεγχθεί για φοροδιαφυγή ο επιχειρηματίας και θέτει ζήτημα για την πρόσφατη χρηματοδότηση – δανειοδότηση του τηλεοπτικού σταθμού με 98 εκατ. ευρώ.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: 
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
«Ερωτήματα προς τον κ. Πρετεντέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA»
Σε χθεσινό του σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο κ. Πρετεντέρης, προφανώς εκφράζοντας και τη θέση του τηλεοπτικού σταθμού, αφού δεν υπήρξε διαφορετική τοποθέτηση, απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον κ. Βενιζέλο, σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.
Κάλεσε δε τον ΣΥΡΙΖΑ να προσκομίσει στοιχεία, ευθύνες, αποδείξεις και ονόματα, ώστε να προκύπτει κάτι που να συνδέει ποινικά τον κ. Βενιζέλο με την υπόθεση και να σταματήσει τους καβγάδες στα τηλεπαράθυρα.
Ενημερώνουμε τον κ. Πρετεντέρη να μην ανησυχεί, διότι σκοπεύουμε να προσκομίσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την τεκμηρίωση της πρότασής μας. Θα περιμένουμε όμως και από τον ίδιο να μας απαντήσει στα κάτωθι ερωτήματα:
- Γνωρίζει άραγε αν στην επίμαχη λίστα Λαγκάρντ, βρίσκεται μεταξύ πολλών άλλων και ο «βασικός μέτοχος» του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζεται; Αν το γνωρίζει, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει για τα ακριβή ποσά κατάθεσης, καθώς και αν αυτά τα χρήματα έχουν φορολογηθεί νόμιμα στην Ελλάδα;
- Γνωρίζει επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος κράτησε κρυφά στην ιδιωτική του πρόσβαση την εν λόγω λίστα κατά τη διάρκεια δύο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων;
- Τέλος, ισχύει αυτό που μόλις χθες ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης, ότι η Τηλέτυπος ΑΕ, σύναψε νέο τραπεζικό δάνειο ύψους 98εκ. ευρώ;
- Αν ισχύει, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος αν την ίδια δυνατότητα πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό τέτοιου ύψους, την έχει ισοτίμως και κάθε άλλη ελληνική επιχείρηση, από αυτές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη;"
(Το κομμάτι αυτό από κάπου το δανειστήκαμε και το κρατούσαμε  , αλλά χάσαμε την πηγή.. Ζητούμε συγνώμη από τους δημιουργούς του.. αν και  θα μπορούσαμε να ανασκευάσουμε το ρεπορτάζ .. μια και ττα γεγονότα που αναφέρονται είναι γνωστά σε όλους ..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου