Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ο ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 2


Mε έκαναν να πιστέψω πως είμαι άχρηστος, αυτό βόλευε μάλλον, λέει δημοσιογράφος

Mε έκαναν να πιστέψω πως είμαι άχρηστος, αυτό βόλευε, λέει δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ


Με έντονα εξομολογητική διάθεση ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Γιαγτζόγλου που αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το σταθμό από την πρώτη του μήνα, αφήνει να εννοηθεί τι έφταιξε μέσω του twitter.
O δημοσιογράφος που επί χρόνια είχε αναλάβει την συμπαρουσίαση τρίωρης απογευματινής εκπομπής στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την εκπομπή «Γυρίσματα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αφήνει σήμερα να εννοηθεί τι συνέβη και αποχώρησε, εκμεταλλευόμενος την εθελουσία του σταθμού. Γράφει μεταξύ άλλων:
«Βρίσκω στο αρχείο μου ωραία πράγματα που έχω κάνει....τα δύο τελευταία χρόνια κόντεψα να πιστέψω ότι ήμουν άχρηστος...μάλλον αυτό βόλευε». Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Το αστείο είναι ότι στο τέλος άκουσα ότι είχα χάσει και το κέφι μου....μετά από ότι είχε γίνει τα τελευταία χρόνια γιατί να είχα κέφι... Να είχα κέφι επειδή μετά από τόσα χρόνια δουλειάς με είχαν παροπλίσει?». Προσθέτει «στα 30 μου ήμουν ικανός για την πρωϊνή ζώνη του σταθμού...ας ψαξει καποιος να δει τα νούμερα τότε...και στα 40 ικανός για το...τίποτα».Κάνει μάλιστα και ένα είδος αυτοκριτικής όταν αναφέρει «καλά ....λάθη κάνουμε όλοι....παράδειγμα...επενδύεις σε λάθος ανθρώπους...πολλά χρόνια...»


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου