Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΣΚΑΪ ΚΑΙ Δ.ΡΙΖΟΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΟΥΝ


Μνημείο ανηθικότητας και πρόκλησης απέναντι στις 

80  οικογένειες του “Αδέσμευτου” 

η συνεργασία Ρίζου με τον “Ελεύθερο Τύπο”

Καλά τώρα από τον Δημητράκη τι περιμένεις ;.. Κήρυξε λέει πτώχευση; Καλά πάντα εν πτωχεύσει δεν ήταν; Αλήθεια , θα μας πεί, ο γκομενιάρης ,ωραιοπαθής,  ποιοί μεγαλοσχήμονες τον χρημοτοδοτούσαν; Ο Κοπελούζος γιατί είναι σταθερά στο δημοσιογραφικό απυρόβλητο; Και πολλοί άλλοι νταβατζήδες μας; ..Λαμόγια που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι; 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ
Οι εργαζόμενοι του «Αδέσμευτου Τύπου» σε ψήφισμα, που κατέθεσαν, καταγγέλλουν για άλλη μια φορά την αντεργατική συμπεριφορά του εκδότη Δημήτρη Ρίζου. Το ψήφισμα έχει ως εξής:
«Εμείς, οι εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου, βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας από τις 17 Δεκεμβρίου και παραμένουμε απλήρωτοι για περισσότερους από έξι μήνες. Ο εκδότης της εφημερίδας Δημήτρης Ρίζος επιχειρεί μέσω αίτησης πτώχευσης της εταιρίας που εξέδιδε το έντυπο, να καταργήσει τις θέσεις εργασίας μας, ενώ παράλληλα αρνείται πεισματικά την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων μας.
Σα να μην έχει συμβεί τίποτε, ο Δημήτρης Ρίζος αποφάσισε να ξεκινήσει συνεργασία με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ως αρθρογράφος. Γεγονός που αποτελεί, επιεικώς, μνημείο ανηθικότητας και τεράστιας πρόκλησης απέναντι όχι μόνο στις 80 οικογένειες που για περισσότερο από έναν χρόνο κορόιδευε -συνειδητά και συστηματικά- μέχρι τελικά να τις πετάξει στον δρόμο, αλλά και στο σύνολο της δημοσιογραφικής οικογένειας.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ σε κάθε προσπάθεια να αποφύγει τις υποχρεώσεις του απέναντι μας και να πείσει την κοινή γνώμη πως δικαιούται να συνεχίσει την πορεία του στον χώρο των ΜΜΕ, χωρίς να καλύψει τις υποχρεώσεις αυτές.
Ο Δημήτρης Ρίζος επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη συνεργασία του με την συγκεκριμένη εφημερίδα, σαν ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ για να «ξεπλύνει»τις -κατά συρροή και μεθοδευμένες- παράνομες, αντεργατικές, ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες του. Για τις οποίες άλλωστε καλείται να λογοδοτήσει και στην Δικαιοσύνη.
Ο Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος άφησε δεκάδες εργαζομένους ανέργους και απλήρωτους, ελέγχεται ήδη από τον ΣΔΟΕ για σωρεία υπόπτων ενεργειών και «φέσωσε» Δημόσιο και Τράπεζες με εκατομμύρια ευρώ, εμφανίζεται τώρα ως αρθρογράφος και τιμητής της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.
Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να συμπαραταχθούν στο πλευρό μας στον αγώνα να τραβήξουμε επιτέλους το χειρόφρενο στον πλήρη εκχυδαϊσμό και ευτελισμό των ηθών που επιχειρείται στον κλάδο μας.
Απαιτούμε από τον Δημήτρη Ρίζο να εκπληρώσει όλες του τις υποχρεώσεις απέναντί μας».
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Καλά ρε παιδιά... ο Δημήτρης είναι εκ Κιουπκιόϊ.. Μεγάλο τζάκι και κουμπάρος του Εθνάρχη... Κων. Καραμανλή, ..Τι να λέμε τώρα!

Πηγή:Typologies


Στάση εργασίας και συνέλευση στο Σκάι..

ΩΠΑ τα μπουμπούκια οι πετρελαιάδες 

ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ...

που μπούκαραν στα Μ.Μ.Ε με την προίκα Κωσκωτά... νομίζουν ότι μποφρεί και να διαφεντευουν στον Τύπο! Καλά με τον Γιαννάκη Αλλαφούζο όλα να τα περιμένει κανείς... μια και το παίζει και κλωτσοσκούφης με τον Παναθηναϊκο... Τα παιδία πάντα ..παίζει!
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει το νέο σχέδιο περικοπών, που επιχειρεί να εφαρμόσει του συγκρότημα Αλαφούζου. Τρία χρόνια πριν το 2010 το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου ήταν αυτό που πρώτο ξεκίνησε τον πρωτοφανή εκβιασμό με τις ατομικές συμβάσεις, οι οποίες καταπατούσαν τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» έχει κατατεθεί σχέδιο [...]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει το νέο σχέδιο περικοπών, που επιχειρεί να εφαρμόσει του συγκρότημα Αλαφούζου.
Τρία χρόνια πριν το 2010 το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου ήταν αυτό που πρώτο ξεκίνησε τον πρωτοφανή εκβιασμό με τις ατομικές συμβάσεις, οι οποίες καταπατούσαν τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» έχει κατατεθεί σχέδιο μειώσεων των μισθών. Στο ραδιόφωνο αντίθετα ακολουθείται η γνωστή τακτική να καλούνται κάποιοι από τους εργαζόμενους και να τους προτείνεται μείωση του μισθού τους. Είναι η τακτική, που δημιουργεί δύο κατηγορίες εργαζομένων. Από τη μια ο συνάδελφος, που καλείται να υπογράψει μείωση του μισθού του και από την άλλη ο εργαζόμενος, ο οποίος είναι υπό απόλυση. Αν δεν υπογράψει ο πρώτος τη θέση του καταλαμβάνει ο υπό απόλυση!!!
Το συγκρότημα Αλαφούζου έχει επιλέξει τη στρατηγική της έντασης, των εκβιασμών και της υποβολής εργασιακού στρες στους εργαζόμενους. Επιπλέον, συνεχίζει τη βαθειά του αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά, εμποδίζοντας χθες την πραγματοποίηση συνέλευσης των εργαζομένων στα γραφεία του «ΣΚΑΪ».
Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. κηρύσσει αύριο, Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013, στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ», στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ηλεκτρονική σελίδα « skai . gr ».
Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2).

Πηγή:Typologies


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου