Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

KOΨΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ... καραγκιόζηδες της πολιτικής!

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 



Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «IEFIMERIDA.GR» ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


ΘΕΣΗ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Τόσα ξέρει, τόσα κάνει ο Κασιδιάρης. Η μήνυσή του δεν θα τσουλήσει για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι η επιχειρηματολογία του στηρίζεται στο πιο φαιδρό νομικό κατασκεύασμα ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ:... Το νόμο περί ...προσωπικών δεδομένων. Η πράξη έχει αποδείξει ότι με την ιντερνετική εποχή, ΟΥΔΕΙΣ έχει προσωπικά δεδομένα.  ΟΛΟΙ μας είμαστε ξεβράκωτοι ενώπιον του big brother! Θυμίζουμε στα υποκείμενα τύπου Κασιδιάρη, πως ο ΤΎΠΟΣ έχει απόλυτο δικαίωμα να φέρνει στη δημοσιότητα όχι μόνον δικαστικά έγγραφα αλλά ακόμη κι έγγραφα υψίστης κρατικής ασφάλειας. Αν ο τύπος εστερείτο της σπουδαίας αυτής ανιχνευτικής δυνατότητας, τότε οι φαύλοι της όποιας εξουσίας θα χόρευαν... καρσιλαμά. 

Θυμηθείτε την περίπτωση water gate, που γκρέμισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ΝΙΞΟΝ... ..Χιλιάδες τα τέτοια παραδείγματα δημοσιογραφικής επέμβασης ... Το τελευταίο στα καθ΄ημάς, η περίπτωση Τσοχατζόπουλου... που σαπίζει πια στις φυλακές... Με συγκεκριμένα έγραφα τον αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου... Μάλιστα ο θρασύς δράστης έκανε αγωγές ... κατά του δημοσιογράφου ζητώντας του πολλά εκατομμύρια... γιατί εθίγη η ...τιμή και η υπόληψη του.....Γνωστή  καραμέλα των διωκτών του Τύπου!

Η περίπτωση Κασιδιάρη είναι διαφορετική...Κοτσανολογεί νομικά, (ας όψονται οι σύμβουλοί του) .
Δηλαδή τι είναι τα δικαστικά έγγραφα...άβατον; Μόνον ένας ηλιθίος θα το ισχυρίζονταν... Εκτός του ανακριτή και εισαγγελέα έχουν πρόσβαση σ΄αυτά δεκάδες άλλοι από δικηγόρους, γραμματείς  έως και φωτοτυπητές..  ώς που τελικά φθάνουν σε χέρια δημοσιογράφου... Διώκεται όμως ο τελευταίος και αγνοούνται οι δεκάδες προηγηθέντες... Τέτοια πλάκα έχει ο Νόμος για τα προσωπικά μας δεδομένα!

Απολαύστε τους αστείους νομικούς ισχυρισμούς του κ. Κασιδιάρη... ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,μπροστά σε προσχηματικούς ή επαγγελματίες διώκτες του Τύπου!ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΉ ΤΟΥ:  


Για πολλοστή φορά σήμερα διέρρευσαν από τον ηλεκτρονικό Τύπο στοιχεία της δικογραφίας. Συγκεκριμένα, φωτογραφίες από τον προσωπικό υπολογιστή του βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη που αποτελεί απόρρητο προανακριτικό υλικό και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δημοσιοποίηθηκαν από τον ιστότοπο iefimerida.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπως είχε κάνει και παλαιότερα κατά του "Εθνους" και της "Εφημερίδας Συντακτών" και εφεξής θα μηνύονται όλα τα Μέσα που παρανόμως διαρρέουν υλικό της δικογραφίας και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Το κείμενο της μήνυσης:


ΚΑΤΑ

1) Του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας με την επωνυμία Iefimerida.gr,
2) Παντός Υπευθύνου δημοσιογράφου - συντάκτη της ανωτέρω ιστοσελίδας,
3) Παντός Υπευθύνου για την διαρροή δικογραφικού υλικού της δικογραφίας με ΑΒΜ: Φ2013/3990 που εκκρεμεί εις βάρος μου ενώπιον των Ειδικών Εφετών Ανακριτριών κ. Ιωάννας Κλάππα και κ. Μαρίας Δημητροπούλου.

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ,

Είμαι Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το κόμμα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εκλεγείς στην Εκλογική Περιφέρεια Αττικής, στις εθνικές εκλογές που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο του 2012. Είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και παράλληλα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων, όντας Επικεφαλής του Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα".

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο. Την 28/3/2014 και ώρα 10:26π.μ. δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα με το διακριτικό τίτλο iefimerida.gr (διαδικτυακή παραπομπή – link: http://www.iefimerida.gr/) άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Ο εκπαιδευτής Κασιδιάρης, τα όπλα, το ξύλο, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι σημαίες των SS στις κατασκηνώσεις της Χ.Α. [βίντεο &εικόνες]» το οποίο και σας παραθέτω.
Τα δημοσιευθέντα στο ανωτέρω άρθρο αποτελούν δικογραφικό υλικό το οποίο περιλαμβάνεται στην δικογραφία με ΑΒΜ: Φ2013/3990 που εκκρεμεί ενώπιον των Ειδικών Εφετών Ανακριτριών κ. Ιωάννας Κλάππα και κ. Μαρίας Δημητροπούλου. Αδυνατώ να κατανοήσω πως τα ανωτέρω διέρρευσαν σε τρίτα πρόσωπα πλην των διαδίκων της εν λόγω δικογραφίας, καθώς αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, θίγοντας κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου με συκοφαντικές αναφορές – περιγραφές στο πρόσωπό μου.

ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Αποτελεί συνταγματική επιταγή η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η προστασία κατοχυρώνεται στο άρθρο 9ΑΣυντάγματος, το οποίο ορίζει: «Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, την επεξεργασία και τη χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων». Άλλωστε, υποστηρίξιμη είναι και η άποψη κατά την οποία, παρά τη χωριστή αναφορά της στο συνταγματικό κείμενο, η χρήση δεν χάνει την εξάρτησή της από τους ειδικούς όρους στους οποίους ο νομοθέτης υπάγει την επεξεργασία, διακρίνοντάς της ως αυτοματοποιημένη ή μη (συνδεόμενη άμεσα ή έμμεσα με την ύπαρξη αρχείου) και ότι ως εκ τούτου καμία κανονιστική μεταβολή δεν επέρχεται από την φραστική αυτονόμηση της χρήσης στο συνταγματικό άρθρο. Εφόσον, όμως, δημιουργούνται δύο αντίθετες απόψεις για την ερμηνεία της συνταγματικής διάταξης και επομένως και της κοινής νομοθεσίας, ο προστατευτικός χαρακτήρας του νομικού πλαισίου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων…. Ενεργοποιεί τον κανόνα «εν αμφιβολία, υπέρ του κατηγορουμένου», υποδεικνύοντας την υποχρεωτική επιλογή της άποψης, η οποία διαφυλάσσει περισσότερο τα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων. Συνεπώς, κατά τη γνώμη μας, προκρίνεται ως συμβατότερη με τον προστατευτικό χαρακτήρα η επιλογή της πρώτης άποψης, κατά την οποία με το αναθεωρημένο Σύνταγμα επήλθε κανονιστική αυτονόμηση της προστασίας από τη χρήση προσωπικών δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει και περιπτώσεις μη αυτοματοποιημένης επεξεργασίας τις οποίες δεν υπάρχει αρχείο. (Προσωπικά Δεδομένα, Ερμηνεία Ν.2472/1997, Π.Αρμαμέντος – Β. Σωτηρόπουλος, σελ. 61).

ΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Ο,τι καταλάβατε. Εν τάξει το κόμμα Κασιδιάρη, έχει στοχοποιηθεί από φαύλους Κυβερνητικούς που καμιά σχέση δεν έχουν με δημοκρατία... Χώρια που η εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής αποτελεί σχεδιασμό του Λόμπυ των Σιωνιστών των ΗΠΑ... που έδωσαν εντολή (το γράψαμε, αποκαλύπτοντας σχετική επιστολή του Αρχηγού των Σιωνιστών) ... Αλλά, αν είχαν οι ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ περισσότερο πολιτικό νιονιο και δεν συμπεριφέρονταν σαν ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, όπως λέμε συχνά... θα είχαν κυριολεκτικά διαλύσει τα καθίκια των αντιπάλων τους ... με ουσιαστικό πολιτικό- επιχειρηματικό λόγο κι όχι με τις νευρωτικές φωνασκίες  και νταηλίκια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου